2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişe bi göz attım dimples ın kızı oluyo galiba duru geliyo yazmış, çok sevindim biran önce hepimizin belli olsun cinsiyeti

11.haftadayız bitmek üzere.12ye az kaldı inş.

bu arada kızlar 23-27 ekim arası kipada bebek festivali varmış belki erken ama indirimde bissürü şeyakannehir
Kipa
evetv canım güzel şeyler varmış ama maalesef sakaryada yok

kan ve troid testlerimi yaptırdım baya oldu yaptıralı bi sorun çıkmadı, ama ikili test yapmıyo doktorum stres olmasın diye 3 lü yapcak herhalde

[canım çok teşekkür ederim bende kasımın 5inden yaptıracağım umarım herşey yolunda gider .....
cinsiyetler sanırım erkekte 3,5 aylıkta belli oluyormuş birde renkli ultrasonda daha kolay belli oluyormuş benim drum şimdiye kadar normal ultrasonla baktı 3 aylıktan itibaren 4 boyutluyu kullanıyorlarmış bende merakla bekliyorum ,:) bu arada sizler isim falan düşündünüz mü kızlarakannehirakannehir

kızlar ben sadece 300 gram almışım oysaki ilk 3 ay 1 veya 2 kilo almak lazımmış beslenmeme hiç dikkat etmedim ama bundan sonra edecem bebişim büyüsün biran önce

kızlar ben sadece 300 gram almışım oysaki ilk 3 ay 1 veya 2 kilo almak lazımmış beslenmeme hiç dikkat etmedim ama bundan sonra edecem bebişim büyüsün biran önce

valla sen iyisin ben 1 buçuk 2 aldıım valla yanaklarım tombiş oldu aldım mı heryere alıyom ben kaydirigubbakcemile2

kız da olsa erkek de olsa deniz koycaz sanırım eşimle öyle konuştuk

geçmişe bi göz attım dimples ın kızı oluyo galiba duru geliyo yazmış, çok sevindim biran önce hepimizin belli olsun cinsiyeti
inşallah şu an tek heyecan oenim de rüyamda hep kızım oluyo görüyorum ama bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
canım ikili testi kafaya takma sorun oysa, hiç bişiycik olmaz inş
yok canım kafama takmıyom zaten olumlu düşünmeye çalışıyorum doktorum olumsuz şeyler söyledi test olumsuz çıkarsa diye ama rabbim bilir herşeyi burada neler okuyoruz olumsuz deyip spasağlam bebişler geliyo bizimkilerde iyidir inşallah dün gördüm çok büyümüştü teyzesi hersey yolunda şu an sadece bbişimin o güzel görüntüsü aklımda ikşi haftada ne kadar gelişti çabucak büyüsünlerde hissedebilielim onları inşallah

doktorlar en kötüsünü en başta söylüyo zaten , takmıyomuşun iyi bari boşver hamileliğinin keyfini sür allah bilir dediğin gibi

ben 2,5 kilo vermişi ama doktorum bebiş sağlıklı dedi iki hafta bulantıdan yiyememiştim ama şimdi iyiyim
isimded ben de eylül melis ikisi aklımda erkekte yağız diyorum ama eşim beğenmiyo dedesinin adını koyacakmış mehmet de ben istemiyorum ama epeydir konuşmadık bakalım kandırabilirsem erkekte başka ad olabilir

selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
pazar olmasına rağmen misafirimiz eksik olmamış kaydirigubbakcemile3
ben bu sabah süper uyandım bulantım yoktu dr um azalıcak demişti zaten kaydirigubbakcemile3

canım bende karşıyım erkek olmasına eşimle aynı fikirdeyim yani.Kutsallık olayındada dorusun bende görüyprum o adamı tvde.Diyarbakırda bildiğim kadarıyla yok.ama ben fakülteden bakıcam belki bbu bölümü okuyan öğrenciler yapmak isteyebilir sonra bi fotocuya tab ettiriz ama olmasada üzülmem sağlık olsun

sevınmen gerekir bun acanımın içi ne güzel senın kilo alman demek bebiğinin sağlıklı olması yada kilolu olmasına gelmez.bak benım annem bizi 4,5 kilo doğmuş ama çok fazla kilo almazdım dio inşallah bizde oluruzz

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben süpermiş hiç isim bulma derdiniz yok bizim erkek olursa kayra kız olursa duru :ecrin_bebek:

duru ismine bu forumda çok rastlıyorum ama gerçekten güzel bi isim :asigim:

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben süpermiş hiç isim bulma derdiniz yok bizim erkek olursa kayra kız olursa duru :ecrin_bebek:
ü
ben de duru ismini seviyorum ama eşim istemiyo sabun mu benim kızım diyo bizimki karışır biraz erkekte doruk dedim o das memlekette komşunun soyadıymış bakalım eylülü sevdi ama bakalım cinsiyetleri belli olsun evde tartışmalar beaşlayacak artıkkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
pazar olmasına rağmen misafirimiz eksik olmamış kaydirigubbakcemile3
ben bu sabah süper uyandım bulantım yoktu dr um azalıcak demişti zaten kaydirigubbakcemile3
resmine alışamadım hala canım iyi canım sevindim bulantının azalmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…