2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy maşallah maşallah valla bıkmıştım sabahları banyoda ayılmaktan ama saçların çok güzel erkekler ne anlar cnm benim yawww fön çektirsen bile kabarık olur saçların bak ekledim cancazım resmimi

heee açıldı
çok tatlısın canım sanada maşşallah

vahidecim sen de çok güzelsin sule bende kıvırcık saçı seviyorum insanoğluyuz işte düz kıvırcığı sever kıvırcık düzü

evet zorlandım ama baya bide alışkın değilim ya heralde ondandır

tşk ederim cnm geçmesse yinede dktoruma giderim korktum çünkü

ihlamur içiyom bolbol inş düzelirim :Saruboceq:

Şeniz

bence korkulacak bişey yoktur çünkü zaten hamilelerde bu dönemlerde lekenlenmeler oluyo doğumdan sonra geçiyomuşşş

grip konusundada inş. en yakın zamanda düzelirsin salgın var şu ara çünkü dikkat et kendine

dimplescim foton negusel olmus oleee
göbüşün hafiften cıkmıs cok şeker olmus maşallah

yok gormedım ama hemencecık bakıcem :)
ayyh kıskandım yaa bende foto cekılcem :))

meraba kızlar gamzecim hamilelik çok yakısmış maşallah göbüşte ben burdayım diyor artık
yerim ben onu

ayyy sinir oldum gerim gerim gerildim vallahi sabahtan beri ne girebildim forma nede çıkabildim takıldım kaldım arada takılıyo anlaşılan bugün sohbet edemiycem ben neyse artık kendinize iyi bakın hanımlar

ohhh be sonundaaaa
anca girebildim siteye sinir oldum yaaa
berayyyy nerdesin sen günlerdirdelikafadulden

ayyy sinir oldum gerim gerim gerildim vallahi sabahtan beri ne girebildim forma nede çıkabildim takıldım kaldım arada takılıyo anlaşılan bugün sohbet edemiycem ben neyse artık kendinize iyi bakın hanımlar

aynıı bende sinir oldum valla halada çok yavaş site delikafadulden

kızlarrr yaa ben bu akşam evcezime gideceğim de
nerdeyse aylardır yemek yapmıyorum artık kocacığım inceden inceye senin yemeklerini unuttum gibi laflar dokundurmaya başladı
eve gidince yemek yapmak istiyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyo şöyle 1-2 saatde yapılacak bişey bilen varsa bana özelden yazarmısınız:sinifsinif:
gamzecim senin yemek tarifine gireyim dedim ama onuda bulamadım:kedi:

ben dün doktora gittim. bebeşim çok şükür iyi gözüküyor.
ıki kere zıpladı. boyu 5cm. gelişimi iyi. Ama ense kalınlıgını ölçmedi. radyoloji bölümüne doktorumun asistanı randevu aldı. haftaya çarşamba radyoloji bölümünde ense kalınlıgı ölçülüp sonra kan verecekmişim.
bu arada geçen hafta kanamam oldugu için bir ay daha bana yatak istiharati verdi. progestana devam. ve eleviti yani vitamini kesi. bu aydan sonra bunun pek bir faydası yok dedi. kafam karıştı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…