emir paşanın uykusu beni benden aldı kıız gece bile aklıma geliyon:)) allah kolaylık versin
arkadaslar bebefix e mail atmıstım cvp yazmıslar mama sandalyesi 14 kg tasıyomus ve haftaya stoklarında olacakmıs bılgınıze
neviiiiiiiin bu gece güzel uyudu maşallah tabi sizin kuzuların yanında benimki solda sıfır:))
10 da yattı 11 bucukta kalktı gece. 12 de yattı bidaha 4te kalktı. şok oldum:))) sonra 5de yattı 7de kalktı. O 4 saat bana yetti vala aralıksız uyumak süpermiş.maşallahhh dyim de.
14 az değilmi yaf
off sorma yaa yazın bende muzdaripdim seslerden camı kapatamıyordum ve dişarıda inşaat vardı fena sinir bozucu bi durumsultan yada mehtap onay veriyo gruba.
gerizekaalı bi motor sesine uyandı oğlum yaa adamın patlak galba egzozu mu nedir offffff zar zor uyutmuştum
inş nevin sağol canım:)
arzu birazdaha araştıralım
hiç almasak olmaz mı yaf
inş nevin sağol canım:)
arzu birazdaha araştıralım
hiç almasak olmaz mı yaf
olur bence çok gerekli bişey değil bende heveslendim alıyım dedim annemler gerek yok deyince kararsız kaldımCADIARZU
slm kızlar dun akşam kızımı 11 de uyuttum zar zor en az bi saat dondu durdu bı sağa bı sola bı yüzüstü kafayıda uykulu uykulu nası kaldırıyo kaplumbağa gıbı popoyu dıkıyo kalkıcak sankı ayağıma aldım sallamaya bi bağırdı yerıne bıraktımm dondu dondu sonra uyudu nıye böyle yapıyo dişlerımı rahatsız edıyo anlamadımkı akşamları 9 da yatan kızım gıttı bu istanbul düzenimizi bozdu aynı duzene donemıyorum bı turlu şaşıyorum gece uyukusuna 7de geçen bebeklere benım kızım o saatte uyusa ancak yarım sat uyur sonra gozler faltaşı
benimki de 12de geçti gece uykusuna:) bi düzene girerler inş..
inşallah canım
hanımlar yürüteç almayı ne zman düşünuyosunuz
sana versinler iştebenim ev de biraz küçük nereye koycam diye düşündüm bide abimler aldık hiç kullanmadık dediler hevesim kaçtı benimde
ben heralde almıcam doktor tavsiye etmiyorum dedi.aslında kolaylık olur bana ama bilmiyorum.
sana versinler işte
benim de alış sebebim yerden yüksek ve güvenli bi yer olsun diye yoksa mam sandalyeliğinden değil biz yemek yerken merakla görmek isitoy anakucağından da göremeyince üzlüyo, dışarda deneyin bi hoşuna giderse alınır, ben hiç almayı düşünmüyodum tatildeakşam yemeklerini yememi sağladı lokantann mamaasandalyeleri eline bişey verdim düşene kadar oyalanıyor olyordu gerçi daha oturmayı beceremediğinden bi elimle sürekli destek olmak zorunda kaldım ama yine de bi elimde olsa bana kalıyordu
mrhaba kızlar.nasılsınız??biz iyiyiz.oğlum iyi maşaallah.ek gıdalara biz daha geçmedik.sanırım herkes başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?