günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim geceden beri çıkartıyorum ve kasıklarımda şiddetli ağrılar var kafanı kaldıramıyorum
geçmiş olsun canım dayan inşallah iki haftaya kadar azalıyo benim de çok kötüydü şimdi biraz rahatladım kusuyorum ama devamlı bulanmıyo en azından 24 saat
Sesi Hayırlı haberlerle gelirsin inş canım. ben de özledim bebişimi görmek istiyorum:ecrin_bebek:
günaydın kızlaarrrrr
bugün de benim bebişimle randevum var yaa hem çok sevinçliyim hem de korkuyorum biraz açıkcası. benim için dua eder misiniz? öpüyorum hepinizi..
canım çok teşekkür ederim. inşallah sende kısa zamanda görürüsün bebişini...
canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın. korkma emi. güzel geçecek inşallah. senin için dua edicem. kulun kul için ettiği dualar kabul olurmuş... Dilerim Rabbimden sağlıklı hayırlı mutlu eli ayağı düzgün bebişin olsun Rabbim yüzünü kara çıkarmasın. :Saruboceq:
ve ayrıca tüm hamiş arkadaşlarıma ; Allah yavrularmıza Peygamber efendimiz gibi ahlaklı karakterli kişikli, Hz. Ali gibi cesaretli ve Hz. Yusuf gibi güzellik nasip eylesin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar..dün bi türlü siteye giremedim..pc de sorun vardı galiba..bugün de zor açtım...
dün doktora gittim...bebişim bana el salladı...opuyorumnanaktan cinsiyetini sordum henüz erken yanılma olabilir dedi..grip aşısını sordum sen karar ver dedi..ne yapcamı şaşırdım..aşı olmayı düşünen varmı..belki daha önce konuşmuşsunuzdur geçmişi okuyamadım..
Selamlar hanımlar
mekselina cnm sen hazran annesi değilmisinkaydirigubbakcemile2 son satın ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?