2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bir şey daha sormak istiyorum belki siz daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben malum pek giremediğim için kaçırdım :roflol: siz bebişleriniz hissediyormusunuz sağda yada sol tarafta hissetmekte bebeğin cinsiyeti ile ilgili diye birşey duydum ben pek inanmasamda arkadaşımın 2,5 aylıkken hissetmeye başlamışta....

allahın izniyle erkek olursa yusuf aras kız olursa azrasu koymayı düşünüyoruz ama kız ismi değişebilir erkekte yusuf kesin yanına ek isim değişebilir

hamile kaldığımdan beri hissediyorum sağ tarafta ve ultrasonda çıktı zaten sağda duruyo

canım ilk hamileler bebeği bu aylarda hissedemezler diye okumuştum bebiş hareketlenmeye başlarmış ama tecrübeli anniler hissediyomuş sanırım 16.hafta diye okumuştum bizim hissetmemizi

bende dalga geçiyordum aslında yok evyap falan diye ama eşim çok istiyor ilk duyduğu andan beri

kayracımm uzun zaman oldu canım şansa bak aynı ay geleck bebişler

sorma cnm ya zayıflamak içinde beraberdik şimdide ben 57 kilomla kaldım hamişşş lmaz:

slm canım , valla ben de iyiyim iki gündür nazar olmasın

maşallah devam etmez inşallah

komik ama ben hissediyorum nefesimi tutunca sanki karnımda kalp atışını hissediyorum ama uzanır vaziyette olunca kaydirigubbakcemile5

benimde solda ultrasondada solda gördü ztn dr um
benim erkek olursa harun emre olucek
kız olursa zeynep ismini çok beğeniyrm

komik ama ben hissediyorum nefesimi tutunca sanki karnımda kalp atışını hissediyorum ama uzanır vaziyette olunca kaydirigubbakcemile5 [/QUOTE]

annem sabah kaltığında aç karnına sırt üstü uzanırsan elini koyduğun yerde hissedersin oraya gelir diyoduuuu daha denemedim amakaydirigubbakcemile3

bende sağ tarafta hissediyorum bazen bişey saplanıyor gibi falan bebek sağ tarafta ise erkek solda ise kız olurmuş ama ne kadar doğru bir tespit hiç bir fikrim yok açıkçası:sinifsinif::sinifsinif:

benimde solda ultrasondada solda gördü ztn dr um
benim erkek olursa harun emre olucek
kız olursa zeynep ismini çok beğeniyrm

yaaaaa zeynep ismi harikaaaaaaaaa:asigim:
ama bizim çok yakın olduğumuz bi arkadaşlar zeynep koydular ben de koymak istemiyorum şimdiiii:umursamaz:

bende sağ tarafta hissediyorum bazen bişey saplanıyor gibi falan bebek sağ tarafta ise erkek solda ise kız olurmuş ama ne kadar doğru bir tespit hiç bir fikrim yok açıkçası:sinifsinif::sinifsinif:

yok tyam tersi soldaysa erkek sağda ise kız die biliyommm

komik ama ben hissediyorum nefesimi tutunca sanki karnımda kalp atışını hissediyorum ama uzanır vaziyette olunca kaydirigubbakcemile5

annem sabah kaltığında aç karnına sırt üstü uzanırsan elini koyduğun yerde hissedersin oraya gelir diyoduuuu daha denemedim amakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ben daha kimseye demedim bana gülerler diye ama oluyor ya hissediyo insan opuyorumnanaktan

ortadaysa eğer kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cnm 1.65 benim boyum listede 60 yazıyo ama tartıldım 57 dim

yaaaaa zeynep ismi harikaaaaaaaaa:asigim:
ama bizim çok yakın olduğumuz bi arkadaşlar zeynep koydular ben de koymak istemiyorum şimdiiii:umursamaz:

ayy ben bayılıyorum valla
hemde peygamber efendimizin kızının ismi :Saruboceq:

yok tyam tersi soldaysa erkek sağda ise kız die biliyommm

hayırlısı valla

benim ki de sırt üstü yatıyodu bir ara bacaklarını havaya kaldırdı çalı gibi bacakları var eşim diyoki sana benziyo bacakları kaydirigubbakcemile3 benim annemin adı zeynepbende çok severim zeynep ismini

ayy ben bayılıyorum valla
hemde peygamber efendimizin kızının ismi :Saruboceq:

bende onun için istiyorum mutlaka dini isim olmalı
özellikle peygamberlerimizin isimlerinden onun için erkek kesin yusuf olacak ama yanına bi isim daha gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…