2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim kızlar yine bizim sıpayı uyuttum
kerem gündüz iki saate bir uyuyor acaba gündüz çokmu uyuyorda gece uyumak istemyor. relax aptamilin hangi ürünü nü veriyorsun devam sütü falanmı.

nevin hoşgeldin fırçalamışsın beni dün ama valla suçum yok
anlat dersen anlatırım biraz uzun hayatım azıcık değişiverdi keremin 40 indan sonra ama ç ooook özledim göbekdaşlarımı opuyorumnanaktan

kerem gündüz iki saate bir uyuyor acaba gündüz çokmu uyuyorda gece uyumak istemyor. relax aptamilin hangi ürünü nü veriyorsun devam sütü falanmı.

gündüz uyuduğundan değildir canım...benim kızımda aynı...gündüz uyumadığı zamnalarda gece de uyumuyo...o yüzden bırak gündüz uyusun kuzucuk...

devam sutu canım .kasık mamalarındanda verıyorum ırmıklıyı ve sutlu pırınclıyı cok sevıyo
sende dene bence coug bebek sevıyo zaten bu kasık mamalarını.hemde doyrucu

hahaha kıız ben kendime kızdım sana değil nezamandır görmüyom karşılaşmadık demiştim meğer önceki sayfada yeni geldim demişin geçmişi baksam görürdüm dedim:)

hhheeee bende üstüme alındım valla ne biliiiim sen anlat dememişin ama ben kısaca yazayım hazıiran 1 gibiydi eşimin iptal kararı vermesine rağmen zorunlu şarkı çıktı keremin doğuşuna sevinemedik doğru dürüst iki hafta haber beklediik diken üstünde oturduk ama bir sabah tokat a tayinimizin çıktığını öğrendim sütüm kesilecek diye çok korktüm ama olmadı bereket eşim 15 temmuzda başladı göreve biz ist kaldık keremle ramazanda annemdeydik eşim evi ayarlayınca bayram için geldi ve dönüşte evimizi bir senelik dayayıp düzdüğüm sıfır kendi evimi bırakıp tokata geldik gözyaşlarıyla annemlerde geldi bizimle onlarsız keremle asla yapamazdım neyse ailem ve tüm sevdiklerimle görüşebilmek için aldık neti geçen hafta yoksa delirmemek içten değil yalnızlıktan çok sevdiğin işimi evimi ve 25 senelik geçmişimi istanbulda bırakıp geldik yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum 4 sene burdayız çünkü o yüzden uzun süredir yazamadım annemde yanımda yok kereme ne yedirip içireceğimi şaşırıyorum benimki uyandı yine yazarım arada kızlar öpüyorum sizi

kızım uyandı 1 saat uyudu yıne masallah deyım:)
armutlu muhallebı yaptım bırazdan yedırcem bakalım yıcekmı ılımasını beklıyorum cok sıcak.

deme ya üzüldüm şimdi kız çalışıyom ondan okuyom genelde yazamıyom fazla kusura bakma hayırlısı böyleymiş demekki napıcan

kevser hayırlı olsun canım yeni yeriniz eşini mesleği neydi. ist.dan sona biraz zorlanırsın ama alışırsın inş..

armutlu muhallebı pek guzel olmadı kızımda yarısını yedı yıne.
ama bı daha yapmam bebelacın pısırılen muhallebısındendı

armutlu muhallebı pek guzel olmadı kızımda yarısını yedı yıne.
ama bı daha yapmam bebelacın pısırılen muhallebısındendı

ben de dün irmikli ballı aldım bakalım sevecek mi ? kaşık mamasını pek iştahlı yemiyo en sevdiği yoğurt ve meyve ,dün bi de oğluma kışlık ayakkabı aldım 19 numara oldu,montunun altına yoktu koyu renk bişey ,ilk adım ayakkabısıymış ne çabuk büyüdüler ya

bide dün hani büyükler için olan hayvanlı ev terlikleri var ya onlardan gördüm egeye alıcaktım ama çeker çıkarır diye almadım kullanan var mı acaba merak ettim çok heves etmiştim kullanışlıysa alıcam

ırmıklı ballı bende aldım oda cok sekerlı geldı kızıma tahıllıyla karıstırınca yıyo sevıyo oyle.
ben 2 ayakkabı almıstım ılk adım bıraz buyuk gelıyolar.1 ay sonra belkı lur.valla cok buyuduler
ben daha mama dısında bısey vermedım ya ne bılım cesaret edemıyorum

kızlar gecen gun gamze duruya neler verdıgını yazmıstı sabah uyandıgında 210 ml mama ıcıyomus.sızınkılerde o kadar ıcıyomu ya benım kızım sımdıye kadar en fazla 120 ml ıctı.omu cok benımkımı az ıcıyo

verver bence artık yoğurt falan ben kendim yapamıyorum sütaşın bebek yoğurdundan veriyorum bi de hippin kavanoz meyvesinden

benimki de içmiyo en fazla 100-120 arasında bazen 60 da falan kalıyo hatta

bizim dr.umuz 120 ml. anne sütü için 3 saate kadar tok tutar demişti...belki de bebişine yetiyordur canım sıkma canını....

benim oğlan mamayı bırakmadan önce 210 içiyodu canım..artık neredeyse hiçiçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…