2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün yazmıştım ama kimse yoktu benim ikili testim iyi çıktı ense kalınlığı 1,6 demişti dr . dün de sonuçlarım çıkmış dr sonuçlarıma bakmış konuştuk kan testlerimde iyi herşey yolunda dedi. usg ye göre doğum tarihi 11 mayıs dediler benim zaten geç döllenmeydi.12+6 da gittim ama 12+1 cıktı usg de bebeğim inş, mayısta sağlıklı kolay bir doğum olur. 24 mayıs evlilik tarihim yıldönümümde bebeğim kucağımda olsun istiyorum

ne güzel canım gözün aydınn darısı bizim başımızazemuszemus

24 mayısa denk gelmesi de ayrı bi güzellik olur vala:lepi:

inş.mutluyum mayıs ayı bence çok güzel ve keyifli bir ay hayatım boyunca en sevdiğim ay oldu o yüzden mayısta evlendim.Bakalım mayısın ilk bebeği kimden gelecek.

Günaydın Kızlar..

geçmişe çok bakamadım dün de acaip yoğundu işyeri giremedim pek bugün cumartes sakin biraz..

gece bulantılarım oldu kustum gecenn bi yarısı yine

sabah da otobüste çıkardımmafoldumben Allahtan poşet vardı yanımda..

nostok canım sen sormuştun galba benim bulantılar azalacağına gittikçe artıyo.

bide nezle olmuşum ıhlamur içiyorum sürekli:sinifsinif:

bideee şehir dışından misafirlerim geldi dün kayınvalide-kayınpeder.. ay kızlar görseniz ev de bir pis kikaydirigubbakcemile3 tmzlk yapamadım bu hafta doğru düzgünlaelaelaelaelae

benden haberler böle şimdiliksengözlerimebaksanab

ayy nidaaaaaaaa sendemi hala devam ediyon kusmalara sende benim gibi olcan heraldee
bende 2 gündür kusmuyorum:nazar:
bu arada benimde evim çok pis bugun erken çıkıyorum ya gidip temizlik yapıcammafoldumben

Sağolun kızlar umarım düzelir, umudumu kaybetmemeye çalışıyorum, KK dan daha önce bu durumla karşılaşan bi arkadaşa sormuştum, onunki düzelmiş ve şuanda 27. haftasındaymış açıkcası o biraz umut oldu bana oda bol sıvı tüket dedi. Yaşayıp görcez.
Şulecim doktor pek bişe demedi yediklerimizle alakalımı diye, o benim umudumu kaybetmemek için çok dikkatli konuşuyor.

yok kızlar 24 mayısa kadar durmaz benim bebek bence arası olsun zaten iki gününde ayrı önemi olsun hayatımızda mayısta olsun da canı nezamann isterse o zaman gelsin bebeğim.....Bana dr. kıza benziyor dedi bu arada :ecrin_bebek:

Sağolun kızlar umarım düzelir, umudumu kaybetmemeye çalışıyorum, KK dan daha önce bu durumla karşılaşan bi arkadaşa sormuştum, onunki düzelmiş ve şuanda 27. haftasındaymış açıkcası o biraz umut oldu bana oda bol sıvı tüket dedi. Yaşayıp görcez.
Şulecim doktor pek bişe demedi yediklerimizle alakalımı diye, o benim umudumu kaybetmemek için çok dikkatli konuşuyor.

tabi moralininde yüksek olması lazım bu ara o yüzden dikkat etmiştir doktor
ben senin yerinde olsam raporumu alıp evimde yatardım
valla sevil oturma bile hatta yat sonra Allah korusun bişey olursa kendini suçlu hissetme ne yelinden gelen herşeyi yap

ayy nidaaaaaaaa sendemi hala devam ediyon kusmalara sende benim gibi olcan heraldee
bende 2 gündür kusmuyorum:nazar:
bu arada benimde evim çok pis bugun erken çıkıyorum ya gidip temizlik yapıcammafoldumben

maş. canım bitr inş yaa bu kusmalar. hoş kusunca rahatlıyorum ama çok irençlaelaelaelaelae

otobüstede rezil oluyormdelikafadulden

ben temizlik de yapamıcam kaynanam yapar artıkkaydirigubbakcemile3

yok kızlar 24 mayısa kadar durmaz benim bebek bence arası olsun zaten iki gününde ayrı önemi olsun hayatımızda mayısta olsun da canı nezamann isterse o zaman gelsin bebeğim.....Bana dr. kıza benziyor dedi bu arada :ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin
ama bu ay kız ayı heralde baksanıza öğrenen herkes kızz maşşallah kız dolu olcak burasııı
erkekte var ama azınlıktaaakaydirigubbakcemile

öylemii ay ne güzell ben de haftaya gitcem belki söyler:1ninca:
sen bişey hissediomuydun canım kız erkek fln??

00000aaaa.gif

maş. canım bitr inş yaa bu kusmalar. hoş kusunca rahatlıyorum ama çok irençlaelaelaelaelae

otobüstede rezil oluyormdelikafadulden

ben temizlik de yapamıcam kaynanam yapar artıkkaydirigubbakcemile3

valla memlekete dönüünce büyük dedikodu konusu olursun nida
kadın onca yoldan gelinin evine gelicek ev pis olucak bide üstüne kadın temizleyecek ohhhhhhhh valla yaparsa helal derim kadınaaaa :1shok:

Selam kızlar
dün öğleden sonra aniden kanamam oldu, hemen doktora koştuk eşimle. Allah çok şükür bebeğim yaşıyordu. Doktorum ben ısrar edince, beklenen şekilde iyi gitmeyen bi gebelik dedi, haftasına göre suyu az dedi, ama ben çok umutluyum dedi. Bu şekilde olupta sağlıkla devam eden gebelikler var dedi. Tabi benim moralim çok bozuldu.Umudumu kaybetmeye başladım. Gece uyuyamadım ne olcak diye. Bi sonraki randevum 9 kasımda ve 12. haftalıkken ozamana herşey belli olurmuş. Umarım allahın izniyle herşey yoluna girer.
Aranızda bu problemle karşılaşan kimse olmadı sanırım varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende aynı sorunla karşılaştım. benim iki kere kanamam oldu. Bir tanesi çok yogundu. doktyora gittiğimizde bebegim iyiydi çok şükür. progestana devam ediyorum. sürekli evdeyim. İki aydır doktor hariç hiç dışarı çıkmıyorum. Ve doktorumda bana günde 2,5 litre su içmemi söyledi. Bende çok üzüldüm ama umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Moralini yüksek tut Sevilcim. İnş herşey düzeleceka.s.

nidah kayın valden gelmeden bir kadın tut evini temizlesin sonuçta kaynana aman diline dolar seni sonra
1asss.gif

Back
X