ay şule gercekten daşş gibin gadınsın haaaa, maaşallahhhhhhhhh valla tü tü tüüüüüüü.. inşallah çocuğun da sana benzer de renkli gözlü olur vallah çok beğendim seni canım. bu arada bende kıvırcıkım kıvırcık saça zaafım var.
kızlar benim adım da NUR..opuyorumnanaktan
Bugün midem bulanıyo( İnşallah geçer...
Bu arada resmin çok tatlı:) Maşallah deyim saçlarına, ben kısacık kestirdim(( Şimdi pişmanım... Ahh ahhh
aynen düşüp duruyo sitekızlar valla bilgisayarı kıracam
Canım sen de koy fotoğraflarını:) Türbanlı olsun ama, bizden başka bakan olabilir. Görmesinler açık resimlerini:)
Ayy mide bulantıları bide benim geçseydi. Darısı bizim başımıza. Valla buna gözün aydın denir:))
ay çok komik yaa yazalı iki dakka olmadı doktor aradı tahlil sonucum iyiymiş merak etme dedi kaydirigubbakcemile3 ayy gülmekten doktora bişey soramadım ay gerçekten mi burayı okudu yoksa öğlenden beri bekliyorum .neyse sevgili doktorum eğer yazdıklarımı okuyosanız çook teşekkür ederim size sonsuz güveniyorum... oleeyy bu arada allahım nasıl rahatladım kan testim iyiymiş çok şükür artık önümüzdeki ay ayrıntılı öğrenirim bu da yeter bana...
Dün açlık ve tokluk kan şekeri sonuçlarım çıktı. Açlık kan şekerim normal de, tokluk kan şekerim düşük(
Geçenlerde de bir hastalanmıştım; baş dönmesi,görme bozukluğuyla filan başlamıştı rahatsızlığım, dün akşam netten araştırdım hepsi şeker düşüklüğündenmişAllah korumuş yaa komaya bile girebilirmişim. Şuur kaybı, konuşma bozukluğu filan da olmuştu. Doktor da migrenim olduğunu duyunca ondan demişti hemen Nasıl güvenicez ki doktorlara... Bugün söyleyeceğim gideceğim doktora, zaten sonuçları da ona göstereceğim. Kan şekeri ölçümü yaptırıp da düşük çıkan var mı??
günaydın canımgunaydın hanımlar nasılsınız bebışlerınız nasıl
hani bana teşekkür:umursamaz:Teşekkür ederim kızlar...
maşallah bebişinehihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 12. haftama girmişimmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın kızllar geçmişi oku oku bitmedi valla yarıda bıraktım siz yokkene tamamlarım
nasılsınız rabbime şükürler olsun ki bulantılarım yok denecek seviyeye düştü sizler nasılsınız bakalım gamze benimde göbişim o kadar oldu nepcez
şulem bayıldım sana valla maşallah saçlarında süper
ben türbanlıyım ama açık fotolarımda var tabi özendim bak şimcik
günaydın kızlarr
bi sorum olacak size
dün grip gibi oldum öksürük biras ateşim oldu
sonra çıkardım biras çok zorlandım ama(ilkkez oldu hamileliğimden beri)
sorum şu sabah kalktımki gözümüm altında minik minik kızarıklıklar var sanki kan toplamış
gibi :çok üzgünüm: sizdede oldumu veya bilgisi olan varmı ?
canım geçmiş olsun kendine dikkat et kızarıklar hakkında birbilgim yok canımkaydirigubbakcemile5
günaydın nevin aynen canım sinir oluyorum bendeGünaydın kızlar bende benim bilg.da sorun var sanıyodum nerdeyse 1 haftadır kapatıp açmaktan helak oldum yazmıyom çoğukez geçmiş okuyamıyorum donuyo
günaydın kızlarr
bi sorum olacak size
dün grip gibi oldum öksürük biras ateşim oldu
sonra çıkardım biras çok zorlandım ama(ilkkez oldu hamileliğimden beri)
sorum şu sabah kalktımki gözümüm altında minik minik kızarıklıklar var sanki kan toplamış
gibi :çok üzgünüm: sizdede oldumu veya bilgisi olan varmı ?
günaydın canımcımmm
bulantılara maşallah de
ahh ahhh saçlarım dışı sizi yakar içi beni derler ya o hesap aynı görüntüsü güzelde işkencesiiii bıktım valla bi dışarı çıkacağız ben 40 dk da hazır oluyorum her çıkmamızda kavga gürültü eşim sinir oluyo bende bıktım artık keşke düz olsaydı diyorum hep:kedi:
hee bu arada istersen açık resmini koy sonra hemen kaldır olmazmı:uhm:
Günaydın kızlar bende benim bilg.da sorun var sanıyodum nerdeyse 1 haftadır kapatıp açmaktan helak oldum yazmıyom çoğukez geçmiş okuyamıyorum donuyo
günaydın sana da a.s.
ben her sabah kusuyorum ama hiç öyle bişey olmadı
heralde biraz zorlandı ve kan topladı bence normaldir ablamında çene kısımlarında olmuştu hep kusmaktan
çok geçmiş olsun
bu arada grip içinde ıhlamur iç
ayyy maşallah maşallah valla bıkmıştım sabahları banyoda ayılmaktan ama saçların çok güzel erkekler ne anlar cnm benim yawww fön çektirsen bile kabarık olur saçların bak ekledim cancazım resmimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?