2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkekler çok biliyor ama icada gelince de sıfır tüm gün baksınlar bakalım nasıl oluyor
bizim ki daha çorap giydirmesini bile beceremez boşver sıkma canını

aynen ne corap ne yelek bısey bıle gıydıremez sonrada sacmasapan konusurlar.
ınsanın canını sıkamya bırebırler amaklava:

öznur gıcık oldum şimdi kocana. çok biliyolar ha,tööbe.. takma ya..

beray hoşgeldinn

sıkma canını ya çok biliyolar ya bebek bakmayı o kadar iiyi biliyosa bebek kucağındayken nıye bağırıyomuş bebeşinle oyna gerisini boşveeeeeeeer butun keyfın onun bir gulusuyle yerıne gelır zaten opuyorumnanaktan

öznurcum sıkma canıını canım,çok düşünüyorlar güya çocuklarını,kolay sanıyorlar bu işi

öznur gıcık oldum şimdi kocana. çok biliyolar ha,tööbe.. takma ya..

beray hoşgeldinn

sorma ya hala sınırım gecmedı
pısman oldu sanırım sonra 2 saattır kızla ılgıleıyo onyatıyo az oncede mamasını ıcırdı.sımdıde uyutmaya gırdı.ama ben konusmuyorum ıyıce özur dılemesı gerek.cok sınırımı bozdu

canım benim takma sen kafana..bi bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz...bir kez benim eşimde kızım kucağındayken bağırdı nasıl sinirlendim anlatamam...bu erkeklerin bizi anlayabilmesi için dünyanın tersine mi dönmesi lazım ya...
bu arada benim kızımda pek bişeyler yemiyor...bende saattleri biraz daha uzatayım bakalım..
kızlar ceydamın resmini ilk defa koydum avatar resmim nasıl kızım

selam canım..kızın çok tatlı maşallah...

bugün Doğa ya bebek bisküvisi verdim..tabiki allerji yaptı...ne diye verdiysem sütlü işte çocuğun allerjisi var bilipduruyorum...sinir oldum kendime...kıpkırmızı oldu suratı..sonradan söndü allahtan..aman ne huysuzluk yaptı bugün yine bana...sıçrıyor heralde..neyse sıçrasın bakalım çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar üçüncüde nolur bilmiyorum artık

orası ole canım az once gıttım yanına nasıl kahkahalar atıyo kuzum butun sınırımı gecırdı valla

gelir yanaşır birazdan..pişman olmuş demek bak..o da bişeydir...benimki ne mama yedirebiliyo ne de uyutabiliyo....anca baba kız kahkalar atsınlar...

bende eymeni sallıyom kocamda yerli dallası izliyo yani kavak yellerini :)
öznur sıkma canını inan yalnız değilsin bunların hepsi böyle

bende eymeni sallıyom kocamda yerli dallası izliyo yani kavak yellerini :)
öznur sıkma canını inan yalnız değilsin bunların hepsi böyle

evet butun kocalar boyle sanırım.benımkı en ıyısı dıyodum.cocuk konusunda herseyı yardım eder ama herseyede fazla karısır.cok bılmıs ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…