inşallah canım
hanımlar yürüteç almayı ne zman düşünuyosunuz
Bu arada bizim ikinci dişimizde geldi dünhihoyyyt
maşallah arzu yerim onun incilerinii:)[/Q
saol canım o beni yiyo ama cokacimcoook
bugün bime uyku tulumu gelmiş ama gidip alsammı bilmiyom emirle hiç gözüm kesmiyo
bizde aynı sebepden aldık yoksa şu aşamada çok acelesi yoksana versinler işte
benim de alış sebebim yerden yüksek ve güvenli bi yer olsun diye yoksa mam sandalyeliğinden değil biz yemek yerken merakla görmek isitoy anakucağından da göremeyince üzlüyo, dışarda deneyin bi hoşuna giderse alınır, ben hiç almayı düşünmüyodum tatildeakşam yemeklerini yememi sağladı lokantann mamaasandalyeleri eline bişey verdim düşene kadar oyalanıyor olyordu gerçi daha oturmayı beceremediğinden bi elimle sürekli destek olmak zorunda kaldım ama yine de bi elimde olsa bana kalıyordu
hayırlı olsun canmVee arkadaslar bazen sinirden ısırıyo felaket bı acı tatmanızı ıstemem yanı
kumaşına bakmadan alma yakar terletir elyafsa ,zaten havada kötü nasıl gidicende bakıcan
evet kötü arabaylamı gitsem dedim. Ucuz bişe acaba dediin gibi elyafsa hiç gitmiim. Telefon açıp sorsammı acep:) bayramda köye gitcez çok soğuk oluyo oralar onun için bitane alayım diyodum.
Nevin ist.un neresindeydin sen
bahçelievlerdeyim sana göre karşıdayım yanii:)
uzaksınn pendikteyim ben evet:) bim topicinde tulumu alanlar olmuş onlara sordum bakalım.
Kk da olmasa:)
slm kızlar..bebişler isiyle seslendiğinizde hemen bakıyomu..benim oğlan bakmıyo yaa hele bişeyle ilgileniyosa hiç bakmıyo..oyun oynarken severken şarkı söylerken bişey yok ama niye seslenince bakmıyo yaa hattan bazen ellerimin arasına alıyorum kafasını sesleniyorum gözlerini bana çevirmiyo..başka yere bakıyo çok canım sıkıldı bu duruma acaba duymuyomu ya ne bilim otizm belirtisi falan olabilirmiki offfffffffffffffff
slm kızlar..bebişler isiyle seslendiğinizde hemen bakıyomu..benim oğlan bakmıyo yaa hele bişeyle ilgileniyosa hiç bakmıyo..oyun oynarken severken şarkı söylerken bişey yok ama niye seslenince bakmıyo yaa hattan bazen ellerimin arasına alıyorum kafasını sesleniyorum gözlerini bana çevirmiyo..başka yere bakıyo çok canım sıkıldı bu duruma acaba duymuyomu ya ne bilim otizm belirtisi falan olabilirmiki offfffffffffffffff
şeyma daha dur bismillah ne otizmi ALlah korusun erken daha ya:) bizimki emir diyince bakıyo ama ali veli desem de bkıyo:) yani sese dönüp bakıyo henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?