inşallah canımmkızlar günaydınnnnn mutluyum1111 canım sevindim senin adına kan sonuçlarında ii çıkar inş. tubacım sende hjeyecanlısın dimi dr. için inş. ii haberlerle gelirsinn
ama benim çok bulantım olmadı ama annemde öyleymiş rahat geçirmiş kokuya falan gelemiyodum yavaş yavaş o da azaldı şükürBence de Melih'in yazdıklarından sonra yok mide bulantısı yok halsizlikmiş unutmamız gerekBana doktorum sağlıklı gebe olduğundan bunları yaşıyosun, sen bu eziyetleri çekmezsen ben üzülürüm demişti. Bana midem bulanmıyo diye gelme demişti:)
tabi canım öylehanımlar bebeklerınız ıcın her gun 7 ayetel kursu kazadan beladan korunması ıcın bırde yasını şerıf okumanızı tavsıye edrım buda guzel ahlak ıcın mıs ben herkes ıcın okuyorum herkesın evladına kendı duası baskadır tabı
inşallah bende seviyom göbüşümü beenimkide büyümeye başladı arkadaşlar hafif belli oldu diyolarAllah kabul etsin bizide eksik etme dualarında:Saruboceq:
çok doğru söylüyosun hergün okumak gerek
ben artık dua ederken bi elim karnımın üstünde oluyo
hatta bazen sol elimi koyduğumu fark edip hemen sağ elimi koyuyorum
garip bişey ya Allah herkese sağlıkla tattırsın:kedi:
kk da da olmayan yokkaydirigubbakcemile3Kızlar haftaya eşimin doğum günü. Daha hediyesini bile almadım. Şimdi kk dan biraz araştırma yapacağım. Ne yapsam diye... Öpüldünüz:)
ben eve gidince birdaha bakayım bakalım şimdi hatırlamıyorum nereye baktığımı tatlımcanım ultrasonun sağ alt köşesinde böyle yazıyodu
ama benim çok bulantım olmadı ama annemde öyleymiş rahat geçirmiş kokuya falan gelemiyodum yavaş yavaş o da azaldı şükür
Canım benim doktorum öyle dedi. Ben mide bulantısı olmayandan korkarım dedi. Ama sen artık 12 haftayı bile bitirmişsin korkacak bişeyin yok canım...zemuszemus
sezencim o crl yazan bebeğin boyu diye biliyorum
evet canım boyu haftası ve ense kalınlığıymış çözdüm normal demi 1,65mm
ben değrrlerden pek anlamıyorum ama kızların konuştuğundan anladıüım kadarıyla iyi bi değersositososito
bende burayı böyle seviyorum kimse olmayınca tadı çıkmıyo opuyorumnanaktantuğbacığım bak kalabalıklaşıyoruz herkes gelmeye başladı
yeniden eskisi gibi olucak benceŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?