slm kızlar..bebişler isiyle seslendiğinizde hemen bakıyomu..benim oğlan bakmıyo yaa hele bişeyle ilgileniyosa hiç bakmıyo..oyun oynarken severken şarkı söylerken bişey yok ama niye seslenince bakmıyo yaa hattan bazen ellerimin arasına alıyorum kafasını sesleniyorum gözlerini bana çevirmiyo..başka yere bakıyo çok canım sıkıldı bu duruma acaba duymuyomu ya ne bilim otizm belirtisi falan olabilirmiki offfffffffffffffff
saolun kızlar yaa dün premeture bebekleri okuyodumdaburda orda 3 kere seslenince bakması gerekiyo yazmış bi arkadaş akşamdan beri yırtıyorum kendimi bu konuda..tv den ses gelince bakıyo kapı kapatma vs. Sesinede dönüyo çok şükür allah korusun tüm bebişleri hastalıklardan
slm kızlar..bebişler isiyle seslendiğinizde hemen bakıyomu..benim oğlan bakmıyo yaa hele bişeyle ilgileniyosa hiç bakmıyo..oyun oynarken severken şarkı söylerken bişey yok ama niye seslenince bakmıyo yaa hattan bazen ellerimin arasına alıyorum kafasını sesleniyorum gözlerini bana çevirmiyo..başka yere bakıyo çok canım sıkıldı bu duruma acaba duymuyomu ya ne bilim otizm belirtisi falan olabilirmiki offfffffffffffffff
yok canım stork değil de chicco happy snack
saolun kızlar yaa dün premeture bebekleri okuyodumdaburda orda 3 kere seslenince bakması gerekiyo yazmış bi arkadaş akşamdan beri yırtıyorum kendimi bu konuda..tv den ses gelince bakıyo kapı kapatma vs. sesinede dönüyo çok şükür allah korusun tüm bebişleri hastalıklardan
ya kızlar dün aslında söylemek istediğim tam anlamıyla buydu. cocuklar dogasına bırakmıyoruz internetteki bilgi kirliligi ve evhamlarımız yüzünden tek tip cocuklar olusturmaya calısıyoruz. benim 23 yasında yegenim var hala ismini 40 defa soyle donupde efendim demiyor:) hastalıktan degil karakter iş söyleriz de yapar diye korkuyor:)) her insan baska önce bunu unutmayalım robot mu canım bunlar? ben de gecen gün dr a sordum benim bebegim neden dönmüyor 4. ayın sonunda dönmeli dedim. adam resmen dalga gecti. sen yüzme biliyormusun 40 yasında bilmeyen var dedi:)))) 5 parmagın 5i bir mi canım sacma sapan makaleler okumayın lutfen dedi. 6. ayda destekli oturabiliyormu ona bakıcaz gerisini kurcalama dedi:) tabiii önemli bir sorun varsa umursamaz olalım demiyorum ama biraz relax lütfen.....
kızlar ya sizin bebişler nasıl ağlıyo benim ki ağlarken sanki bi yeri ağrıyo gibi ağlıyo bişeylere baktırınca gülmeye başlamasa kesin bi yei ağrıyo dicem yırtıyo resmen kendini
valla benim oğlan zaten canı yanmadığı yada korkmadığı sürece içli ağlamaz...mızırdar sadece
valla benim oğlan zaten canı yanmadığı yada korkmadığı sürece içli ağlamaz...mızırdar sadece
canım benimkide ismine değil sesime bakıyoslm kızlar..bebişler isiyle seslendiğinizde hemen bakıyomu..benim oğlan bakmıyo yaa hele bişeyle ilgileniyosa hiç bakmıyo..oyun oynarken severken şarkı söylerken bişey yok ama niye seslenince bakmıyo yaa hattan bazen ellerimin arasına alıyorum kafasını sesleniyorum gözlerini bana çevirmiyo..başka yere bakıyo çok canım sıkıldı bu duruma acaba duymuyomu ya ne bilim otizm belirtisi falan olabilirmiki offfffffffffffffff
bugün bime uyku tulumu gelmiş ama gidip alsammı bilmiyom emirle hiç gözüm kesmiyo
ya kızlar dün aslında söylemek istediğim tam anlamıyla buydu. cocuklar dogasına bırakmıyoruz internetteki bilgi kirliligi ve evhamlarımız yüzünden tek tip cocuklar olusturmaya calısıyoruz. benim 23 yasında yegenim var hala ismini 40 defa soyle donupde efendim demiyor:) hastalıktan degil karakter iş söyleriz de yapar diye korkuyor:)) her insan baska önce bunu unutmayalım robot mu canım bunlar? ben de gecen gün dr a sordum benim bebegim neden dönmüyor 4. ayın sonunda dönmeli dedim. adam resmen dalga gecti. sen yüzme biliyormusun 40 yasında bilmeyen var dedi:)))) 5 parmagın 5i bir mi canım sacma sapan makaleler okumayın lutfen dedi. 6. ayda destekli oturabiliyormu ona bakıcaz gerisini kurcalama dedi:) tabiii önemli bir sorun varsa umursamaz olalım demiyorum ama biraz relax lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?