2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende başlamadım ek gıdalara.6.ayı bekliyoruz bakalım..

bugün bime uyku tulumu gelmiş ama gidip alsammı bilmiyom emirle hiç gözüm kesmiyo

bizde aynı sebepden aldık yoksa şu aşamada çok acelesi yok

Vee arkadaslar bazen sinirden ısırıyo felaket bı acı tatmanızı ıstemem yanı
hayırlı olsun canm
benimkide emmek istemediğinde zorladığımda ısırıyo sonra gülüyo ne yaptıının farkında yani :)

kumaşına bakmadan alma yakar terletir elyafsa ,zaten havada kötü nasıl gidicende bakıcan

evet kötü arabaylamı gitsem dedim. ucuz bişe acaba dediin gibi elyafsa hiç gitmiim. telefon açıp sorsammı acep:) bayramda köye gitcez çok soğuk oluyo oralar onun için bitane alayım diyodum.
nevin ist.un neresindeydin sen

bahçelievlerdeyim sana göre karşıdayım yanii:)

slm kızlar..bebişler isiyle seslendiğinizde hemen bakıyomu..benim oğlan bakmıyo yaa hele bişeyle ilgileniyosa hiç bakmıyo..oyun oynarken severken şarkı söylerken bişey yok ama niye seslenince bakmıyo yaa hattan bazen ellerimin arasına alıyorum kafasını sesleniyorum gözlerini bana çevirmiyo..başka yere bakıyo çok canım sıkıldı bu duruma acaba duymuyomu ya ne bilim otizm belirtisi falan olabilirmiki offfffffffffffffff

tövbee de lütfen.... o nedemek oyle.... cok kızdım sana bu ne evham boyle allah kimseye gostermesin. kafana takma.. ismine tepki gec verebilir..... tvnin sesini cok ac mute tusundan kıs ve oyun oynamaya dalmısken ac tepki veriyormu bak... içine sinmiyorsa dr a gotur kulak testi 25 liraydı ben yaptırdım erken dogum diye 5 dk sürüyor bebegin uyuyor olması gerekiyor

şeyma daha dur bismillah ne otizmi ALlah korusun erken daha ya:) bizimki emir diyince bakıyo ama ali veli desem de bkıyo:) yani sese dönüp bakıyo henüz :)

şeyma daha dur bismillah ne otizmi ALlah korusun erken daha ya:) bizimki emir diyince bakıyo ama ali veli desem de bkıyo:) yani sese dönüp bakıyo henüz :)

ewet biximkide oyle ama canı istemezse de hiç bakmıyo .... bende 2 hata once elimle kafasını ceviriyodum inadından hiç bakmıyodu....

selam kızlar faceye bende istek yolladım benide ekleyin

canım hemen aklına kötü şeyler getirme eğer duyma sorunu olsa oynarkende tepki vermez. otizim için bişey diyemeyeceğim ama biraz daha gözlemle bazen kıvançta birşeye odaklandıysa hayatta kafasını döndürüpte bakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…