2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar iyi pazarlar hepinize. bugün biraz daha iyi kk hayırlısı inş düzelir

herkese iyi pazarlar, burda da hava yağmurlu kış geldi iyice üşüyorum been

bana da vermedi kilo aldırır dedi

dr bana elevitle maltofer verdi
folik asit demir kan yapıcı vs özellikleri var
benım kan değerlerim çok güzel çıkmıştı ama dr bebiş bunu tüketir sende eksik kalır dedi
sonra diş çürümesi baş dönmesi ve kansızlık olur diye verdi ve 13.hafta bitiminde kullanmaya başlayacaksın dedi bende 13+1 de kullanmaya başladım

canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer
sana şu an tek lazım şey yüksek moral ve dua
allah yardımcınız olsun

ya benımde evlilik tarihim 24 mayıs ve bende 24 mayısa denk gelmesini isterdim ama benımkı mümkn diil doğum 7 mayıs görünüyor
nisana denk gelmesin die dua ediyorum
:CüvCüv::CüvCüv:

Meraba arkadaşlar...
ıkili testinizin sonuçlarını mehcgb değeri 50 rak ettim...
Bir topikte, genelde nin altınaysa erkek , üzerindeyse kız bebek oluyor denmiş...
Benim değerim 67 çıkmış,doktorda kıza benziyor demişti...Sizlerin nasıl acaba ?Doğruluk payı olabilirmi acaba...

Arkadaşlar , bir karışıklık olmuş , yazdığım mesaj anlamsız gelmiş...Şunu yzmak istemiştim aslında...

--------------------------------------------------------------------------------

Meraba arkadaşlar...
ıkili testinizin sonuçlarını merak ettim...
Bir topikte, genelde hcgb değeri 50 nin altınaysa erkek , üzerindeyse kız bebek oluyor denmiş...
Benim değerim 67 çıkmış,doktorda kıza benziyor demişti...Sizlerin nasıl acaba ?Doğruluk payı olabilirmi acaba...

canım benim ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum yeterki sen içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun herşey canım,,,,,Allahın izniyle herşey yoluna girecek merak etme bebişin nazlanıyor sadece....

herkese günaydın kızlar;
ikili testim sonucu 1,3 çıktı. kan testinide hafta içi alıcam.

Kızlar günaydın opuyorumnanaktan
Kelebek canım dualarım seninle ve bebişinle.Allah korur canım.Moral çok çok önemli.Sen kendini üzersen bebişin de üzülecek.Onu üzmemek için moralini yüksek tut canım.Hayırlısıyla, sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına

kızlar günaydınnnnn cumartesi bizde ense kalınlığını ölçtürmeye gittik çok ii dedi dr. uyuyırdu gittiğimizde öksür öksürr zor uyandıı miskinim yaaa birazdan resmini koyucam kızlar kız mı erkekmi die çok ısrar ettim ama söylemedi ... 4 ayda belli olur oda şansıysak eğer dedi :ecrin_bebek:

çok sevindim hadi hayırlısı opuyorumnanaktan
benimde sölememişti ya
bende 21 kasımda öğrencem kısmet olursakaydirigubbakcemile2

iyice umudu kesmiştim ben burda yazışabileceğimizden ama yeniden düzeliyor herhalde?!

günaydına.s.
ya site çok arıza veriyodu biliyosunuz sizde bide herkeste aynı olmuyo heralde ben giremiyorum başkası giriyo bu hadi siteyi açmayı başardık bu sefer msj yazamıyosun bende hep site zaman aşımına uğradı yazıyodu o yüzden bizde msn de takılıyoduk
ama burayı çookk özledim kendi adımaopuyorumnanaktan
inşallah bida problem çıkmazda burdan kaldığımız yerden devam ederiz:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…