geldim kızlar yine bizim sıpayı uyuttum
kerem gündüz iki saate bir uyuyor acaba gündüz çokmu uyuyorda gece uyumak istemyor. relax aptamilin hangi ürünü nü veriyorsun devam sütü falanmı.
geldim kızlar yine bizim sıpayı uyuttum
kerem gündüz iki saate bir uyuyor acaba gündüz çokmu uyuyorda gece uyumak istemyor. relax aptamilin hangi ürünü nü veriyorsun devam sütü falanmı.
hahaha kıız ben kendime kızdım sana değil nezamandır görmüyom karşılaşmadık demiştim meğer önceki sayfada yeni geldim demişin geçmişi baksam görürdüm dedim:)merhaba hanımlar nasılsınız bugün kerem uyuyunca ancak giriyorum kk ya napim nevin kızmış bana geçmişi takip et diye size en son yazdığım zamandan bere herşey okadar çok değişti ki hayatımda geçen hafta aldık neti ve ancak açıyorum felaket yaramaz bir oğlan yetiştiriyorum hiç durmuyor devamlı kuçakta ve benle hiç bir şeyle doğru dürüst oyalanmıyor ilg bitince koparıyor yaygarayı akşam hatta son üç gecedir bizim kerata saat başı uyanıyor geceleri bir derdimi var acaba diyoruz yatmadan emziriyorum hatta biz yatarken yatağına geçirirken yeniden emziriyorum ama eskiden geçede 2 3 defa kalkan çocuk saate bir ayakta gözü kapalı emiyor sonra uyuyor acaba doymuyormu geçmişi okudum son 10 sayfayı sizdede oluyormuş ama artık gece daha az kalkacaklarına daha sık uyanır oldu bebeklerimiz ne yapmalı birde dediğiniz formül mamalar neler ha bu arada keremde beni emerken devamlı ya kendi yüzünü yolar yada benimkini ayakları hep elinde ve ağzında offf ne kadar çok yazacak şey var eşim öğlen yemeğine de gelince benim iş hiç bitmiyorki sizinle görüşeyim
hhheeee bende üstüme alındım valla ne biliiiim sen anlat dememişin ama ben kısaca yazayım hazıiran 1 gibiydi eşimin iptal kararı vermesine rağmen zorunlu şarkı çıktı keremin doğuşuna sevinemedik doğru dürüst iki hafta haber beklediik diken üstünde oturduk ama bir sabah tokat a tayinimizin çıktığını öğrendim sütüm kesilecek diye çok korktüm ama olmadı bereket eşim 15 temmuzda başladı göreve biz ist kaldık keremle ramazanda annemdeydik eşim evi ayarlayınca bayram için geldi ve dönüşte evimizi bir senelik dayayıp düzdüğüm sıfır kendi evimi bırakıp tokata geldik gözyaşlarıyla annemlerde geldi bizimle onlarsız keremle asla yapamazdım neyse ailem ve tüm sevdiklerimle görüşebilmek için aldık neti geçen hafta yoksa delirmemek içten değil yalnızlıktan çok sevdiğin işimi evimi ve 25 senelik geçmişimi istanbulda bırakıp geldik yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum 4 sene burdayız çünkü o yüzden uzun süredir yazamadım annemde yanımda yok kereme ne yedirip içireceğimi şaşırıyorum benimki uyandı yine yazarım arada kızlar öpüyorum sizi
armutlu muhallebı pek guzel olmadı kızımda yarısını yedı yıne.
ama bı daha yapmam bebelacın pısırılen muhallebısındendı
ben de dün irmikli ballı aldım bakalım sevecek mi ? kaşık mamasını pek iştahlı yemiyo en sevdiği yoğurt ve meyve ,dün bi de oğluma kışlık ayakkabı aldım 19 numara oldu,montunun altına yoktu koyu renk bişey ,ilk adım ayakkabısıymış ne çabuk büyüdüler ya
ırmıklı ballı bende aldım oda cok sekerlı geldı kızıma tahıllıyla karıstırınca yıyo sevıyo oyle.
ben 2 ayakkabı almıstım ılk adım bıraz buyuk gelıyolar.1 ay sonra belkı lur.valla cok buyuduler
ben daha mama dısında bısey vermedım ya ne bılım cesaret edemıyorum
kızlar gecen gun gamze duruya neler verdıgını yazmıstı sabah uyandıgında 210 ml mama ıcıyomus.sızınkılerde o kadar ıcıyomu ya benım kızım sımdıye kadar en fazla 120 ml ıctı.omu cok benımkımı az ıcıyo
kızlar gecen gun gamze duruya neler verdıgını yazmıstı sabah uyandıgında 210 ml mama ıcıyomus.sızınkılerde o kadar ıcıyomu ya benım kızım sımdıye kadar en fazla 120 ml ıctı.omu cok benımkımı az ıcıyo
benimki de içmiyo en fazla 100-120 arasında bazen 60 da falan kalıyo hatta
verver bence artık yoğurt falan ben kendim yapamıyorum sütaşın bebek yoğurdundan veriyorum bi de hippin kavanoz meyvesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?