Uclu test yaptirmami tavsiye etmediler. Bu sefer hangi sonuca gore hareket ediceksin dediler. Iyii cikti diyelim, Amnio-dan vazgecicek miyim?
Evet sonuc %100 degil ama yuksek bir olasilik. Hamileligimi boyle bilmeden mi geciriyim, yoksa sonucu ogrenip rahatliyim mi?
Bebegin boynunun arkasindaki su 4.5mm cikti...
Tekrar tesekkurler desteginiz icin.
iyi akşamlar canım ii dinlennkızlar banada dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum gidip yatıcam mesaimde bitti şükür hepinize iyi akşamlar
ii akşamlar canımmm bende dua edicem melih için bu akşam inş. ii olur herşeyKızlar ben çıkıyoruz hepinize iyi akşamlar. Melihcim sana dua edeceğim bugün. Hepimiz edelim olur mu kızlar? Başkası için yapılan dualarda kabul olurmuş. Rabbim hakkımızda hayırlısını gönlümüzde razı eylesin. Öpüyorum hepinizi...
Benimki de cok hareketliydi ama bir sekilde olctu. Acikcasi ben ultrason resimlerine baktigim zaman bile o siviyi goruyorum, var yani bayagi!
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
günaydın kızlar inşallah sesicim bugün güneşle uyandık inşallahta böyle devam eder doktor kontrolüm var benim inşallah sorun çıkmazherkeslere kocaman kocaman günaydın....
sabahınız aydın gününüz bol güneşli geçsin kızlar.. neşemiz her daim olsun...
günaydın kızlar inşallah sesicim bugün güneşle uyandık inşallahta böyle devam eder doktor kontrolüm var benim inşallah sorun çıkmaz
birden soğudu evet yürüyerek gelirdim işe dolmuşla geldim dün çok kötüydüm akşam iyice dnlendim inşallah hastalanmadan geçiririz kışıoo tuba hadi hayırlısı canım
hava güneşli ama buzzz gibi
hani kar topluyo derler ya o misal:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?