2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yazıyorr ama bende tereddütte kaldım 0,86 yazıo ult. da dr. da çok ii dedi die sormadım akşam baktım sizede bir sorayım dedim acaba yanlış yeremi baktım die

Kızlar haftaya eşimin doğum günü. Daha hediyesini bile almadım. Şimdi kk dan biraz araştırma yapacağım. Ne yapsam diye... Öpüldünüz:)

kızlar günaydınnnnn mutluyum1111 canım sevindim senin adına kan sonuçlarında ii çıkar inş. tubacım sende hjeyecanlısın dimi dr. için inş. ii haberlerle gelirsinn
inşallah canımm
ama benim çok bulantım olmadı ama annemde öyleymiş rahat geçirmiş kokuya falan gelemiyodum yavaş yavaş o da azaldı şükür
tabi canım öyle
inşallah bende seviyom göbüşümü beenimkide büyümeye başladı arkadaşlar hafif belli oldu diyolar

colerko şimdi baktımda bebeğin boyun kısmanda nt yazıyo ozaman benimkinin ense kalınlığı 1,65mm

tuğbacığım bak kalabalıklaşıyoruz herkes gelmeye başladı
yeniden eskisi gibi olucak benceŞeniz

normaldir bence yoksa dr. un söylerdi bende acaba başka yeremi baktım ki die düşünüyorum bakalım akşama bakıcam.

benimki çokmu cılız acaba 0,86 çıktı ense kalınlığıı annesine benzio galibaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…