2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim geceden beri çıkartıyorum ve kasıklarımda şiddetli ağrılar var kafanı kaldıramıyorum

geçmiş olsun canım dayan inşallah iki haftaya kadar azalıyo benim de çok kötüydü şimdi biraz rahatladım kusuyorum ama devamlı bulanmıyo en azından 24 saat

günaydın kızlaarrrrr
bugün de benim bebişimle randevum var yaa hem çok sevinçliyim hem de korkuyorum biraz açıkcası. benim için dua eder misiniz? öpüyorum hepinizi..

TIFF Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

kızlar sessissiniz _? yoksa msn e mi geçtinizmirmirmirmir

günaydın kızlar nasılsınız bende 11,30 da gidicem dr. a ikili test için bende çok heycanlıyım işde çok yoğun nasıl arada gidip gelicem bilmiyorum. sesi tiff inş hepimiz iyi ve güzel sonuçlar alırız.

Sesi Hayırlı haberlerle gelirsin inş canım. ben de özledim bebişimi görmek istiyorum:ecrin_bebek:

canım çok teşekkür ederim. inşallah sende kısa zamanda görürüsün bebişini...

günaydın kızlaarrrrr
bugün de benim bebişimle randevum var yaa hem çok sevinçliyim hem de korkuyorum biraz açıkcası. benim için dua eder misiniz? öpüyorum hepinizi..

canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın. korkma emi. güzel geçecek inşallah. senin için dua edicem. kulun kul için ettiği dualar kabul olurmuş... Dilerim Rabbimden sağlıklı hayırlı mutlu eli ayağı düzgün bebişin olsun Rabbim yüzünü kara çıkarmasın. :Saruboceq:

ve ayrıca tüm hamiş arkadaşlarıma ; Allah yavrularmıza Peygamber efendimiz gibi ahlaklı karakterli kişikli, Hz. Ali gibi cesaretli ve Hz. Yusuf gibi güzellik nasip eylesin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya gamze banada mesaj gönderir misin ben fransız kaldım olaya dün hiç açılmadı benim bilgisayar kaçırdım bu msn olayını

Şullleeeee günaydın ne güzel çıkmışsın maşallah.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim göbek deliğimde batma oluyo şuan 2 aylık hamileyim normalmi?böyle bişey yaşayan varmı aranızda??

amin cnm yaaa aminnnnnnn ne güzel dilekler dualar bunlar böyle önceki sayfaları okuyamadım kızlar. hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. kaçtım ben dönünce yazarım..

günaydın kızlar..dün bi türlü siteye giremedim..pc de sorun vardı galiba..bugün de zor açtım...
dün doktora gittim...bebişim bana el salladı...opuyorumnanaktan cinsiyetini sordum henüz erken yanılma olabilir dedi..grip aşısını sordum sen karar ver dedi..ne yapcamı şaşırdım..aşı olmayı düşünen varmı..belki daha önce konuşmuşsunuzdur geçmişi okuyamadım..

TIFF canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah....
benim bidahaki randevum 24 kasım..nasıl bekliycem ben o zamana kadar yaaaaa................

ilk üç ay içinde aşıyı önermiyorlar, yaptıracaksan da ikinci trimestri bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…