2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende işlere dönüyorum:hulya:

1 de çıkıyoruz bugün..

mhb. arkadaşlar kimsecikler yok...bugün dr. kontrolum vardı herşey yolunda çok şükür bebeğim 14+1 günlük yüz üstü bağdaş kurmuş yatıyodu..kesin demiyprum belki kordon olabilir ama erkek gibi dedi dr. çok sevindim başta eşim tabi ama dr ısrarla emin değilim dedi hayırlısı bakalım bende erkek annesi oluyorum inş.

selna atmamışsın özel msj
biliyomusun nasıl özel msj yollandığını:uhm:

merhaba;

sabah göndermiştim şimdi tekrar attım,KK sabah zor açılıyordu hata vermişti,belki o yüzden gelmemiştir diye düşünüyorum...
İlgin için teşekkür ederim.

kelebek01 geçmiş olsun canım..moralini bozma..sakın stres yapma inşallah düzelir..bidahaki sefere güzel haberler alırsın doktorundan..benim görümcem de hamile ve bugünlerde doğum yapacak..bir gün iki gün değil..4. ayına kadar kanaması oldu..arada şiddetleniyodu..acile kaldırıyorlardı..ama demek ki o bebeğin rızkı varmış dünyada şimdi doğmak üzere..
hiç evhamlanma...bol bol dua et..

kızlar bu arada salı günü dra gitmiştim..bebeğin bacakları açıktı aslında söyleyebilirdi doktorum ama ben 13 haftalık bebeğin cinsiyetini söylemem dedi...inşallah bidahaki sefere söyler..yoksa meraktan çatlıycam..geçen hamileliğimde kızımda 6. ayımda söyledi..emin olana kadar söylememişti..sadece göstermediği için kız olabilir demişti..kızlar edepli oluyor pek göstermiyorlar..

günaydın kızlar...
kimsecikler yok..mayıs anneleri tembel mi ne hepsi uyuyo muuuuopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım..
hava burda çok kötü, hem soğudu hem de yağmur yağıyor...uyuyamıyorum böyle havalarda içim sıkılıyorrmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…