2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

memnun oldum canım :1rolleyes:
şimarıyımmı ben şimdi ama sen de güzel bakıyosun demkki oondan beni de güzel buldun:asigim:
bide yakın çevrem hatta görümcem var ebru ablam o bile diyoki senin sana benzeyen bi kızın olsun diyolar benim çocuk verysonumu düşünüyolar bıcır bıcır kıvırcık renkli gözlü bi kız bana yakışırmışsüprizzzzz

Bugün midem bulanıyo( İnşallah geçer...
Bu arada resmin çok tatlı:) Maşallah deyim saçlarına, ben kısacık kestirdim(( Şimdi pişmanım... Ahh ahhh

valla geçmiş olsun canım
bende düz saç meraklısıyımdır annemkilerde düzdür annem hep derki
karnımda durdun durdun gittin babaannene çektinkaydirigubbakcemile3
onun saçları bu kadar kıvırcık çünkü
ben doğumdan sonrta ne yapıcam bu saçlarla nurem sen kestirmekle akıllık etmişin bence hele doğuma giderkene düşünsene benim suyum gelicek ben saç jölelicemkaydirigubbakcemile3

cancazım zatin arkadaşım olmayan göremiyo albümümü yawww ama senin uzak foton yakın olsa yawww

canım çok sevindim senin adına daa ne güzel darısı başımızazemuszemus
geçmiş olsun tatlım ya.. ben ölçtürmedim galba:uhm:

ve günaydın kızlar hepinizea.s.

benim midem çok kötü yine işe gelirken kötü oldum sabahları çok zorlanıyorum artık. müdürle konuşcam yine.birini bulsalar da çıksam ya mafoldumben

Günaydın kızlar bende benim bilg.da sorun var sanıyodum nerdeyse 1 haftadır kapatıp açmaktan helak oldum yazmıyom çoğukez geçmiş okuyamıyorum donuyo

günaydın kızlarr

bi sorum olacak size

dün grip gibi oldum öksürük biras ateşim oldu

sonra çıkardım biras çok zorlandım ama (ilkkez oldu hamileliğimden beri)

sorum şu sabah kalktımki gözümüm altında minik minik kızarıklıklar var sanki kan toplamış

gibi :çok üzgünüm: sizdede oldumu veya bilgisi olan varmı ?

günaydın canımcımmm
bulantılara maşallah de
ahh ahhh saçlarım dışı sizi yakar içi beni derler ya o hesap aynı görüntüsü güzelde işkencesiiii bıktım valla bi dışarı çıkacağız ben 40 dk da hazır oluyorum her çıkmamızda kavga gürültü eşim sinir oluyo bende bıktım artık keşke düz olsaydı diyorum hep:kedi:
hee bu arada istersen açık resmini koy sonra hemen kaldır olmazmı:uhm:

canım geçmiş olsun kendine dikkat et kızarıklar hakkında birbilgim yok canımkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar bende benim bilg.da sorun var sanıyodum nerdeyse 1 haftadır kapatıp açmaktan helak oldum yazmıyom çoğukez geçmiş okuyamıyorum donuyo
günaydın nevin aynen canım sinir oluyorum bende

günaydın sana da a.s.
ben her sabah kusuyorum ama hiç öyle bişey olmadı
heralde biraz zorlandı ve kan topladı bence normaldir ablamında çene kısımlarında olmuştu hep kusmaktan
çok geçmiş olsun
bu arada grip içinde ıhlamur iç

g.m.korkut
günaydın canım
iyi diyelim iyi olalım dicem ama hapşuruyorum:1shok:
bu arada senin msjından alıntı yapıp cvp vericektim ama olmadı hata verdi
sen nasılsın peki:uhm:

kızlar ya heralde sitede yine bi arıza var yada yoğunluk var çünkü ben de hep arıza veriyo sürekli yeniden bağlanıyorum sinir oldum yaaadelikafadulden

ayyy maşallah maşallah valla bıkmıştım sabahları banyoda ayılmaktan ama saçların çok güzel erkekler ne anlar cnm benim yawww fön çektirsen bile kabarık olur saçların bak ekledim cancazım resmimi

evet zorlandım ama baya bide alışkın değilim ya heralde ondandır

tşk ederim cnm geçmesse yinede dktoruma giderim korktum çünkü

ihlamur içiyom bolbol inş düzelirim :Saruboceq:

Şeniz

ayyy maşallah maşallah valla bıkmıştım sabahları banyoda ayılmaktan ama saçların çok güzel erkekler ne anlar cnm benim yawww fön çektirsen bile kabarık olur saçların bak ekledim cancazım resmimi

açılmıyo resmin yaaa site çok yavaşladıııııııııııııııııııııdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…