evet benimki de çocuk şarkılarını daha çok seviyor , ay komik olacak ama bir de kasap havasıyla sirtaki seviyor :)))
kılosu bence ıyı canım gecen ay 7200 du sımdı 8 olmustur sanırım.anne sutu almıyo benım kız 4 aydan sonra bıraktı gecelerı emıyo yalnız.nr bıleyım ya o yemeyınce ac kalıyo dıye uzuluyorum benımde hıcbısey yıyesım gelmıyo(
sen de ayağında mı sallıyodun canım ya? ben ayağımda sallayıp yatağına koyarken uyanıyo ayıramadım bi türlü odasını. ama bizim odada yatağın üstünde sallıyorum hemen ayağımdan yatağa koyunca uyanmıyo. nolcek bilmiyorum böle.
bence bebegın gayet ii beslenıyo kılosu da cok ıı. benımkı 5. aylık kontrolunde 6900du ve bana ii gelıyo kılosu. sutum de cok dııl ama sadece emzırıyorum ve de yogurt bıraz.gunduzlerı formul mamasını ıcıyosa yeter kı bence yedıgı kadarı gayet yetıyo bebegıne kılosuna cok ii çunku. hıc uzulme bence vaktı gelınce ıhtıyacı olan kadarını yer.ılerde bızım gıbı kılo vermeye calıscaklar bırak sımdı formlarını korusunlar:)
evet benimki de çocuk şarkılarını daha çok seviyor , ay komik olacak ama bir de kasap havasıyla sirtaki seviyor :)))
hanımlar bir şey daha benim oğlan emzik emmiyor parmağını emiyor dr.1 yaşına kadar normall dedi. bebeklerinize sağlık ocağından verilen ferro sanol veriyormusunuz ben iki gün verdim kabız yaptı bıraktım cocuk normale döndü dr una danışıcam belki değiştirir.
ayyyy aynı benım annemı anlatmıssın valla.bı gelır benı tuketır gıder:))
cene cene
hanımlar bir şey daha benim oğlan emzik emmiyor parmağını emiyor dr.1 yaşına kadar normall dedi. bebeklerinize sağlık ocağından verilen ferro sanol veriyormusunuz ben iki gün verdim kabız yaptı bıraktım cocuk normale döndü dr una danışıcam belki değiştirir.
ay bunların hepsi aynı tip egemen doğduğundan beri nerdeyse beraber büyüttük hergünümüz ayrı geçmemiştir diyebilirim hala bana soğuk havalarda bu çocuğa patik giydir uyanınca yeleğini giydir terlerse arkasına bez koy dün egemenin ağzını sildiğim bezi yıkadım peteğin üstüne koydum kurusun diye gidene kadar 10 kere onu orda unutma yangın çıkarırsın çocuğa bişey olur gece uyuyamamış kardeşime ablanı ara bakalım bezi almışmı kardeşimde ben bunaldım rahat bırak şu kızı artık senin çocuğun mu onunmu 5 yaşında çocukmu düşünemeyecek az önce kendi geldi anlattı heralde biraz dank etmiş bunalıyorum bende ama sanki ben bişey düşünemiyorum ne kadar da detliymişim ya:gitme:
benim oğluşunum iştahı uçtu gittiiiiisenağlama artık yemek istemiyo bayıla bayıla yediği kaşık mamasını bile yemiyomafoldumben
canım benımkıde pazrmagını emıyo sorun olmaz herlade zaten nasıl vazgecırebılırızkı:))
ferro sanol burda cogumuz bebıslere ıcıremedık cok kotu tadı.ben ferrum kullanıyorum tadı guzel kızım ıcıyo
bırde benım kızımda cok uyanıyodu bayramda emmeyı bıraktı mama verıyorum ve 2 kez uyanmaya basladı hatta bazen 1 kez.guzel uyuyo demmekkı doymuyormusda.ben bazen aptamıl bazen bebelac verıyorum gunudzlerıde kasık maması pırınclı ırmıklı.tahıllı karıkıs verıyorum hepsını yıyo
sütüm de fena değil ama doymuyoda olabilir..bazen sadece bir iki fırt çekip uyuyo...ben de 1 ay daha dayanıyım diyorum...ek gıdalara geçince uyur diye tahmin ediyorum...yani umuyorum....inşallah uyur da ben de biraz daha uyurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?