2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya bende bi ara çok şiddetli öksürüyodum öksürdükçede karnıma ağrı saplanıyodu
ben söylmedim gerçi doktora ama benimkide o kadar ilgili değil
burda kızlar bahsediyo ya doktorum şunu ye dedi bunu yeme bilmem ne bizimki hiççç öyle bişey söylemiyo
ama nedense güveniyorum kadına

ben de doktorumu seviyorum en azından rahatım yanında ama benimki de öyle bilgiler vermiyo sorarsam cevaplıyo ama

güven önemli ben başta öyle bi güvenemedim daha erken ama normal doğum yapmak isityorum sanki kadın kolayna kaçıp sezeryan yapmak isitiyomuş gibi geldi öyle olunca da herşey batıyor kızartmabbeğe zararlıymış mesela ben sordum doktora yemm yememem gereken bişey var mı diye yok ne istersen ye dedi sürekli patates kızartması yiyiodum zararlı olduğunu öğreninice çok üzüldüm, esik usul geçyo şimdilik benim hamileliğim anneme sorup ne derse onu yapyorum, mesela ben sevmem ama maydanoz da seven varsa ya da c vitamini diye yiyien o da zararlıymış ilk üç ay

doktorun yaşlımı:uhm:

sule baska bır yerde bız tanışmıştık senle eğer aynı kişiysen yanı mayıs ayında aşılama yaptırdınmı sen

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn Kızlara.s.​

dün bilenler bilir fıtık etti beni msn olayı akşam da giremedim ay buranın gözünü seveyimkaydirigubbakcemile3

özledim topicimiziii

zemuszemussositososito

bende poğaca zararlı mıdır dedim kilo yapar dedi o kadar ne bilim kendimiz araştıracaz artık zaten burada birbirimizden de öğreniyoruz maydaonoz niye zararlı belki çoğu zararlıdır vücudun ihtiyacı vardır bence herşeye

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn Kızlara.s.​

dün bilenler bilir fıtık etti beni msn olayı akşam da giremedim ay buranın gözünü seveyimkaydirigubbakcemile3

özledim topicimiziii

zemuszemussositososito
günaydn gökcenn

başka bır forumda sule yuksel dıye bır bayan vardı bende mayıs ayında aşılama yaptırmışdım oda yaptırmışı ama o sen olmadığına göre sorun değil saol yınede msjdan alıntı yapamadın

yok o değilim ben
hem aşılama yaptırmadım hemde kk dan başka hiç bir forma üye olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…