2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilkgün göbiş ne alemde büyüdü mü iyice:CüvCüv:

kışlıklardan çoğu kıyafet olmuyo artık bana yakafamçokkarıştı

Hamile kıyafetleri çok pahalı kızlar. Benim canım hiç almak istemiyor... Bir kazağa 75 TL dediler ya. Normal kazak olarak alsan 15 anca eder. Ama karın kısmı biraz geniş. Zaten artık öyle kazaklarda çok fazla... Hamile butiklerden almayacaksın ya... En iyisi gidip büyük beden kıyafetler alacaksın indirimden. Ayy bide ben bahçıvan istiyorum:) Eskiden beri hep hoşuma gitmiştir. Bazıları hiç sevmiyor biliyorum ama ben bayılıyorum:)):icecream:

ayy kızlar sağolun ama bu galiba ne açlıktan ne sıcaktan burda yşne boya yapılıyo heralde o çarptı beni farketmeden şimdi kustum artık boğazımdan kan geliyo her kusmamda biraz havada aldım daha iyiyim şimdi
tamda dün eşim artık kusmuyosun ne güzel demiştimafoldumben

Kızlar biraz önce eşim aradı bana 2 tane hamile çorabı almış. Canım aşkım benim ya... Dün akşam bacaklarımın çok üşüdüğünden bahsetmiştim ve külotlu çoraplarımın belinin sıktığından:)) Bugün gidip aramış almış... Çok seviyorum ben onu ya....

ben hafta sonu elbise aldım 60 ytl ye bayramda giyicem eskiden heryerde denk gelirdi şimdi arıyoruz ya bulunmuyor hamile kıyafetler.nurem mesjı yazdım bakarmısın.

kızlar akşam rüyamda hastanede hemşire bana soruyor sezeryan yapalım mı die bende bişii diyemiyorum sezeryan yazıoyor dosyama sonra bir pişman oluyorum nasıl ağlıyorum ya normal doğum yapabilirsem sil onu dosyamdan die silinmez kalemle yazdım silemem kusura bakma dioo kaydirigubbakcemile3 o hemşire gözümü onunde sinir oldummmm

Nidah geçmiş olsun canım fırsat bu fırsat dinlenirsin tavuksuyu çorba iyi gelir gribe taze taze yap iç üstünüde ört iyice terledimmi atlatırsın inşallah

sağol canım t.suyu pek aram yok ama deneyeyim yinede :gitme:
nidah canım ya çoook geçmiş olsun. Valla sen baya zor bir hamilelik geçirdin. Allah yardımcın olsun canım... İyice dinlenmeye bak...

sağol tatlım yaa sorma bebişimiz nazlımıdır nedir:) şükür halimize ya ona bişey olmasın da inş..

6-7 haftalıkken söylemiştik biz . söylemesek de olurmuş ama ozaman kesin darılır küserlerdikaydirigubbakcemile
takma canım ne derlerse moralimizi bozmayalım.
k.validem diyoki erkek olursa resul koy kız olursa irem :) ama kocan ne istiyo o da önemli.
eee benim istediğim dedim?:)) amaan sonra gülüpn geçtim kendi bildiğimizi okucaz ona mı sorcaz:umursamaz:

Canımm çok geçmiş olsun kolonyalı mendil filan koklasana. İyi geliyo bana. Neden kan geliyo ki şule. Boğazın mı tahriş oldu??

şulecim dr.a söledin mi hap fln bişey vermedimi miğde bulantısı için kıyamam yaa inş. geçer en kısa zamanda

wayysss baba adayları başladı desenize koşturmacalara ne kadar güzell... hep mutlu o9lun inş. minik pıtırcıkda gelsin hayırlısıylaa dahada artsın sevginiz

hamilelerin giyeceği varisi önleyen çoraplar varmış geçen hafta denk geldi aldım bende ten rengiyle siyahını bide sütyenlerim hiç olmuyor artık telli kesinlile takamıyorum telsiz aldım ben o gün sadece kendimi giydirmisim ya yazık kocama yaaa:kedi:

şulecim dr.a söledin mi hap fln bişey vermedimi miğde bulantısı için kıyamam yaa inş. geçer en kısa zamanda

verdi canım da her zaman içme son noktaya gelince iç dedi bende hiç içmedim hatta ilacı alamdım bile
ama kan gelmesine bişey olmaz boğazın tahriş olmuştur dedi...
ama varya bi görsen kusu-tuktan sonra yüzüm çok şişiyo sizdede öle oluyomu burnum falan acayip büyüyo

ben hafta sonu elbise aldım 60 ytl ye bayramda giyicem eskiden heryerde denk gelirdi şimdi arıyoruz ya bulunmuyor hamile kıyafetler.nurem mesjı yazdım bakarmısın.
yine iyi almışsın hamile kıyafetleri uçmuş fiyatları ya mecbur alcan diye böle yapıyolar tabi
ayy maş. canımm Allah bozmasınnn kocalarımız bitane yaa
kaydirigubbakcemile3 bizimkide dört dönüyo etrafımda hasta olunca nasıl üzülüyoo oy oyyŞeniz

şulee artık işe gitmeni yasaklıyorummm

silinmez kalem he:roflol:
ay çok hoş ya. hayır olsun bakalımm

wayysss baba adayları başladı desenize koşturmacalara ne kadar güzell... hep mutlu o9lun inş. minik pıtırcıkda gelsin hayırlısıylaa dahada artsın sevginiz

Valla başladı benimki. Ayrıca inanılmaz nazımı çekiyor bitanem benim ya... İyiki onunla evlenmişim diyorum aman maşallah deyin:)):lepi:

nevin sen hala sölemedinmi kaynanaaaakannehir

yooo söylemedim söylemiycem demiştim ya zaten oğlu söylerse söylesin benim hiç söylemeye niyetim yok ya sinir oluyorum napıyım ya sadece işi düşünce aklına geliyoruz nasılsa çok umrunda olucağınıda sanmıyorum sadece sinirimi bozucak o kadar

aa telsiz takma tomurcuk sarkar mazaallah göğüslerin telli büyük al bi tane rahatsız etmiyen
benimde olmuyo sütyenlerim bi tane var silikonsuz ama sert onu takıyorum bi tek o zaptediyo :1ninca:

Canım benim eşimde bir siyah bir de ten rengi almış. Ama varisi önlüyo mu bilmiyorum. Yazık onlara yaaa:)) Baba olmak kolay değil ama:))sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…