2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şulecim inş. bakalım banada 1 ay sonra dedi çok merak ediyorum amaaa zemuszemus

bende çok merak ediyorum
bütün kehanetler kız yönünde ama ben erkek hissediyorum
tabi Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin öncelikle
sen bişey hissediyomusun:uhm:

bende çok merak ediyorum
bütün kehanetler kız yönünde ama ben erkek hissediyorum
tabi Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin öncelikle
sen bişey hissediyomusun:uhm:
canım bana hep kız g,ibi geliyoru cumartesi günü gördüğümden beri erkekmiş gibi geliyor. şimdi fotosunu atayorum teyzesii bakalım benzetebilecekmisiniz bişeye kaydirigubbakcemile3

Benim doktorum da cinsiyet için 16-17. haftayı beklemeliyiz dedi... Ondan öncesinde yanlışlıklar olabilir dedi... Benim daha çoook var...Aralık'ın ortalarına doğru da ben öğrenirim inşallah:)

canım bana hep kız g,ibi geliyoru cumartesi günü gördüğümden beri erkekmiş gibi geliyor. şimdi fotosunu atayorum teyzesii bakalım benzetebilecekmisiniz bişeye kaydirigubbakcemile3

Colerko canım seninki kaç haftalık. Altta gebelik takip şeysi yok ya her seferinde unutuyorum ben

ayyyyyyyyyyy
sevsinlerrrrrrrrrrr
maşaallah
canım ya bi tuhaf oldum
aman ne olursa bahtımıza artık sağlıkla doğsunda
valla ben bişey hissedmedim sanki erke geçti gibi ama belki sen söledin diye olmuştur

Ayy niyeyse bana da bakar bakmaz erkek gibi geldi. Belki senin dediklerinden etkilendim. ınşallah çok sağlıklı bir bebeğin olur. Maşallah!!!

ben de
açıkçası çok uzun zamandır tanışmıyoruz diye belki daha samimi olacak konuşmalarınızı bölmiyim diye (ve işte beni çok zor duruma sokacağından )msn'e katılmayı düşünmedim ama burasıo olmayınca sanki birileri eksik gibi :)

10merve günaydın kızlar
colerko canım maşallah bebişine allah nazardan saklasın
Nurem Ayy niyeyse bana da bakar bakmaz erkek gibi geldi. Belki senin dediklerinden etkilendim. İnşallah çok sağlıklı bir bebeğin olur. Maşallah!!!
teşekkür ederim kızlar hepimize önce sağlıklı evlat versin mevlam

msn doğru daha samimi bi ortam oluyo ama bunun bizim burda eskiden tanışmalarımızla pek alakası yok hatta şöle söliyim burda pek sohbet edemediklermizde msn de daha çok ve samimi konuşma fırsatı bulduk keşke böle düşünmeyip gelseydin
gerçi artık kkda sorun yaşamazsak inşallah hep burdayız:lepi:

günaydınnnn kızlarrr
uzun bir aradan sonra gelebildim.
Herkes nasıl iyimi? herşey yolundadır umarımmm
bizde yarın akşam doktora gideceğiz 2 li test için dualarınızı eksik etmeyinnn

ben yapmaya çalıştım ama bu sefer eski yaptığım silimndii kaydirigubbakcemile3
çizelgesiz kaldım yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…