ben aldım bakalım nasıl çıkaca yumuşakbir kumaşı var
anaaaamm nerde bende o sanssss... benimki yanından uzaklasınca gozlerinden sıpırsıpır goz yasları akarak kendini yırtarak aglıyor. kızlar bi mama sandalyesi buldum cok guzel ama pahalı ve yer kaplıyo ama cok guzellll
Hepsiburada.com : Jane Terra Mama Sandalyesi 6245 | Anne / Bebek / Çocuk
pamuklumu peki yani terletirmiki ve ay ay mı standartmı
tıff cım hayırlı olsun şeker oğlun bugün 5. ayını doldurmuş hayırlı olsunhihoyyyt
kızlar neden face de herkes sprite şalgam falan yazıyo ayy dumur olduum
kızlar ya sizin bebişler nasıl ağlıyo benim ki ağlarken sanki bi yeri ağrıyo gibi ağlıyo bişeylere baktırınca gülmeye başlamasa kesin bi yei ağrıyo dicem yırtıyo resmen kendini
çok haklısın tv deki bi dr.a demişti sağlıkla ilgili hiçbirşeyi netten araştırmayın orda hep en kötüsü yazar diye..ama işte araştırmadan yapamıyorum..evet relax relax relax
anaaaamm nerde bende o sanssss... benimki yanından uzaklasınca gozlerinden sıpırsıpır goz yasları akarak kendini yırtarak aglıyor. kızlar bi mama sandalyesi buldum cok guzel ama pahalı ve yer kaplıyo ama cok guzellll
.
Hepsiburada.com : Jane Terra Mama Sandalyesi 6245 | Anne / Bebek / Çocuk
enteresaann kaydirigubbakcemile3canım bana gelen maili paylaşayım hemen bu facedeki içecek isimleri ile ilgili:))
evet kizlar, erkeklerin aklini karistirmanin zaman geldi ... azzcuk eglenelimmmmm....:)
iliski durumunuzu belirteceksiniz.. bu sekil...:
cola: iliski yasayamiyor, biraz özürlüyüm bu konuda
fanta: arayistayim
sprite: asigim
su: iliskim var gibi ..
pepsi: iliskim var
ayran: nisanliyim
salgam: evliyim
cay: bosum
kahve: nihayet ayrildim
süt: bekarim ve iliskiye acigim
unutmayin, erkeklere bisi demek yok ve listenizdeki tüm bayan arkadaslariniza yollayin...haydi eglenelim biraz)) :dance:
mrhaba kızlar.nasılsınız??biz iyiyiz.oğlum iyi maşaallah.ek gıdalara biz daha geçmedik.sanırım herkes başlamış
ben almayı düşünmüyorum tavsiye etmiyolar erkek çocuk diye sanırım
kızlar ben face e foto koydum kimse bakmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?