2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar her bebeğin gelişimi farklıdır benım kızda gel gel dedğimde bakıyo sadece atılmıyo birde ses agu bugu yapmıyoruz 1 ay once yapıyodu şimdi sadece elıne saç bişe geçtiğinde aaaa dıyo tiz sesle onu keşfettıgı için sureklı yapıyo sınır yapcak kızda korkuyom valla

mama sandalyesi almayı düşünenler neden Ikeadan bakmıyorsunuz ki??? 27 liraydı sanıyorum bebeklerinizin kullanıp kullanmayacağı bile kesin değil???

yaaa facebookta kim kimdir ben anlayamadım ki isimlerin yanına kkdaki nickleri not olarak yazsak olmaz mı :) valla kafam karıştı benim bi devrimi kolayca tanıdım o da tombikliğinden:)

canım ürün yorumunu okudun mu olumsuz bir yorum yapılmış tehlikeli vidaları düşüyor kopuyor diye ben ürün almadan önce mutlaka yorumlara bakarım alışkanlık olmuş bilgine canım..

pamuklumu peki yani terletirmiki ve ay ay mı standartmı

%100 pamuk yazıyor etiketinde ben 18 aylık aldım çok da güzel oldu :) 24 aya kadarmış sabah eşimi yolladım kadınlar istila etmişler diyordu pembe renk aldımben üzerinde zürafa resmi var yumuşak bir kumaş valla kışın yorgan da örteceği için son derece korunaklı olur diye düşünüyorum

kızlar neden face de herkes sprite şalgam falan yazıyo ayy dumur olduum

canım bana gelen maili paylaşayım hemen bu facedeki içecek isimleri ile ilgili:))

evet kizlar, erkeklerin aklini karistirmanin zaman geldi ... azzcuk eglenelimmmmm....:)

iliski durumunuzu belirteceksiniz.. bu sekil...:

cola: iliski yasayamiyor, biraz özürlüyüm bu konuda
fanta: arayistayim
sprite: asigim
su: iliskim var gibi ..
pepsi: iliskim var
ayran: nisanliyim
salgam: evliyim
cay: bosum
kahve: nihayet ayrildim
süt: bekarim ve iliskiye acigim

unutmayin, erkeklere bisi demek yok ve listenizdeki tüm bayan arkadaslariniza yollayin...haydi eglenelim biraz )) :dance:

selaam hanimlar bebisleri uyutmus herkes yaa benim kizim yemek yerken cok puskuruyo deli olcam her yerimiz yogurt bu en iyisi tabi bide demir ilacini verince her yerimiz ilac oluyo sonra basliyo gulmeye insaallah aliskanlik yapmaz elimi agzina tutarak yemek yeditiyorum oyy oyyyy

kızlar ya sizin bebişler nasıl ağlıyo benim ki ağlarken sanki bi yeri ağrıyo gibi ağlıyo bişeylere baktırınca gülmeye başlamasa kesin bi yei ağrıyo dicem yırtıyo resmen kendini

ya bızımkıde oye canım aniden katıla katıla aglamaya baslayabılıyo nasıl yaslar akıyo gözünden özellikle uykusu geldıgınde ben kucagıma almıyosam

çok haklısın tv deki bi dr.a demişti sağlıkla ilgili hiçbirşeyi netten araştırmayın orda hep en kötüsü yazar diye..ama işte araştırmadan yapamıyorum..evet relax relax relax

seyma senın oglan masallah cin gibi sende benım gıbı evhamlısın heralde.bende bısey olmadan olursa dıye olmus gıbı uzulurum.Allah korusun yavrularımızı benım oglanın da sarılıgı uzun sürmüştü netten arastırmıstım neler nelr yazıyodu her okudugumdan etkılenıyodum bencede fazla arastırmayalım netten yaa

canım bence o kadara gerek yok bırde ben dedıgım gıbı baya desenlı olanları sevıyorum

enteresaann kaydirigubbakcemile3

kızlar d viti veriyodum kuzuma nasıl açtı ağzını yavrum benim yaa çenesi ayrılacaktı
hemen elma suyu sıktım verdim biraz
kıyamam ben onaa bizde başladık galiba böylece :))

mrhaba kızlar.nasılsınız??biz iyiyiz.oğlum iyi maşaallah.ek gıdalara biz daha geçmedik.sanırım herkes başlamış

bizde geçmedik doktorumuz anne sütünü ne kadar alırsa o kadar iyi acele etme dedi zaten böyle de çok rahatız en kolayı emzirmek

ben almayı düşünmüyorum tavsiye etmiyolar erkek çocuk diye sanırım

bunun da erkeği kızı olur mu yani!!!!

kızlar ben face e foto koydum kimse bakmadı(

sen grubu bulamıyorum demiştin bende bulamıyorum arıyorum çıkmıyo

ben mama sandalyesini begendim sadece :))) hem pahalı hem yer kaplıyo hemde ındiri kaldırı zor yatmıyo falan ama güzel işte begendim:))))

slm kızlar bugun oglumun doktor kontrolu vardı bu ay pek gelısmemıs sadece 1 cm uzamış ve 200 gr almıs cok uzuldum ya ben ek gıdaya gectıgımden berı cagana gun ıcınde mama vermıyodum sadece gece yatarken ve kalktıgında verıyodum benı emmıyo zaten.. acaba bu yuzden olmus olabılırmı doktor mamada vermelısın dedi.. cok vicdan azabı cekıyorum benım yuzumden oglumun gelısımını kısıtladımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…