2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mayıs sayfasında domuz gribi aşısı ile ilgili konuşmuşlar kimse istemiyo ben de düşünmüyorum ama hamileler de riskli grupta mevlam yardımcımız olsunn

birden soğudu evet yürüyerek gelirdim işe dolmuşla geldim dün çok kötüydüm akşam iyice dnlendim inşallah hastalanmadan geçiririz kışı
evet ya çok kötüüü iyi yapmışın dinlenerek

kızlar mayıs sayfasında domuz gribi aşısı ile ilgili konuşmuşlar kimse istemiyo ben de düşünmüyorum ama hamileler de riskli grupta mevlam yardımcımız olsunn

bende istemiyorum aşı falan zaten eşimin iki kuzenide doktor onlara sorduk sakın yaptırmayın diyolar doktorlarada yaptırmayacakmış

bide sıcak bişeyler içmek gerekliymiş sürekli
boğazda eğer virüs varsa içtiğin sıcak şey onu mideye indiriyomuş ve virüste mide de yaşamıyomuş:1ninca:

eşim aktardan bitkiler aldı çayını yapıp içiyoruz sabahta ondan içtim iştede bitki çayı yapıyolar artık ıhlamurlu tarçınlı ondan içiyorumm sıcak içmenin böyle yararı olduğunu bilmiyodum saol

sule niye kimse takılmıyo önceden öğleye kadar dolu olurdu burası kk nın bozulması soğuttu herkesi heralde

sule niye kimse takılmıyo önceden öğleye kadar dolu olurdu burası kk nın bozulması soğuttu herkesi heralde

evet canım kimse yok hala ama msndede kimse yok
biraz kopmalar oldu bende katılıyorum ona
en yoğun saatlerimiz sabahlar olurdu halbukiCADIARZU

günaydın arkadaşlar nasılsınız özledim sizleri dün doktor kontrolümüz vardı enseboyu normal dedi doktor ikili tarama için kan verdim ayın 9 unda çıkacak ve bebişim parmağını ağzına koyup çıkardıyodu hiç durmadı yr,erinde anlaşılan yaramaz olacak çok duygulandım

nida gelmiyo ya iki gündür acaba hasta da işemi gelmedi yoksa burayamı gelmiyoCADIARZU
ben dikkatle takip ederdim ama bir ara ben de bunaldım girmek istmedim ne sayfa açılıyo nne cevap yazabiliyosun şimdi düzeldi ama kızlar belki eskisi gibi zannediyolardır kötü düşünmek istemiyorum birde hatırlamıyorumki bağ zayıfladı önceden kim ne söylese kalırdı aklımda şimdi giremeyince unuttum ben de ama inşallah bir sorunları yoktur

oy maşallah bebişine ben de duygulandım bak bende bugün teste girecem hakımızda hayırlısı olsun canımmm

maşallah canım
inş. kan tahlil sonuçlarında çok güzel çıkar
sevindim senin adınakaydirigubbakcemile5

gunaydın hanımlar nasılsınız bende perşembe dktra gıdıcem bu hafta sonu ucuncu ayım bıtecek rabbım herkese hayırlı evlat versın dun okukuklarım benı çok uzdu melıh arkadas ıcın cok zor bır sınav hakkımızda hayırlısı ben zaten ıkılı test yaptırmıyacaktım yazıları okuyunca doğru bır karar verdığımı düsündüm herkese kolay gelsın bebışlerınıze ıyı bakın

ya aslında hala düzelmedi
ben mesela öğlene kadar rahat girebiliyoru öğleden sonra yavşlıyo bi msj yazıcam zaman aşımına uğruyo sinir oluyo insan

maşallah canım
inş. kan tahlil sonuçlarında çok güzel çıkar
sevindim senin adınakaydirigubbakcemile5

canım teşekkür ederim bebişimiz çok yaramazdı teyzesi doktor ondakika bekledi ense boyunu ölçmek için umarım herkesin test sonuçları güzel çıkarrrrrrrr

Şükürler olsun iyiyim ben kızlar ya... Dün de iyiydim moralim git gide düzeliyor. 11.haftam bitecek ondan mı acaba:)) Mide bulantılarım hala oluyor ama onu da takmamaya unutmaya çalışıyorum. Dün gece sabaha kadar elim göbeğimde uyumuşum:) Bebeğimi hissettim demek ki:))

Günaydın kızlar...

günaydın tatlımopuyorumnanaktan

günaydınopuyorumnanaktan
amin herkese hayırlı sağlıklı evalt versin
ama onun yazdıklarından sonra herkesin bir kez daha şükretmesi lazım:Saruboceq:
sevilde gelmiyo bi kaç gündür acaba o nasıl oldu :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…