- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
ya aslında hala düzelmedi
ben mesela öğlene kadar rahat girebiliyoru öğleden sonra yavşlıyo bi msj yazıcam zaman aşımına uğruyo sinir oluyo insan
canım teşekkür ederim bebişimiz çok yaramazdı teyzesi doktor ondakika bekledi ense boyunu ölçmek için umarım herkesin test sonuçları güzel çıkarrrrrrrr
kızlar günaydınnnnn mutluyum1111 canım sevindim senin adına kan sonuçlarında ii çıkar inş. tubacım sende hjeyecanlısın dimi dr. için inş. ii haberlerle gelirsinn
aynen benimkide çok hareketliydi canım hatta ensesini ölçemedi doktor bi türlü döndüremedi çünkü ensesini
inatçımı olucak neyerimseniben
ense kalınlığı kaç çıktı canımcanım teşekkür ederim bebişimiz çok yaramazdı teyzesi doktor ondakika bekledi ense boyunu ölçmek için umarım herkesin test sonuçları güzel çıkarrrrrrrr
hanımlar bebeklerınız ıcın her gun 7 ayetel kursu kazadan beladan korunması ıcın bırde yasını şerıf okumanızı tavsıye edrım buda guzel ahlak ıcın mıs ben herkes ıcın okuyorum herkesın evladına kendı duası baskadır tabı
Şulecim benim kk artık iyi gibi:) Hiç yavaşlamıyor, aman nazar değmesin.
colerko günaydın canım.
Sezen Melih'in sonuçları kötü çıkmış
günaydınn canımmGünaydın kızlar...
Bilmiyorum belki kk'dandır ama ben de olmuyor artık canım...amannn maşaallah canım
benim gidiyo hala belkide benim internetimden kaynaklanıyodur
bizim 1 akrabanında sonucuda kötü çıktı amniyon sıvısı aldılar gönderdiler temiz çıktı şimdi bebişi kucağında işallah melihinde böyle güzel olur temiz çıkar
ense kalınlığı kaç çıktı canım
günaydın canımcolerko günaydın tatlıma.s.
hanımlar bebeklerınız ıcın her gun 7 ayetel kursu kazadan beladan korunması ıcın bırde yasını şerıf okumanızı tavsıye edrım buda guzel ahlak ıcın mıs ben herkes ıcın okuyorum herkesın evladına kendı duası baskadır tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?