ben yapamam ya ben de karanfil çiğnemek ağızdaki mikropları öldürüyomuş diye duydumkızlar birde uzmanlar diyorki akşam yatmadan önce ağzınızı tuzlu suyla gargara yapın hatta burnunuzuda diyor ama onu denemeyin çok iğrenç oluoyoooo
evet karanfilde iiymiş çokk ayy hepsini dinliyorum not alıyorum ama hiçbirini yapmıyorum :ecrin_bebek:ben yapamam ya ben de karanfil çiğnemek ağızdaki mikropları öldürüyomuş diye duydum
canım dikkat et ben de dümn çok kötüydüm arkadaşın odasında var ısıtıcı orda ısıttım ayaklarımı dün akşam iyi bir dinlendim hiçbir iş yapmadım yattım uyudum snde dikkat et hastalanırsak zor atlatırızburasıda soğuk ama ben uyanıklık yaptım elektrikli ısıtıcı buldum koydum ayaklarımın dibine yanımdada masa var kimse görmüyo karnım ağrıyo 2 gündür üşüttüm galiba
canımm geçmiş olsunn dikkat etmemiz lazım hepimizin ben de çok korkuyorum rabbme emnet bebişlerimizGünaydın canlarımm geçmişi oku oku ancak yazabiliyorum:)
2-3 gündür acaip hastaydım kızlar dün işe gittim ama izin alıp çıktım doktora gittim grip olmuşum 1 hafta istirahat verdi ilaç fln vermediler. rapor aldım yatıyorum evde. ateş kusma bağ ağrısı öksürük ne ararsanız vardı korktum o malum grib mi diye ama değil inş..
doktor yat dinlen dedi eğer geçmezse 1 hafta daha rapor vercem dedi. ıhlamur nane çayı zencefil bunların yanı sıra birsürü meyve yiyorumm.. inş toparlarım kızlar. evdeyim şu anda da..
Allah ım bebişlerimizi korusun.. bu arada ense kalınlığı iyi çıkanları okudum çok sevindim kızlar hayırlı olsun bende haftaya gitcem inş. ay burayı çok özlemşimmmkaydirigubbakcemile2
tomurcukta burda
kızzz ses verseneee
canımm geçmiş olsunn dikkat etmemiz lazım hepimizin ben de çok korkuyorum rabbme emnet bebişlerimiz
canım çok geçmiş olsunGünaydın canlarımm geçmişi oku oku ancak yazabiliyorum:)
2-3 gündür acaip hastaydım kızlar dün işe gittim ama izin alıp çıktım doktora gittim grip olmuşum 1 hafta istirahat verdi ilaç fln vermediler. rapor aldım yatıyorum evde. ateş kusma bağ ağrısı öksürük ne ararsanız vardı korktum o malum grib mi diye ama değil inş..
doktor yat dinlen dedi eğer geçmezse 1 hafta daha rapor vercem dedi. ıhlamur nane çayı zencefil bunların yanı sıra birsürü meyve yiyorumm.. inş toparlarım kızlar. evdeyim şu anda da..
Allah ım bebişlerimizi korusun.. bu arada ense kalınlığı iyi çıkanları okudum çok sevindim kızlar hayırlı olsun bende haftaya gitcem inş. ay burayı çok özlemşimmmkaydirigubbakcemile2
geçmişi okuyorum şule hepinize günaydın güzel güneşli bir hava ne kadar soğuk olsada güneş ışığı bile iyi geliyor psikolojimize. Nasılsınız dünden beri ben daha iyiyim fitil olayı bitti dün rahatsızdım ama akşam biraz kendimle ilgilendim yağlandım sonrada kuzu gibi uyumuşum. Benim yavrumun boyu 5,65 cm Nt :1,6 mm ve ağırlığı 56 gr dedi dr. pzt cinsiyet öğrenmek için gidicem annem hernekadar belli olmaz desede.:CüvCüv:
ya benim çizelgem çıkmıyor kızlarrrr yardım edin bana uğraşıyorum dünden beri yapamadımm
Gökçenim çok geçmiş olsun...aman dikkat et kendine...Günaydın canlarımm geçmişi oku oku ancak yazabiliyorum:)
ya benim çizelgem çıkmıyor kızlarrrr yardım edin bana uğraşıyorum dünden beri yapamadımm
nidah çok geçmiş olsun çok dikkat et cabucak ayaklan canım valla benim ödüm patlıyor hasta olcam diye bol bol meyve yiyin kızlar ben devamlı mandalina yiyorum bu gidişle sonum kız zaten belli.bişey daha sorcam ama korkuyorum canınız ister :sinifsinif:diye yaz meyvesi nerde buluruz yaaa fikri olan varmı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?