2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melihcim öncelikle inşallah bebeğin sağlıklıdır sakın üzülme herşey allahın takdiri herşeyde bi hayır vardır çevremde öyle çok amniosentez olan varki iki kuzenim yaptırdı birisi tüp bebekti. ense kalınlığı çok fazlaydı diğeri yaşından dolayı yaptırdı yine bi arkadaşım ense kalınlığından dolayı yaptırdı ama üçü de çok şükür sapasağlam bebişler doğurdular riskin biraz yüksek bunu en iyi amniosentez ile öğrenirsin ondan sonraki duruma göre davranırsın hiç üçlü testlerle felan uğraşma sağlam biyerde yaptır amniosentezini inşallah iyi çıkar merak etme sıkıldıkça burda dök içini burdayız biz canım..

Benimki de cok hareketliydi ama bir sekilde olctu. Acikcasi ben ultrason resimlerine baktigim zaman bile o siviyi goruyorum, var yani bayagi!

kızlar banada dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum gidip yatıcam mesaimde bitti şükür hepinize iyi akşamlar

Kızlar ben çıkıyoruz hepinize iyi akşamlar. Melihcim sana dua edeceğim bugün. Hepimiz edelim olur mu kızlar? Başkası için yapılan dualarda kabul olurmuş. Rabbim hakkımızda hayırlısını gönlümüzde razı eylesin. Öpüyorum hepinizi...

iyi akşamlar kızlar...tuğbacım inşallah hastalanmazsın canım...kendine iyi bak...

ii akşamlar canımmm bende dua edicem melih için bu akşam inş. ii olur herşey

Boncuk; yazdiklarin bana gercekten cok umit verdi. insalah ben de iyi sonuclarimi aldigimda sizinle paylasicam.

Hepinize tekrar cok tesekkurler.

Benimki de cok hareketliydi ama bir sekilde olctu. Acikcasi ben ultrason resimlerine baktigim zaman bile o siviyi goruyorum, var yani bayagi!

eğer bebğin hareketliyse çok korkma çünkü dovn sendromu olan bebekler genelde çok hareket etmezler
yani ben öyle duydum bende hamileliğimin ilk haftalarında ilaç kullandım
hemde günde 3 tane ilk gittiğim iki doktor bana çocuğumun sakat doğabileceğini bu yüzden riske girmek istemiyosam aldırmamı sölediler ama ben araştırmaya devam ettim başka doktorlarad gittim sonra öğrendimki
benim ilaç aldığım tarihlerde eğer bebeğim etkilenseydi düşermiş
yani düşmediğine göre etkilenmemiş
ve ultrasondaki o hareketli hallerinden sonra içim daha bi rahatladı
kendini fazla üzme tabi düşünmekte üzülmekte çok haklısın ama herşey olucağına varır su akar yolunu bulur......
eğer nasibinde bir bebk varsa
o bebeğin dünyada alacağı nesef varsa nasıl olsa doğacak
Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar...tuğbacım inşallah hastalanmazsın canım...kendine iyi bak...

yanlışlıkla aynı mesajını tekrar göndermişim....

herkeslere kocaman kocaman günaydın....
sabahınız aydın gününüz bol güneşli geçsin kızlar.. neşemiz her daim olsun...

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

herkeslere kocaman kocaman günaydın....
sabahınız aydın gününüz bol güneşli geçsin kızlar.. neşemiz her daim olsun...
günaydın kızlar inşallah sesicim bugün güneşle uyandık inşallahta böyle devam eder doktor kontrolüm var benim inşallah sorun çıkmaz

günaydın kızlar inşallah sesicim bugün güneşle uyandık inşallahta böyle devam eder doktor kontrolüm var benim inşallah sorun çıkmaz

oo tuba hadi hayırlısı canım
hava güneşli ama buzzz gibi
hani kar topluyo derler ya o misal:1no2:

oo tuba hadi hayırlısı canım
hava güneşli ama buzzz gibi
hani kar topluyo derler ya o misal:1no2:
birden soğudu evet yürüyerek gelirdim işe dolmuşla geldim dün çok kötüydüm akşam iyice dnlendim inşallah hastalanmadan geçiririz kışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…