öylemii ay ne güzell ben de haftaya gitcem belki söyler:1ninca:
sen bişey hissediomuydun canım kız erkek fln??
nidah kayın valden gelmeden bir kadın tut evini temizlesin sonuçta kaynana aman diline dolar seni sonra
valla memlekete dönüünce büyük dedikodu konusu olursun nida
kadın onca yoldan gelinin evine gelicek ev pis olucak bide üstüne kadın temizleyecek ohhhhhhhh valla yaparsa helal derim kadınaaaa :1shok:
kaçıncı haftanda olucaksın nidah ozaman dr. tahmin ediyorlar ama işi sağlama almak lazım 4, aya kadar netleşmesini beklicem ben yine ben hep erkek hissediyordum ama belli olmaz 9 kasımda tekrar gitcem cinsiyeti netleştirmek için çağırdı dr. hayılısı allahtan ama benim elim hep erkek kıyafetlerine gidiyor:kedi::kedi:
ya çok geç canım 2 gün önce aradılar hafta içi kadın ayarlayamadım başında durcak biri bulamadım:gitme: vala diline dolarsa işim işakannehir
yaaa şule naapimm hamileyim ben yapamıyorum temizlik falan derimkaydirigubbakcemile3 aman yapmasın ama laf etmesin de vala memlekette pis gelin diye anılmak istemem-tatlicadiarzu-
Selam kızlar
dün öğleden sonra aniden kanamam oldu, hemen doktora koştuk eşimle. Allah çok şükür bebeğim yaşıyordu. Doktorum ben ısrar edince, beklenen şekilde iyi gitmeyen bi gebelik dedi, haftasına göre suyu az dedi, ama ben çok umutluyum dedi. Bu şekilde olupta sağlıkla devam eden gebelikler var dedi. Tabi benim moralim çok bozuldu.Umudumu kaybetmeye başladım. Gece uyuyamadım ne olcak diye. Bi sonraki randevum 9 kasımda ve 12. haftalıkken ozamana herşey belli olurmuş. Umarım allahın izniyle herşey yoluna girer.
Aranızda bu problemle karşılaşan kimse olmadı sanırım varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
13.haftada olucam heralde canım. benim de elim hep kız kıyafetlerine gidiyor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda:CüvCüv:
kızlar benimde az kaldı pazertesi işallah gösterir hemen örgü iplerini alacam ve örgüler başlıcammmmmmmmmmmmmmmm
bence belli olur canım bizdaha yeni usg ye başlamıştı dr biz sormadan bebek kıza benziyor dedi sonra boyu gr ını söyledi. Hiç olmadı bayrama kadar çoğumuzun bebeği netleşir bayramdan sonrada alışverise başlarız
29 ekimde kapalı çarşıya gittik eşimle o kadar çok bebek dükkanı varkı toptancılar falan harika şeyler vardı alt açma yaştıklı örtülere bayıldım tulumlar çıtçıtlı badiler hastane çıkışları model model mevlüt kıyafetlerine varana kadar ben heryerden almaya calışıcam bir yere bağlı kalmayacağım ama çarşıyı da mutlaka gezin derim ben. sositososito
ya şule ya korkutma beni vala gidince belki yaparım ama hiç canım bişi yapmak istemio:kedi:ohhh ben hamileyim yapamıyorum demekle yıtıcanımı zannediyosun
kızım olurmu git bugun temizle evine bi süpür sil sonra harbi laf eder kadın
ne var sanki bizde hamile olduk ama kaynanamıza iş yaptırmadık der
en basiti:1no2:
dimi ama yanii amannnnnnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kocacığına göyle üstten makinaya versin viledaylada silsin sende akşamları az az toz al aman
bence belli olur canım bizdaha yeni usg ye başlamıştı dr biz sormadan bebek kıza benziyor dedi sonra boyu gr ını söyledi. Hiç olmadı bayrama kadar çoğumuzun bebeği netleşir bayramdan sonrada alışverise başlarız
29 ekimde kapalı çarşıya gittik eşimle o kadar çok bebek dükkanı varkı toptancılar falan harika şeyler vardı alt açma yaştıklı örtülere bayıldım tulumlar çıtçıtlı badiler hastane çıkışları model model mevlüt kıyafetlerine varana kadar ben heryerden almaya calışıcam bir yere bağlı kalmayacağım ama çarşıyı da mutlaka gezin derim ben. sositososito
benim bugün başım felaket ya çok ağrıyo
selnacım günaydın hayırlı olsun bebeğinde
msn grubuna katılmak istediğini yazmışsın
biz kkya giremediğimiz zaman orda iletişim kuruyoruz birbirmizden habersiz kalmayalım diye
sende istersen benim özel msjıma msn adresini yaz ekliyeyim senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?