tuba sen de öğretmen misin
kızlar bir şey daha sormak istiyorum belki siz daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben malum pek giremediğim için kaçırdım :roflol: siz bebişleriniz hissediyormusunuz sağda yada sol tarafta hissetmekte bebeğin cinsiyeti ile ilgili diye birşey duydum ben pek inanmasamda arkadaşımın 2,5 aylıkken hissetmeye başlamışta....
canım ilk hamileler bebeği bu aylarda hissedemezler diye okumuştum bebiş hareketlenmeye başlarmış ama tecrübeli anniler hissediyomuş sanırım 16.hafta diye okumuştum bizim hissetmemizikızlar bir şey daha sormak istiyorum belki siz daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben malum pek giremediğim için kaçırdım :roflol: siz bebişleriniz hissediyormusunuz sağda yada sol tarafta hissetmekte bebeğin cinsiyeti ile ilgili diye birşey duydum ben pek inanmasamda arkadaşımın 2,5 aylıkken hissetmeye başlamışta....
bende dalga geçiyordum aslında yok evyap falan diye ama eşim çok istiyor ilk duyduğu andan beri
kayracımm uzun zaman oldu canım şansa bak aynı ay geleck bebişler
slm canım , valla ben de iyiyim iki gündür nazar olmasın
kızlar bir şey daha sormak istiyorum belki siz daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben malum pek giremediğim için kaçırdım :roflol: siz bebişleriniz hissediyormusunuz sağda yada sol tarafta hissetmekte bebeğin cinsiyeti ile ilgili diye birşey duydum ben pek inanmasamda arkadaşımın 2,5 aylıkken hissetmeye başlamışta....
sorma cnm ya zayıflamak içinde beraberdik şimdide ben 57 kilomla kaldım hamişşşlmaz:
maşallah devam etmez inşallah
valla kayracım o kısma hiç girmeseknaniknaniksenin boyun kaç kilon son derece iyiymiş ben 70le hamile kaldım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:bbo::bbo:
komik ama ben hissediyorum nefesimi tutunca sanki karnımda kalp atışını hissediyorum ama uzanır vaziyette olunca kaydirigubbakcemile5
benimde solda ultrasondada solda gördü ztn dr um
benim erkek olursa harun emre olucek
kız olursa zeynep ismini çok beğeniyrm
bende sağ tarafta hissediyorum bazen bişey saplanıyor gibi falan bebek sağ tarafta ise erkek solda ise kız olurmuş ama ne kadar doğru bir tespit hiç bir fikrim yok açıkçası:sinifsinif::sinifsinif:
bende sağ tarafta hissediyorum bazen bişey saplanıyor gibi falan bebek sağ tarafta ise erkek solda ise kız olurmuş ama ne kadar doğru bir tespit hiç bir fikrim yok açıkçası:sinifsinif::sinifsinif:
yok tyam tersi soldaysa erkek sağda ise kız die biliyommm
doktoruma sordum gaz sancısı dedi banabana da aynı öyle oluyo bıçak saplanıyo gibi bi ağrı
komik ama ben hissediyorum nefesimi tutunca sanki karnımda kalp atışını hissediyorum ama uzanır vaziyette olunca kaydirigubbakcemile5
yaaaaa zeynep ismi harikaaaaaaaaa:asigim:
ama bizim çok yakın olduğumuz bi arkadaşlar zeynep koydular ben de koymak istemiyorum şimdiiii:umursamaz:
yok tyam tersi soldaysa erkek sağda ise kız die biliyommm
doktoruma sordum gaz sancısı dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?