çiğdemmmm kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş tatlımmm yaa çok güzelsin :kedi:
ayyy kızlarrrrrrrrrrrr sonunda yaaaa. bu arada kk kapandığında birşekilde hepimizin iletişim halinde olabileceği bir grup açalım msde hepmiz yazışalım. olmuo böleee
şimdikkk şuleeeeee kız saçlarına bayıldım ay çok seviorum ben gür saçıı bakmayın benim resimlerde düzleşmiş halii yoksam bende kabarıommm.
çiğdemmmm kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş tatlımmm yaa çok güzelsin :kedi:
beraycımda siz görmediniz ama taş gibi hatun:kedi:
kız şulee benim yemek tarifi değil ordaki pancake tarifi vermiştim. ama dur özelden bişeler yazarım sana
10merve cnm çok teşekkür ederimmmm muck
selam kızlar biz geldik bebişimlen :CüvCüv:
ay bu ne ya akşam bakım var diyodu şimdide zorlan açılıyor site, valla ne güzel resim koymuş herkes şule aynı candy e benziyon haa delikafadulden
selam canımkızlar merhabaa.keyifler nasıl?bebişler nasıl..artık sizin papucunuz dama atıldıkaydirigubbakcemile3
önce bebişler:ecrin_bebek:
yaa ne oluyo bu siteye bugunnn
çiğdemciğim çok çok geçmiş olsun canım
vitamin konusunda benimde kafam karıştı çünkü benim doktorumda bana 10.haftadan sonra içmemi söyledi seninki bırak demiş nedenkineee:uhm:
ben dün doktora gittim. bebeşim çok şükür iyi gözüküyor.
İki kere zıpladı. boyu 5cm. gelişimi iyi. Ama ense kalınlıgını ölçmedi. radyoloji bölümüne doktorumun asistanı randevu aldı. haftaya çarşamba radyoloji bölümünde ense kalınlıgı ölçülüp sonra kan verecekmişim.
bu arada geçen hafta kanamam oldugu için bir ay daha bana yatak istiharati verdi.progestana devam. ve eleviti yani vitamini kesi. bu aydan sonra bunun pek bir faydası yok dedi. kafam karıştı ya
vitamini bulantın var yemek yiyemiyosun diye verdiyse ondan kesmiştir hani artık yiyerek gerekli vitaminleri alırsın diye ben hiç vitamin almadım bulantım yoktu hiç sadece folik asit aldım şimdi onuda kesti p.tesi gidicem bakıyım vercekmi bişey
selam canım
ya benim bugunde ağrım var karnım hala ağrıyo sol tarafım çok kötü ne olcak böle bilmiyom:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?