gunaydın hanımlar sule yüksel varmı aranızda
size yok mu resmi tatil bizeturkbayragiohhh neden tatilmişsin:uhm:
29 ekim yüzündenmi
teşekkür ederim canım, doktorum da ilgisiz yeni biriini arıyorum galiba hastanedeki diğer doktora gidicem, geçen grip oldum öksürdükçe karnıma ağrı saplanıyor normal mi diye aradım parol iç geçer dedi, öksürüyorsun diye oluyodur
öksürdüğümden olduğunu ben de biliyorum da bi cevap ver dimi kadın ne biliyim rahim kasılmaya böyle cevap veriyor de bişey de zorla soruyorum zorla cevap veriyor
size yok mu resmi tatil bizeturkbayragi
ben de doktorumu seviyorum en azından rahatım yanında ama benimki de öyle bilgiler vermiyo sorarsam cevaplıyo amaevet ya bende bi ara çok şiddetli öksürüyodum öksürdükçede karnıma ağrı saplanıyodu
ben söylmedim gerçi doktora ama benimkide o kadar ilgili değil
burda kızlar bahsediyo ya doktorum şunu ye dedi bunu yeme bilmem ne bizimki hiççç öyle bişey söylemiyo
ama nedense güveniyorum kadına
evet ya bende bi ara çok şiddetli öksürüyodum öksürdükçede karnıma ağrı saplanıyodu
ben söylmedim gerçi doktora ama benimkide o kadar ilgili değil
burda kızlar bahsediyo ya doktorum şunu ye dedi bunu yeme bilmem ne bizimki hiççç öyle bişey söylemiyo
ama nedense güveniyorum kadına
güven önemli ben başta öyle bi güvenemedim daha erken ama normal doğum yapmak isityorum sanki kadın kolayna kaçıp sezeryan yapmak isitiyomuş gibi geldi öyle olunca da herşey batıyor kızartmabbeğe zararlıymış mesela ben sordum doktora yemm yememem gereken bişey var mı diye yok ne istersen ye dedi sürekli patates kızartması yiyiodum zararlı olduğunu öğreninice çok üzüldüm, esik usul geçyo şimdilik benim hamileliğim anneme sorup ne derse onu yapyorum, mesela ben sevmem ama maydanoz da seven varsa ya da c vitamini diye yiyien o da zararlıymış ilk üç ay
bende poğaca zararlı mıdır dedim kilo yapar dedi o kadar ne bilim kendimiz araştıracaz artık zaten burada birbirimizden de öğreniyoruz maydaonoz niye zararlı belki çoğu zararlıdır vücudun ihtiyacı vardır bence herşeyegüven önemli ben başta öyle bi güvenemedim daha erken ama normal doğum yapmak isityorum sanki kadın kolayna kaçıp sezeryan yapmak isitiyomuş gibi geldi öyle olunca da herşey batıyor kızartmabbeğe zararlıymış mesela ben sordum doktora yemm yememem gereken bişey var mı diye yok ne istersen ye dedi sürekli patates kızartması yiyiodum zararlı olduğunu öğreninice çok üzüldüm, esik usul geçyo şimdilik benim hamileliğim anneme sorup ne derse onu yapyorum, mesela ben sevmem ama maydanoz da seven varsa ya da c vitamini diye yiyien o da zararlıymış ilk üç ay
sule baska bır yerde bız tanışmıştık senle eğer aynı kişiysen yanı mayıs ayında aşılama yaptırdınmı sen
günaydn gökcennGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn Kızlara.s.
dün bilenler bilir fıtık etti beni msn olayı akşam da giremedim ay buranın gözünü seveyimkaydirigubbakcemile3
özledim topicimiziii
zemuszemussositososito
başka bır forumda sule yuksel dıye bır bayan vardı bende mayıs ayında aşılama yaptırmışdım oda yaptırmışı ama o sen olmadığına göre sorun değil saol yınede msjdan alıntı yapamadın
günaydn gökcenn
günaydın heerkeseeeeeeeeeeee. şükür kavuşturana diyelim opuyorumnanaktan.
günaydın tatlımm senin rengin nerenkti tuba dün msn de?sırnaşık şey
evet yaa şükürrr.. günaydın canım.
ama sanki bugün de var yavaşlık:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?