2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence bebegın gayet ii beslenıyo kılosu da cok ıı. benımkı 5. aylık kontrolunde 6900du ve bana ii gelıyo kılosu. sutum de cok dııl ama sadece emzırıyorum ve de yogurt bıraz.gunduzlerı formul mamasını ıcıyosa yeter kı bence yedıgı kadarı gayet yetıyo bebegıne kılosuna cok ii çunku. hıc uzulme bence vaktı gelınce ıhtıyacı olan kadarını yer.ılerde bızım gıbı kılo vermeye calıscaklar bırak sımdı formlarını korusunlar:)

evet malesef ayagımda sallıyorum.gece derın uykuya zaten 1 gıbı gecıyo ondan sonra yatırınca uyanmıyo.bıde ben nerde sallarsam uyuduktan sonra salladıgım yastıkla odasına goturuyorum.hemen ordan alıp yatagına koyuyorum bı an uynıyo ama uykusu agır basınca dalıyo.bıde yatagı sallanabılıyo uyansa da sallıyorum dalıyo

orası ole canım kılosu ıyı keyfıde yerınde aslında ama ıste zorla yedıtoyorum.
ablamın kızı dogdugundan berı yemsı cok ıyıdır.sımdı 9 yasdında ve sısman bı kız.sımdı bıle kılo sorunu yasıyo .hep zayıflamak ıstıyo.arkadasları aly edıyolarmıs sıko dıye(

merhaba hanımlar nasılsınız bugün kerem uyuyunca ancak giriyorum kk ya napim nevin kızmış bana geçmişi takip et diye size en son yazdığım zamandan bere herşey okadar çok değişti ki hayatımda geçen hafta aldık neti ve ancak açıyorum felaket yaramaz bir oğlan yetiştiriyorum hiç durmuyor devamlı kuçakta ve benle hiç bir şeyle doğru dürüst oyalanmıyor ilg bitince koparıyor yaygarayı akşam hatta son üç gecedir bizim kerata saat başı uyanıyor geceleri bir derdimi var acaba diyoruz yatmadan emziriyorum hatta biz yatarken yatağına geçirirken yeniden emziriyorum ama eskiden geçede 2 3 defa kalkan çocuk saate bir ayakta gözü kapalı emiyor sonra uyuyor acaba doymuyormu geçmişi okudum son 10 sayfayı sizdede oluyormuş ama artık gece daha az kalkacaklarına daha sık uyanır oldu bebeklerimiz ne yapmalı birde dediğiniz formül mamalar neler ha bu arada keremde beni emerken devamlı ya kendi yüzünü yolar yada benimkini ayakları hep elinde ve ağzında offf ne kadar çok yazacak şey var eşim öğlen yemeğine de gelince benim iş hiç bitmiyorki sizinle görüşeyim

hanımlar bir şey daha benim oğlan emzik emmiyor parmağını emiyor dr.1 yaşına kadar normall dedi. bebeklerinize sağlık ocağından verilen ferro sanol veriyormusunuz ben iki gün verdim kabız yaptı bıraktım cocuk normale döndü dr una danışıcam belki değiştirir.

benimki hem emzik hem parmak hem el emiyor, şapur şupur hem de :)) evet sanırım demir kabızlık yapıyor, Mehtapın bahsettiği şurup olan vardı ben de onu soracağım dra...

ayyyy aynı benım annemı anlatmıssın valla.bı gelır benı tuketır gıder:))
cene cene

ay bunların hepsi aynı tip egemen doğduğundan beri nerdeyse beraber büyüttük hergünümüz ayrı geçmemiştir diyebilirim hala bana soğuk havalarda bu çocuğa patik giydir uyanınca yeleğini giydir terlerse arkasına bez koy dün egemenin ağzını sildiğim bezi yıkadım peteğin üstüne koydum kurusun diye gidene kadar 10 kere onu orda unutma yangın çıkarırsın çocuğa bişey olur gece uyuyamamış kardeşime ablanı ara bakalım bezi almışmı kardeşimde ben bunaldım rahat bırak şu kızı artık senin çocuğun mu onunmu 5 yaşında çocukmu düşünemeyecek az önce kendi geldi anlattı heralde biraz dank etmiş bunalıyorum bende ama sanki ben bişey düşünemiyorum ne kadar da detliymişim ya:gitme:

selam hanımlar..nihayet bu haftayı da bitirdik çok şükür..haftasınu geldi...benim kızım geceleri saat başı uyanıyor...arada 2 saat uyuduğu oluyor ben de o arada dinleniyorum....çalışırken de çok zor oluyo....perşembe ve cuma gününe geldiğimde artık bitkin oluyorum halim kalmıyor....uykusuzluk çok zor..geçen arkadaşa sordum onun kızıda öyleymiş..ne zaman düzelir dedim iki yaşında dediohaoldumsmileohaoldumsmile...neyse az kaldı 1,5 sene kaldı uyumaya:sm_cool:

canım benımkıde pazrmagını emıyo sorun olmaz herlade zaten nasıl vazgecırebılırızkı:))
ferro sanol burda cogumuz bebıslere ıcıremedık cok kotu tadı.ben ferrum kullanıyorum tadı guzel kızım ıcıyo
bırde benım kızımda cok uyanıyodu bayramda emmeyı bıraktı mama verıyorum ve 2 kez uyanmaya basladı hatta bazen 1 kez.guzel uyuyo demmekkı doymuyormusda.ben bazen aptamıl bazen bebelac verıyorum gunudzlerıde kasık maması pırınclı ırmıklı.tahıllı karıkıs verıyorum hepsını yıyo

ay yok benımkı bu kadar deıl hafatada 1 kez gelır zaten hergun konusuruzda.annemın evınde bıde gelınımız var bırlıkte oturuyolar onunda bebegı var benımkınden 1 ay buyuk o yuzden ben bıraz rahatım o konuda gelınımızı bunaltıyo:))

benim oğluşunum iştahı uçtu gittiiiiisenağlama artık yemek istemiyo bayıla bayıla yediği kaşık mamasını bile yemiyomafoldumben

arada bı gelıyolar canım bebıslere.benım kızda genelde hıcbısey yemek ıstemez nadırde olsa bazen agzını ayıra ayıra yıo:))nasıl mutlu oluyorum o zamanlar ama coook azzz

sütüm de fena değil ama doymuyoda olabilir..bazen sadece bir iki fırt çekip uyuyo...ben de 1 ay daha dayanıyım diyorum...ek gıdalara geçince uyur diye tahmin ediyorum...yani umuyorum....inşallah uyur da ben de biraz daha uyurum...

selamm millet gece muhallebi yapver şerife çalışıysun kolay değil ilk 6 ay anne sütü tamamda doymuyosa napıcan büyüdü artık değişik tatlar arıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…