2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy nidacığım çok üzüldüm canımm
çok geçmiş olsun ohh bu arada dinlenmişte olucaksınn kendine iyi bak
kaynanlar ne oldu bu arada sendelermii
gittilermiii:uhm:

canım çok geçmiş olsun

Gökçenim çok geçmiş olsun...aman dikkat et kendine...
ben de çok korkuyorm grip olmaktan..çünkü normalde bile zor atlatıyorummmafoldumben

nidah cnm geçmş olsun çok dinlen sıcak çorbada iç

çok tşk.ler kızlar yatıyorum fırsat bu fırsat evde dinleniyorum vala insanın evi gibisi yok:ecrin_bebek:

şule kaynanaları dün akşam yolladıkk off onlar varken de öle rahat uzanıp keyif yapamıyosunkikaydirigubbakcemile3 ama hastayım diye pek bi iş yapmadım kaynanam sağolsun yardım etti de gamyoncuiremsu bi de hanfendi isim bulmuş torununa 2 taş arasında bana isim söylüyo oldu dedimmm Çok üzgünüm çoook

oyyyy maşaallah
olsun en azından bi ihtimal söyler o bile yeterr
ayy benim midem çok bulanıyooooooooookafamçokkarıştı

şule açlıktan da bulanıyo bişiler ye dicem ama?

Nidah geçmiş olsun canım fırsat bu fırsat dinlenirsin tavuksuyu çorba iyi gelir gribe taze taze yap iç üstünüde ört iyice terledimmi atlatırsın inşallah

aşkın bahar tomurcuğu canım benimde hafta sonu canım yaz meyvesi istedi gidip bulduk... Sen bana özelden yaz istersen. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama belki yardımcı olabilirim:)

firstday canım yaa seni yakalamışken hemen soruyum. Tek biz Ankaralıyız sanırım. Sen hangi doktora gidiyosun????

fistday sen benleydin maşallah geçtin beni neyle besliyosun kız sen bu çocuğu şaka bir yana ne kadar farklı geliyor 5 değil 15 hafta dicez artık...tebrik ederim seni.

ilkgün göbiş ne alemde büyüdü mü iyice:CüvCüv:

kışlıklardan çoğu kıyafet olmuyo artık bana yakafamçokkarıştı

nidah canım ya çoook geçmiş olsun. Valla sen baya zor bir hamilelik geçirdin. Allah yardımcın olsun canım... İyice dinlenmeye bak...

şule kaynanaları dün akşam yolladıkk off onlar varken de öle rahat uzanıp keyif yapamıyosunkikaydirigubbakcemile3 ama hastayım diye pek bi iş yapmadım kaynanam sağolsun yardım etti de gamyoncuiremsu bi de hanfendi isim bulmuş torununa 2 taş arasında bana isim söylüyo oldu dedimmm Çok üzgünüm çoook[/B][/QUOTE]

benim kaynananın daha haberi yok eşim söyliycekmiş galiba 3 aylık olsun öyle söyleyelim falan dmiştim allah biliyo ya hiç söylemek gelmiyo içimden bakalım o neler yapıcak çok merak ediyorum inş.sinirimi bozmaz iyice

benimde kotlarım artık düğmeleri açık bile olmıyoo napıcam bilmiyorum elbiselerle idare edeyim biraz daha diyorum amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…