kızlar burada bir arkadaş demişti sırt üstüyatıpgöbeğin çevresine koyunca kalp atışlarını duyabilirsin dediben de denedim duydum ama duyduğumuz bizim kalp atışımızmış
azcık daha dayan canım geçecek inşallahaz önce birşey yedim ve doğru lavobaya koştum yaa kızlar bu bulantılarım ne zaman geçecek 3 ay bitince geçer derler hala geçmedi yaa off
az önce birşey yedim ve doğru lavobaya koştum yaa kızlar bu bulantılarım ne zaman geçecek 3 ay bitince geçer derler hala geçmedi yaa off
kızlar hamile iken yusuf süresini okumak gerekli imiş malum HZ.YUSUF hem ahlaki hemde yüz güzelliği ile meşhur ona benzermiş bu özelliği
azcık daha dayan canım geçecek inşallah
geçer inş bugün yarın ,aç kalma aç kalınca daha kötü oluyo
canım öyle düşünme ben iki buçuk kilo verdim bebişim maşallah sağlıklıinşallah geçer canım yoksa kendimi suçlu hissediyorum bebişimi besleyemiyorum diye,,,,, :sinifsinif:
canım öyle düşünme ben iki buçuk kilo verdim bebişim maşallah sağlıklıo besleniyodur sen merak etme yağlı mideni bulandıracak şeyler yeme kuru şeyler ye çorba içgeçecek merak etnme
ya ben gelmeyince beni listeden çıkarmışlar tekrar eklenmeyi talep ediyorumDDD
benim ki de sırt üstü yatıyodu bir ara bacaklarını havaya kaldırdı çalı gibi bacakları var eşim diyoki sana benziyo bacakları kaydirigubbakcemile3 benim annemin adı zeynepbende çok severim zeynep ismini
ayy ben bayılıyorum valla
hemde peygamber efendimizin kızının ismi :Saruboceq:
bende onun için istiyorum mutlaka dini isim olmalı
özellikle peygamberlerimizin isimlerinden onun için erkek kesin yusuf olacak ama yanına bi isim daha gelecek
kızlar burada bir arkadaş demişti sırt üstüyatıpgöbeğin çevresine koyunca kalp atışlarını duyabilirsin dediben de denedim duydum ama duyduğumuz bizim kalp atışımızmış
kızlar hamile iken yusuf süresini okumak gerekli imiş malum HZ.YUSUF hem ahlaki hemde yüz güzelliği ile meşhur ona benzermiş bu özelliği
az önce birşey yedim ve doğru lavobaya koştum yaa kızlar bu bulantılarım ne zaman geçecek 3 ay bitince geçer derler hala geçmedi yaa off
kızlar bebikler olunca bu kadar sık girip böyle sohbetler yapamayacaz
net bize hayal olacakkkkopuyorumnanaktan
geçsin artık yaa canım yemek yemek istiyorum doya doya
geçsin artık yaa canım yemek yemek istiyorum doya doya
kızlar bebikler olunca bu kadar sık girip böyle sohbetler yapamayacaz
bence devam ederiz ya o zamn da başka pylaşacaklarımız olur bebişlerle ilgili baksana 2009 mayıs anneleri hala devam ediyor tabii bu sıklıkta olmazkızlar bebikler olunca bu kadar sık girip böyle sohbetler yapamayacaz
bence devam ederiz ya o zamn da başka pylaşacaklarımız olur bebişlerle ilgili baksana 2009 mayıs anneleri hala devam ediyor tabii bu sıklıkta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?