2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

töbe yarabbim ya odaklanmayla alakalıdır o ya çok hoşuna gitmiştir oynadığı aklı orda kalmıştır:)ses duyunca kafasını çevirmiyomu ismine zaten bakmaz ki her sese kafasını çeviriyolar sadece yani enazından benimki öyle farklı bi ses duysun yüzüme bakmayı bırak emmeyi bile bırakıyo

saolun kızlar yaa dün premeture bebekleri okuyodumdaburda orda 3 kere seslenince bakması gerekiyo yazmış bi arkadaş akşamdan beri yırtıyorum kendimi bu konuda..tv den ses gelince bakıyo kapı kapatma vs. sesinede dönüyo çok şükür allah korusun tüm bebişleri hastalıklardan

çok okuma bence öyle şeyleri bilinç altına yerleşiyo insanın daha nasıl duysun maaşallah

şeyma Allah korusun yoktur öyle bişeyi bebek o daha ne bilcek adını sadece sese bakıyormu ona dikkat et.eğer içine sinmezse kullakları için götürürsün işitme testine.

ya kızlar dün aslında söylemek istediğim tam anlamıyla buydu. cocuklar dogasına bırakmıyoruz internetteki bilgi kirliligi ve evhamlarımız yüzünden tek tip cocuklar olusturmaya calısıyoruz. benim 23 yasında yegenim var hala ismini 40 defa soyle donupde efendim demiyor:) hastalıktan degil karakter iş söyleriz de yapar diye korkuyor:)) her insan baska önce bunu unutmayalım robot mu canım bunlar? ben de gecen gün dr a sordum benim bebegim neden dönmüyor 4. ayın sonunda dönmeli dedim. adam resmen dalga gecti. sen yüzme biliyormusun 40 yasında bilmeyen var dedi:)))) 5 parmagın 5i bir mi canım sacma sapan makaleler okumayın lutfen dedi. 6. ayda destekli oturabiliyormu ona bakıcaz gerisini kurcalama dedi:) tabiii önemli bir sorun varsa umursamaz olalım demiyorum ama biraz relax lütfen.....

saçmalama daha isimlerini söyleyince bakmaları için çoook erken bence bide oyuna odaklanıp dalıyodur eltimin oğlu var 8 yaşında tv ye öyle bir izliyoki kıyamet kopsa duymaz ne otizm hastası ne de kulaklarında problem var içini ferah tut hiç bişey yoktur bebeğinde duygusal zamanlarındaısn galiba üzlmeye yer arama kendine lmaz:

kızlar ya sizin bebişler nasıl ağlıyo benim ki ağlarken sanki bi yeri ağrıyo gibi ağlıyo bişeylere baktırınca gülmeye başlamasa kesin bi yei ağrıyo dicem yırtıyo resmen kendini

çok haklısın tv deki bi dr.a demişti sağlıkla ilgili hiçbirşeyi netten araştırmayın orda hep en kötüsü yazar diye..ama işte araştırmadan yapamıyorum..evet relax relax relax

Son düzenleme:
valla benim oğlan zaten canı yanmadığı yada korkmadığı sürece içli ağlamaz...mızırdar sadece

yok canım ya mızırdayı hemen cevap vermezsen basıyo yaygarayı bide dudağını büzüyo gözlerini kısıyo oda yeni çıktı yabacılara gittiği zaman yapıyo onu çok şeker oluyo ama içim gidiyo resmen için için ağlıyo gözyaşı geliyo

canım benimkide ismine değil sesime bakıyo
böyle şeyleri aklına getirme allah korusun bebeklerimizi
geçen gün bezini açtım resmen çiş gibi kaka yapmış
dün de oyuncağını öyle bi ısırmış ki dişi kanıyordu
bi daha tekrarlarmı diye bakarım hep
biraz soğuk kanlı olmakta yarar var

benimki 1 aydır bakıyor ama ilk başlarda bakmıyordu yeni yeni alışıyordur sakına kötü şeyler aklına getirme olur mu hiç bence bunun zekayla bir ilgisi yok

kesinlikle haklısın canım. bende esnek olmaya çalışıyorum zaten yapı olarak öyle titiz biri de değilim. bizim sıpa da dönmüyor ama dönmek istemediğinden biliyorum. yüzükoyun yatırınca deli oluyo ağlamaya başlıo hemen. sırtüstü o kadar mutlu ki..
boynunu tutuyorsa ve yatarken kaldırabiliyorsa kesinlikle relaxxx bence de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…