inşallah sema ben de öyle umut ediyorum
sana da canımmmopuyorumnanaktan
evetv canım güzel şeyler varmış ama maalesef sakaryada yok11.haftadayız bitmek üzere.12ye az kaldı inş.
bu arada kızlar 23-27 ekim arası kipada bebek festivali varmış belki erken ama indirimde bissürü şeyakannehir
Kipa
kan ve troid testlerimi yaptırdım baya oldu yaptıralı bi sorun çıkmadı, ama ikili test yapmıyo doktorum stres olmasın diye 3 lü yapcak herhalde
kızlar ben sadece 300 gram almışım oysaki ilk 3 ay 1 veya 2 kilo almak lazımmış beslenmeme hiç dikkat etmedim ama bundan sonra edecem bebişim büyüsün biran önce
[canım çok teşekkür ederim bende kasımın 5inden yaptıracağım umarım herşey yolunda gider .....
cinsiyetler sanırım erkekte 3,5 aylıkta belli oluyormuş birde renkli ultrasonda daha kolay belli oluyormuş benim drum şimdiye kadar normal ultrasonla baktı 3 aylıktan itibaren 4 boyutluyu kullanıyorlarmış bende merakla bekliyorum ,:) bu arada sizler isim falan düşündünüz mü kızlarakannehirakannehir
inşallah şu an tek heyecan oenim de rüyamda hep kızım oluyo görüyorum ama bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahgeçmişe bi göz attım dimples ın kızı oluyo galiba duru geliyo yazmış, çok sevindim biran önce hepimizin belli olsun cinsiyeti
yok canım kafama takmıyom zaten olumlu düşünmeye çalışıyorum doktorum olumsuz şeyler söyledi test olumsuz çıkarsa diye ama rabbim bilir herşeyi burada neler okuyoruz olumsuz deyip spasağlam bebişler geliyo bizimkilerde iyidir inşallah dün gördüm çok büyümüştü teyzesi hersey yolunda şu an sadece bbişimin o güzel görüntüsü aklımda ikşi haftada ne kadar gelişti çabucak büyüsünlerde hissedebilielim onları inşallahcanım ikili testi kafaya takma sorun oysa, hiç bişiycik olmaz inş
kız da olsa erkek de olsa deniz koycaz sanırım eşimle öyle konuştuk
inşallah şu an tek heyecan oenim de rüyamda hep kızım oluyo görüyorum ama bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
yok canım kafama takmıyom zaten olumlu düşünmeye çalışıyorum doktorum olumsuz şeyler söyledi test olumsuz çıkarsa diye ama rabbim bilir herşeyi burada neler okuyoruz olumsuz deyip spasağlam bebişler geliyo bizimkilerde iyidir inşallah dün gördüm çok büyümüştü teyzesi hersey yolunda şu an sadece bbişimin o güzel görüntüsü aklımda ikşi haftada ne kadar gelişti çabucak büyüsünlerde hissedebilielim onları inşallah
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben süpermiş hiç isim bulma derdiniz yok bizim erkek olursa kayra kız olursa duru :ecrin_bebek:
ben 2,5 kilo vermişi ama doktorum bebiş sağlıklı dedi iki hafta bulantıdan yiyememiştim ama şimdi iyiyimkızlar ben sadece 300 gram almışım oysaki ilk 3 ay 1 veya 2 kilo almak lazımmış beslenmeme hiç dikkat etmedim ama bundan sonra edecem bebişim büyüsün biran önce
canım benim yaa insallah hersey yoılunda giderde bir eksigimiz fotograf olsun :) ben cok takinti yaptım fotograf konusunda ama gecenlerde ufak bir sorun yaşayınca allah önce sağlık versin bebeğime.. başka bir şey istemem.
yalnız doguma girip foto ceken erkeklere çok uyuzum bende bir tane var habire tv de goryorum. surekli ben birşey gormuyorum gibi salakça açıklamalar yapıp gülünç duruma giriyor, dogum ne kadar kadınsal ne kadar kutsal bir olay, başınızın tepesinde bir erkekle o anın kutsallığını, tadını neden kaçırasınız. eşin bu konuda haklı. doğumda ve dogum sonrası tek erkek babalarımız ve eşimiz olmalı bence, konu komşu arkadaşın bile yeri olmamalı.
diyarbakırda bu iş yapılıyormu? merak ettim. belki ayarlarsın birilerini canım eşinide razı edersin kadın kadına çekcez diyip
kızlar ben sadece 300 gram almışım oysaki ilk 3 ay 1 veya 2 kilo almak lazımmış beslenmeme hiç dikkat etmedim ama bundan sonra edecem bebişim büyüsün biran önce
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben süpermiş hiç isim bulma derdiniz yok bizim erkek olursa kayra kız olursa duru :ecrin_bebek:
üyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben süpermiş hiç isim bulma derdiniz yok bizim erkek olursa kayra kız olursa duru :ecrin_bebek:
resmine alışamadım hala canım iyi canım sevindim bulantının azalmasınaselam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
pazar olmasına rağmen misafirimiz eksik olmamış kaydirigubbakcemile3
ben bu sabah süper uyandım bulantım yoktu dr um azalıcak demişti zaten kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
pazar olmasına rağmen misafirimiz eksik olmamış kaydirigubbakcemile3
ben bu sabah süper uyandım bulantım yoktu dr um azalıcak demişti zaten kaydirigubbakcemile3
ü
ben de duru ismini seviyorum ama eşim istemiyo sabun mu benim kızım diyo bizimki karışır biraz erkekte doruk dedim o das memlekette komşunun soyadıymış bakalım eylülü sevdi ama bakalım cinsiyetleri belli olsun evde tartışmalar beaşlayacak artıkkaydirigubbakcemile3
bende dalga geçiyordum aslında yok evyap falan diye ama eşim çok istiyor ilk duyduğu andan beri
kayracımm uzun zaman oldu canım şansa bak aynı ay geleck bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?