erkekler çok biliyor ama icada gelince de sıfır tüm gün baksınlar bakalım nasıl oluyor
bizim ki daha çorap giydirmesini bile beceremez boşver sıkma canını
kızalr cok moralım bozuk nasıl sınırlıyım bılemezsınız.aksama kadar bebekle bılırsınız sızde aynısınız hergun 24 saat aksama kadar evde bebekle basbasayız bunalıyoruz sıkılıyoruz ben ole dısarıda cıkmıyorum.esım gelsın dıye yolunu gozluyorum oda bugun gelmıs bebege bakamıyosun sunu yanlıs yapıyosun bunu yanlı yapıyosun bu boyleo lmaz su soyle olmaz deyıp durdu bıde kzım kucagındayken bagırdı kuzum korktu bıde.
hıcbısey yokken yanı mamsını yedırırken mendılı mama oldu neymıs hemen deıscekmıs basladı konusmaya bagırmaya
bende cok bılıyosun dedım.sankı sen bakıyodun 24 saat dedım
coook sınırlıyım butun keyfım gıttı nerdeyse aglıcam yanı o kadar kendımı zor tutuyorum
öznur gıcık oldum şimdi kocana. çok biliyolar ha,tööbe.. takma ya..
beray hoşgeldinn
canım benim takma sen kafana..bi bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz...bir kez benim eşimde kızım kucağındayken bağırdı nasıl sinirlendim anlatamam...bu erkeklerin bizi anlayabilmesi için dünyanın tersine mi dönmesi lazım ya...kızalr cok moralım bozuk nasıl sınırlıyım bılemezsınız.aksama kadar bebekle bılırsınız sızde aynısınız hergun 24 saat aksama kadar evde bebekle basbasayız bunalıyoruz sıkılıyoruz ben ole dısarıda cıkmıyorum.esım gelsın dıye yolunu gozluyorum oda bugun gelmıs bebege bakamıyosun sunu yanlıs yapıyosun bunu yanlı yapıyosun bu boyleo lmaz su soyle olmaz deyıp durdu bıde kzım kucagındayken bagırdı kuzum korktu bıde.
hıcbısey yokken yanı mamsını yedırırken mendılı mama oldu neymıs hemen deıscekmıs basladı konusmaya bagırmaya
bende cok bılıyosun dedım.sankı sen bakıyodun 24 saat dedım
coook sınırlıyım butun keyfım gıttı nerdeyse aglıcam yanı o kadar kendımı zor tutuyorum
kızlar ceydamın resmini ilk defa koydum avatar resmim nasıl kızım
sıkma canını ya çok biliyolar ya bebek bakmayı o kadar iiyi biliyosa bebek kucağındayken nıye bağırıyomuş bebeşinle oyna gerisini boşveeeeeeeer butun keyfın onun bir gulusuyle yerıne gelır zaten opuyorumnanaktan
öznurcum sıkma canıını canım,çok düşünüyorlar güya çocuklarını,kolay sanıyorlar bu işi
sorma ya hala sınırım gecmedı
pısman oldu sanırım sonra 2 saattır kızla ılgıleıyo onyatıyo az oncede mamasını ıcırdı.sımdıde uyutmaya gırdı.ama ben konusmuyorum ıyıce özur dılemesı gerek.cok sınırımı bozdu
kızlar ceydamın resmini ilk defa koydum avatar resmim nasıl kızım
hosgeldııııııııın bızımkıler uyumus ıkısıde bende tv ızlıyorum nette takılıyorum.hıc uykum yok
benim çok uykum var ama ehliyet sınavım var,biraz çalışmam lazım
benim koca şahsı gelmedi bile daha...ahh ahh ömrüm koca yolu gözlemekle geçiyomirmirmirmirmirmirmirmir
bende eymeni sallıyom kocamda yerli dallası izliyo yani kavak yellerini :)
öznur sıkma canını inan yalnız değilsin bunların hepsi böyle
hıımm canım leblebi istedii..hamileyken bile böyle aşermiyodum ben yawaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?