- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
ilkgün göbiş ne alemde büyüdü mü iyice:CüvCüv:
kışlıklardan çoğu kıyafet olmuyo artık bana yakafamçokkarıştı
benimde kotlarım artık düğmeleri açık bile olmıyoo napıcam bilmiyorum elbiselerle idare edeyim biraz daha diyorum amaaa
Nidah geçmiş olsun canım fırsat bu fırsat dinlenirsin tavuksuyu çorba iyi gelir gribe taze taze yap iç üstünüde ört iyice terledimmi atlatırsın inşallah
nidah canım ya çoook geçmiş olsun. Valla sen baya zor bir hamilelik geçirdin. Allah yardımcın olsun canım... İyice dinlenmeye bak...
benim kaynananın daha haberi yok eşim söyliycekmiş galiba 3 aylık olsun öyle söyleyelim falan dmiştim allah biliyo ya hiç söylemek gelmiyo içimden bakalım o neler yapıcak çok merak ediyorum inş.sinirimi bozmaz iyice
ayy kızlar sağolun ama bu galiba ne açlıktan ne sıcaktan burda yşne boya yapılıyo heralde o çarptı beni farketmeden şimdi kustum artık boğazımdan kan geliyo her kusmamda biraz havada aldım daha iyiyim şimdi
tamda dün eşim artık kusmuyosun ne güzel demiştimafoldumben
şulecim dr.a söledin mi hap fln bişey vermedimi miğde bulantısı için kıyamam yaa inş. geçer en kısa zamandaayy kızlar sağolun ama bu galiba ne açlıktan ne sıcaktan burda yşne boya yapılıyo heralde o çarptı beni farketmeden şimdi kustum artık boğazımdan kan geliyo her kusmamda biraz havada aldım daha iyiyim şimdi
wayysss baba adayları başladı desenize koşturmacalara ne kadar güzell... hep mutlu o9lun inş. minik pıtırcıkda gelsin hayırlısıylaa dahada artsın sevginizKızlar biraz önce eşim aradı bana 2 tane hamile çorabı almış. Canım aşkım benim ya... Dün akşam bacaklarımın çok üşüdüğünden bahsetmiştim ve külotlu çoraplarımın belinin sıktığından:)) Bugün gidip aramış almış... Çok seviyorum ben onu ya....
şulecim dr.a söledin mi hap fln bişey vermedimi miğde bulantısı için kıyamam yaa inş. geçer en kısa zamanda
yine iyi almışsın hamile kıyafetleri uçmuş fiyatları ya mecbur alcan diye böle yapıyolar tabiben hafta sonu elbise aldım 60 ytl ye bayramda giyicem eskiden heryerde denk gelirdi şimdi arıyoruz ya bulunmuyor hamile kıyafetler.nurem mesjı yazdım bakarmısın.
ayy maş. canımm Allah bozmasınnn kocalarımız bitane yaaKızlar biraz önce eşim aradı bana 2 tane hamile çorabı almış. Canım aşkım benim ya... Dün akşam bacaklarımın çok üşüdüğünden bahsetmiştim ve külotlu çoraplarımın belinin sıktığından:)) Bugün gidip aramış almış... Çok seviyorum ben onu ya....
şulee artık işe gitmeni yasaklıyorummmayy kızlar sağolun ama bu galiba ne açlıktan ne sıcaktan burda yşne boya yapılıyo heralde o çarptı beni farketmeden şimdi kustum artık boğazımdan kan geliyo her kusmamda biraz havada aldım daha iyiyim şimdi
kızlar akşam rüyamda hastanede hemşire bana soruyor sezeryan yapalım mı die bende bişii diyemiyorum sezeryan yazıoyor dosyama sonra bir pişman oluyorum nasıl ağlıyorum ya normal doğum yapabilirsem sil onu dosyamdan die silinmez kalemle yazdım silemem kusura bakma dioo kaydirigubbakcemile3 o hemşire gözümü onunde sinir oldummmm
wayysss baba adayları başladı desenize koşturmacalara ne kadar güzell... hep mutlu o9lun inş. minik pıtırcıkda gelsin hayırlısıylaa dahada artsın sevginiz
nevin sen hala sölemedinmi kaynanaaaakannehir
hamilelerin giyeceği varisi önleyen çoraplar varmış geçen hafta denk geldi aldım bende ten rengiyle siyahını bide sütyenlerim hiç olmuyor artık telli kesinlile takamıyorum telsiz aldım ben o gün sadece kendimi giydirmisim ya yazık kocama yaaa:kedi:
hamilelerin giyeceği varisi önleyen çoraplar varmış geçen hafta denk geldi aldım bende ten rengiyle siyahını bide sütyenlerim hiç olmuyor artık telli kesinlile takamıyorum telsiz aldım ben o gün sadece kendimi giydirmisim ya yazık kocama yaaa:kedi:
maşallahhh maşallahhh kocişineeeValla başladı benimki. Ayrıca inanılmaz nazımı çekiyor bitanem benim ya... İyiki onunla evlenmişim diyorum aman maşallah deyin:)):lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?