2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her markanın yok sanırım cnm,adı baby mix böyle danino gibi küçük kutularda ,üstünde katkısız falan yazıyo doğrudur inş

anladım canım haftasonu alalımda vermeyı deneyım bı bak heyecanlandım sımdı.bıde yemezse meyvelı yogurtlarla karıstırıp versek olurmukı

kızım 7 de uyud ınsallah gece uykusuna yatmamıstır:))
bende yemk hazırlıyorum yemeklık bısey yoktu bende kızartma yapıyorum ne guzel demı en kalorısız yemek:))

mrn canım esın ne ıs yapıyo.okuyunca kendımi anımsadım.bende esım sayesınde o dagbası senın bu dagbası benım gezıyorum.su an da adıyamanın cook kucuk bı ılcesınde yasıyorum aılemden cok uzakta yalnız.esım savcı ve uzn sure ılcelerde ve ucra yerlerde gezmemız gerekıyo.yanı ınan tokat benım ıcın cok luks bı sehır.bende antalyada buyudum ıstanbulda unv okudum ve 3senedır dagbaslaırnda yasıyorum.bebege sureklı yalnız bakıyorum yarım saat olsun bırakcak kımsem yok.bunları yazıyım de belkı benden kotu durumda olanlar varmıs dıye sukredersın:)

merhaba kızlar,
bizde bugün ek gıdaya başaldık. meyve püresi verdik ama çok yüzünü buruşturdu almadı çok az yedi su az içti. ilkten böyle olması normal mi ben milumil veriyorum iki numara onuda 150 - 180 gr arası içiyor. sütüm artık yok denecek kadar az sizdede oldu mu süt azalması...

normal bence:ecrin_bebek:

şişşt mayıs anneleri.. nasılsınız bakalım..bebikler uyudumu..benimki bugün geç uyanınca 1 kere uyuyabildi 7 de de küt gitti..bi namaz kılayım spor yapayım burda olursanız görüşürüz...hadi başbaşşşşşş

kızlar meraba nasılsınız uzun zamandır giremiyorum hiçbirşey paylaşamadım gibi oldu
bebişleriniz nasıl ben de ceydamın resimlerini koyucam

kızlar meraba nasılsınız uzun zamandır giremiyorum hiçbirşey paylaşamadım gibi oldu
bebişleriniz nasıl ben de ceydamın resimlerini koyucam

merhaba hoşgeldin..beni hatırlamayabilirsin senin olduğun dönemde pek paylaşımım olmuyodu...yerimseniben sen ve kızında iyisinizdir inş...ticker ini yenilemedin mi yoksa yeni bi bebişmi var

kızalr cok moralım bozuk nasıl sınırlıyım bılemezsınız.aksama kadar bebekle bılırsınız sızde aynısınız hergun 24 saat aksama kadar evde bebekle basbasayız bunalıyoruz sıkılıyoruz ben ole dısarıda cıkmıyorum.esım gelsın dıye yolunu gozluyorum oda bugun gelmıs bebege bakamıyosun sunu yanlıs yapıyosun bunu yanlı yapıyosun bu boyleo lmaz su soyle olmaz deyıp durdu bıde kzım kucagındayken bagırdı kuzum korktu bıde.
hıcbısey yokken yanı mamsını yedırırken mendılı mama oldu neymıs hemen deıscekmıs basladı konusmaya bagırmaya
bende cok bılıyosun dedım.sankı sen bakıyodun 24 saat dedım
coook sınırlıyım butun keyfım gıttı nerdeyse aglıcam yanı o kadar kendımı zor tutuyorum

bıde benı sınırlendırme gıder kızıma bı bakıcı tutarım demesı yokmu.bakıcı benden ıyı bakcak guya aptal ya cok sınırlendım ama.
benım kadarda ustune dusen yoktur ınanın.kızımın rahat etmesı ıcın dısarı bıle cıkmıyorum.kendımı eve kapattım resmen

yok canım bebiş yok daha kızım çok küçük onu değiştirmem lazım

erkekler çok biliyor ama icada gelince de sıfır tüm gün baksınlar bakalım nasıl oluyor
bizim ki daha çorap giydirmesini bile beceremez boşver sıkma canını

kızlar ceydamın resmini ilk defa koydum avatar resmim nasıl kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…