bizim dr.umuz 120 ml. anne sütü için 3 saate kadar tok tutar demişti...belki de bebişine yetiyordur canım sıkma canını....
benim oğlan mamayı bırakmadan önce 210 içiyodu canım..artık neredeyse hiçiçmiyo
bebek yogurdu dıye ayrımı satılıyo ben hıc bılmıyodum valla.her markanın bebek yogurdu varmı en ıyıs omu
her markanın yok sanırım cnm,adı baby mix böyle danino gibi küçük kutularda ,üstünde katkısız falan yazıyo doğrudur inş
anladım canım haftasonu alalımda vermeyı deneyım bı bak heyecanlandım sımdı.bıde yemezse meyvelı yogurtlarla karıstırıp versek olurmukı
masallah valla nasıl ıcıyolar o kadar ya sasırıyotum bızımkıne 100 zor ıcırıyorum
hhheeee bende üstüme alındım valla ne biliiiim sen anlat dememişin ama ben kısaca yazayım hazıiran 1 gibiydi eşimin iptal kararı vermesine rağmen zorunlu şarkı çıktı keremin doğuşuna sevinemedik doğru dürüst iki hafta haber beklediik diken üstünde oturduk ama bir sabah tokat a tayinimizin çıktığını öğrendim sütüm kesilecek diye çok korktüm ama olmadı bereket eşim 15 temmuzda başladı göreve biz ist kaldık keremle ramazanda annemdeydik eşim evi ayarlayınca bayram için geldi ve dönüşte evimizi bir senelik dayayıp düzdüğüm sıfır kendi evimi bırakıp tokata geldik gözyaşlarıyla annemlerde geldi bizimle onlarsız keremle asla yapamazdım neyse ailem ve tüm sevdiklerimle görüşebilmek için aldık neti geçen hafta yoksa delirmemek içten değil yalnızlıktan çok sevdiğin işimi evimi ve 25 senelik geçmişimi istanbulda bırakıp geldik yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum 4 sene burdayız çünkü o yüzden uzun süredir yazamadım annemde yanımda yok kereme ne yedirip içireceğimi şaşırıyorum benimki uyandı yine yazarım arada kızlar öpüyorum sizi
merhaba kızlar,
bizde bugün ek gıdaya başaldık. meyve püresi verdik ama çok yüzünü buruşturdu almadı çok az yedi su az içti. ilkten böyle olması normal mi ben milumil veriyorum iki numara onuda 150 - 180 gr arası içiyor. sütüm artık yok denecek kadar az sizdede oldu mu süt azalması...
kızlar meraba nasılsınız uzun zamandır giremiyorum hiçbirşey paylaşamadım gibi oldu
bebişleriniz nasıl ben de ceydamın resimlerini koyucam
erkekler çok biliyor ama icada gelince de sıfır tüm gün baksınlar bakalım nasıl oluyorkızalr cok moralım bozuk nasıl sınırlıyım bılemezsınız.aksama kadar bebekle bılırsınız sızde aynısınız hergun 24 saat aksama kadar evde bebekle basbasayız bunalıyoruz sıkılıyoruz ben ole dısarıda cıkmıyorum.esım gelsın dıye yolunu gozluyorum oda bugun gelmıs bebege bakamıyosun sunu yanlıs yapıyosun bunu yanlı yapıyosun bu boyleo lmaz su soyle olmaz deyıp durdu bıde kzım kucagındayken bagırdı kuzum korktu bıde.
hıcbısey yokken yanı mamsını yedırırken mendılı mama oldu neymıs hemen deıscekmıs basladı konusmaya bagırmaya
bende cok bılıyosun dedım.sankı sen bakıyodun 24 saat dedım
coook sınırlıyım butun keyfım gıttı nerdeyse aglıcam yanı o kadar kendımı zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?