şulecim inş. bakalım banada 1 ay sonra dedi çok merak ediyorum amaaa zemuszemus
canım bana hep kız g,ibi geliyoru cumartesi günü gördüğümden beri erkekmiş gibi geliyor. şimdi fotosunu atayorum teyzesii bakalım benzetebilecekmisiniz bişeye kaydirigubbakcemile3bende çok merak ediyorum
bütün kehanetler kız yönünde ama ben erkek hissediyorum
tabi Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin öncelikle
sen bişey hissediyomusun:uhm:
canım bana hep kız g,ibi geliyoru cumartesi günü gördüğümden beri erkekmiş gibi geliyor. şimdi fotosunu atayorum teyzesii bakalım benzetebilecekmisiniz bişeye kaydirigubbakcemile3
benim gebelik çizelgem nedense çıkmıyor artık 12+6 yım buğün itibari ile şulecim nasıl yapıyordum çizelgeyiiColerko canım seninki kaç haftalık. Altta gebelik takip şeysi yok ya her seferinde unutuyorum ben
günaydına.s.
ya site çok arıza veriyodu biliyosunuz sizde bide herkeste aynı olmuyo heralde ben giremiyorum başkası giriyo bu hadi siteyi açmayı başardık bu sefer msj yazamıyosun bende hep site zaman aşımına uğradı yazıyodu o yüzden bizde msn de takılıyoduk
ama burayı çookk özledim kendi adımaopuyorumnanaktan
inşallah bida problem çıkmazda burdan kaldığımız yerden devam ederiz:enbuyukkk:
10merve günaydın kızlar
colerko canım maşallah bebişine allah nazardan saklasın
teşekkür ederim kızlar hepimize önce sağlıklı evlat versin mevlamNurem Ayy niyeyse bana da bakar bakmaz erkek gibi geldi. Belki senin dediklerinden etkilendim. İnşallah çok sağlıklı bir bebeğin olur. Maşallah!!!
ben de
açıkçası çok uzun zamandır tanışmıyoruz diye belki daha samimi olacak konuşmalarınızı bölmiyim diye (ve işte beni çok zor duruma sokacağından )msn'e katılmayı düşünmedim ama burasıo olmayınca sanki birileri eksik gibi :)
benim gebelik çizelgem nedense çıkmıyor artık 12+6 yım buğün itibari ile şulecim nasıl yapıyordum çizelgeyii
günaydın tatlım ii çıkar sonuçların inşallahhhgünaydınnnn kızlarrr
uzun bir aradan sonra gelebildim.
Herkes nasıl iyimi? herşey yolundadır umarımmm
bizde yarın akşam doktora gideceğiz 2 li test için dualarınızı eksik etmeyinnn
ben yapmaya çalıştım ama bu sefer eski yaptığım silimndii kaydirigubbakcemile3
çizelgesiz kaldım yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?