2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydınnnnn mutluyum1111 canım sevindim senin adına kan sonuçlarında ii çıkar inş. tubacım sende hjeyecanlısın dimi dr. için inş. ii haberlerle gelirsinn

canım teşekkür ederim bebişimiz çok yaramazdı teyzesi doktor ondakika bekledi ense boyunu ölçmek için umarım herkesin test sonuçları güzel çıkarrrrrrrr

aynen benimkide çok hareketliydi canım hatta ensesini ölçemedi doktor bi türlü döndüremedi çünkü ensesini
inatçımı olucak neyerimseniben

Bence de Melih'in yazdıklarından sonra yok mide bulantısı yok halsizlikmiş unutmamız gerek Bana doktorum sağlıklı gebe olduğundan bunları yaşıyosun, sen bu eziyetleri çekmezsen ben üzülürüm demişti. Bana midem bulanmıyo diye gelme demişti:)

kızlar günaydınnnnn mutluyum1111 canım sevindim senin adına kan sonuçlarında ii çıkar inş. tubacım sende hjeyecanlısın dimi dr. için inş. ii haberlerle gelirsinn

saol canım işallah bol bol dua ediyorum rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin

geçen gece kayınvalidem rüaysında bir kız çocuğu görmüş
bi bebek arabası içinden sürekli oyuncak çekiyomuş sonra bana benzeyen çoookk tatlı bi kız çocuğu(kayınvalidemin tabiriyle)anaanne demiş oda bana babaanne diceksin demiş duygulanmış
o rüyadan sonra eşim artık kız olacağını düşünüyo:ecrin_bebek:

hanımlar bebeklerınız ıcın her gun 7 ayetel kursu kazadan beladan korunması ıcın bırde yasını şerıf okumanızı tavsıye edrım buda guzel ahlak ıcın mıs ben herkes ıcın okuyorum herkesın evladına kendı duası baskadır tabı

Ayetel kürsi kolay canım hergün okurum inşallah da. Yasin için vakit bulmak zor( Ama okumaya çalışalım tabiki:)

colerko günaydın canım.
Sezen Melih'in sonuçları kötü çıkmış

bizim 1 akrabanında sonucuda kötü çıktı amniyon sıvısı aldılar gönderdiler temiz çıktı şimdi bebişi kucağında işallah melihinde böyle güzel olur temiz çıkar

amannn maşaallah canım
benim gidiyo hala belkide benim internetimden kaynaklanıyodur
Bilmiyorum belki kk'dandır ama ben de olmuyor artık canım...

bizim 1 akrabanında sonucuda kötü çıktı amniyon sıvısı aldılar gönderdiler temiz çıktı şimdi bebişi kucağında işallah melihinde böyle güzel olur temiz çıkar

Ayy inşallah onunda öyle olur. Dün de böyle söyleyenler oldu.

Allah kabul etsin bizide eksik etme dualarında:Saruboceq:
çok doğru söylüyosun hergün okumak gerek
ben artık dua ederken bi elim karnımın üstünde oluyo
hatta bazen sol elimi koyduğumu fark edip hemen sağ elimi koyuyorum
garip bişey ya Allah herkese sağlıkla tattırsın:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…