2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emir paşanın uykusu beni benden aldı kıız gece bile aklıma geliyon:)) allah kolaylık versin

neviiiiiiiin bu gece güzel uyudu maşallah tabi sizin kuzuların yanında benimki solda sıfır:))

10 da yattı 11 bucukta kalktı gece. 12 de yattı bidaha 4te kalktı. şok oldum:))) sonra 5de yattı 7de kalktı. o 4 saat bana yetti vala aralıksız uyumak süpermiş.maşallahhh dyim de.

fatma ceylanın nicki ne kızlar bebişi gördüm çok tatlı:)

maaşallah uykusu düzene girer inşallah

sultan yada mehtap onay veriyo gruba.

gerizekaalı bi motor sesine uyandı oğlum yaa adamın patlak galba egzozu mu nedir offffff zar zor uyutmuştum
off sorma yaa yazın bende muzdaripdim seslerden camı kapatamıyordum ve dişarıda inşaat vardı fena sinir bozucu bi durum

inş nevin sağol canım:)
arzu birazdaha araştıralım

hiç almasak olmaz mı yaf

slm kızlar dun akşam kızımı 11 de uyuttum zar zor en az bi saat dondu durdu bı sağa bı sola bı yüzüstü kafayıda uykulu uykulu nası kaldırıyo kaplumbağa gıbı popoyu dıkıyo kalkıcak sankı ayağıma aldım sallamaya bi bağırdı yerıne bıraktımm dondu dondu sonra uyudu nıye böyle yapıyo dişlerımı rahatsız edıyo anlamadımkı akşamları 9 da yatan kızım gıttı bu istanbul düzenimizi bozdu aynı duzene donemıyorum bı turlu şaşıyorum gece uyukusuna 7de geçen bebeklere benım kızım o saatte uyusa ancak yarım sat uyur sonra gozler faltaşı

olur bence çok gerekli bişey değil bende heveslendim alıyım dedim annemler gerek yok deyince kararsız kaldımCADIARZU

benim ev de biraz küçük nereye koycam diye düşündüm bide abimler aldık hiç kullanmadık dediler hevesim kaçtı benimde

benimki de 12de geçti gece uykusuna:) bi düzene girerler inş..

benim ev de biraz küçük nereye koycam diye düşündüm bide abimler aldık hiç kullanmadık dediler hevesim kaçtı benimde
sana versinler işte
benim de alış sebebim yerden yüksek ve güvenli bi yer olsun diye yoksa mam sandalyeliğinden değil biz yemek yerken merakla görmek isitoy anakucağından da göremeyince üzlüyo, dışarda deneyin bi hoşuna giderse alınır, ben hiç almayı düşünmüyodum tatildeakşam yemeklerini yememi sağladı lokantann mamaasandalyeleri eline bişey verdim düşene kadar oyalanıyor olyordu gerçi daha oturmayı beceremediğinden bi elimle sürekli destek olmak zorunda kaldım ama yine de bi elimde olsa bana kalıyordu

mrhaba kızlar.nasılsınız??biz iyiyiz.oğlum iyi maşaallah.ek gıdalara biz daha geçmedik.sanırım herkes başlamış

ben heralde almıcam doktor tavsiye etmiyorum dedi.aslında kolaylık olur bana ama bilmiyorum.

bize kolaylık olcak şeyler hep sakıncalı zaten emzik yürüteç şu bu
bend eo yuzden almak istemıyorum ama boyle nasıl zaptedıcem onu düşünuyorum kucakta taşımaktan sırtım ağrıyo

diyarbakırdalar:)ist da olsa alırdım ellerinden de. doğru restoranın birinde denemek lazım:)

mrhaba kızlar.nasılsınız??biz iyiyiz.oğlum iyi maşaallah.ek gıdalara biz daha geçmedik.sanırım herkes başlamış

sağol canım, hg bende başlamadım ek gıdalara bide şöyle düşünuyorum ek gıdaya başlayıncada emıcek bu bebeişler ama benım süt çok maşallah dıyım karnı tok oldugunda benım göğsüm dolu oldugunda napıcam sağıp atıcakmıyım sütümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…