2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
firsday tatlımm çok şeker olmuşsun sendeeee benimde çıktı gbişim ama o kada belli değilll özendim sizlerden ama

maşşalah annesine ben de göbüşüm çıksın istiyorummm:sinifsinif:

inşallah bebişlerimzlede resmimizi koyarız

Firstdaaaaaaaaaaay senin de göbüş çıkmış.Maşallah bebişine

Allahtan canım çekmedi.Yoksa bölünerek çoğalırdık

Ben c.tesi gittim ama bişey göremedim.Sen neler aldın

ben bu akşam ya da yarın gitmeyi düşünüyorum. netten baktım canım ama kıyafet türü bişiler almayı planlıyodum. viaporttaki kipaya gitmeyi düşünüyorum inş. inş vardır bişilerCADIARZU

kızlar bişey sorcam kusarken idrar kaçıran var mı yani şu safrayı çıkarırken , acaba ben de mi bi arıza var
canım bende de olmuştu birkaç kez...hatta banyoda yere oturup deli gibi ağlamıştım,annemleri de üzmüştüm birton...
Ama hepsi bebişlerimiz için, şükür geçti gitti, seninde çarçabuk geçsin inşallah...:Saruboceq:

kızlar bişey sorcam kusarken idrar kaçıran var mı yani şu safrayı çıkarırken , acaba ben de mi bi arıza var

benimde oluyor canım,hemde her seferinde,hamile olmadan önce hiç başıma gelmemişti.geçmesini bekliyorum kusma şikayetinin.yanlız son aydada bebek aşağı ineceği için o zaman ne yaparız onu bilmiyorum.

kızlar son zamanlar hhep tuvalette geçirecekmişiz bu gece uyuyamadığım tuvalete gitmekten o zamanlar ne yapacaz bilmiyorum

ben bu akşam ya da yarın gitmeyi düşünüyorum. netten baktım canım ama kıyafet türü bişiler almayı planlıyodum. viaporttaki kipaya gitmeyi düşünüyorum inş. inş vardır bişilerCADIARZU

Ya Viaporta ben de gitmek istiyoruuuuuuuum.45 dk falan sürüyo bizden.Eşimi kandırsam da gitsek.Sobelerim belki seni

sağol canım...şimdi sen bize akıl ver..mesela benim de canımı çektirdin, ben napayım şimdiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…