2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar burada bir arkadaş demişti sırt üstüyatıpgöbeğin çevresine koyunca kalp atışlarını duyabilirsin dediben de denedim duydum ama duyduğumuz bizim kalp atışımızmış

kızlar hamile iken yusuf süresini okumak gerekli imiş malum HZ.YUSUF hem ahlaki hemde yüz güzelliği ile meşhur ona benzermiş bu özelliği

az önce birşey yedim ve doğru lavobaya koştum yaa kızlar bu bulantılarım ne zaman geçecek 3 ay bitince geçer derler hala geçmedi yaa off

kızlar burada bir arkadaş demişti sırt üstüyatıpgöbeğin çevresine koyunca kalp atışlarını duyabilirsin dediben de denedim duydum ama duyduğumuz bizim kalp atışımızmış

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar hamile iken yusuf süresini okumak gerekli imiş malum HZ.YUSUF hem ahlaki hemde yüz güzelliği ile meşhur ona benzermiş bu özelliği

evet canım bende duydum ve okumaya başlayacan aallahın izniyle
erkek olursa inşallah ona benzer:asigim::asigim:

inşallah geçer canım yoksa kendimi suçlu hissediyorum bebişimi besleyemiyorum diye,,,,, :sinifsinif:
canım öyle düşünme ben iki buçuk kilo verdim bebişim maşallah sağlıklı o besleniyodur sen merak etme yağlı mideni bulandıracak şeyler yeme kuru şeyler ye çorba içgeçecek merak etnme

kızlar bebikler olunca bu kadar sık girip böyle sohbetler yapamayacaz
net bize hayal olacakkkkopuyorumnanaktan

ya ben gelmeyince beni listeden çıkarmışlar tekrar eklenmeyi talep ediyorum DDD

aaaaaaaaa neden acaba mafoldumben

benim ki de sırt üstü yatıyodu bir ara bacaklarını havaya kaldırdı çalı gibi bacakları var eşim diyoki sana benziyo bacakları kaydirigubbakcemile3 benim annemin adı zeynepbende çok severim zeynep ismini

beniimkininde kolları havadaydı opuyorumnanaktan yerim ben onu yerim

yusuf çok güzel bi isim bende harun ismini beğeniyorum oda peygamber ismi ama 2. isim zaten sünnetmişş

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anamm gülesim yoktu valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak bunu ilk kez duydum ama aslında kuran okumak onlara çok iyi gelicektir ya ben müzik dinletmek yerine ben kuran okurken onun dinlemesini tercih ederim

az önce birşey yedim ve doğru lavobaya koştum yaa kızlar bu bulantılarım ne zaman geçecek 3 ay bitince geçer derler hala geçmedi yaa off

cnm benim ya geçer geçer sakın aç kalma benim dr um psikolojikde oluyo dedii düşünmeden yemeğini ye dedi bak doğru ben kusarım diye yemiyodum daha kötü oldum hep serum yedim tubayada dedim az önce serum yemek iyi oliii dinç oluyosun ama delik teşik oluyosun ondan çok uzattım amma velakin aç kalma ve düşünme :teselli:

geçsin artık yaa canım yemek yemek istiyorum doya doya

bende doya doya yemek yemeyi özledim valla dr dedimde hatun gülüyo bana öle hemen yemeğe yüklenme dedi kilo alırsın dedi :mymeka:

ewt ya ama bebeğimle oynammayı tercih ederim laelaelaelaelae

bence devam ederiz ya o zamn da başka pylaşacaklarımız olur bebişlerle ilgili baksana 2009 mayıs anneleri hala devam ediyor tabii bu sıklıkta olmaz

valla kızlar yeterki bebişim sağlıklı olsun ben kilo almaya razıyım sonra veririm nasıl olsa

bence devam ederiz ya o zamn da başka pylaşacaklarımız olur bebişlerle ilgili baksana 2009 mayıs anneleri hala devam ediyor tabii bu sıklıkta olmaz

2008 annleride devam ediyo
tabiki devam ederiz artık yok gazı var yok hasta yok meme tutmuy obu gece uyutmdıı
şikayetlerine başlarızzz :asigim:

neyse arkadaşlar ben kaçtım
görümcem gelecek biraz çarşıya çıkacaz sıkıldım evde vallaaahiiiiiiiizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…