aman sakın söyleme canım benim canım istiyor sonraamafoldumben
canım çok geçmiş olsun
Gökçenim çok geçmiş olsun...aman dikkat et kendine...
ben de çok korkuyorm grip olmaktan..çünkü normalde bile zor atlatıyorummmafoldumben
nidah çok geçmiş olsun çok dikkat et cabucak ayaklan canım valla benim ödüm patlıyor hasta olcam diye bol bol meyve yiyin kızlar ben devamlı mandalina yiyorum bu gidişle sonum kız zaten belli.bişey daha sorcam ama korkuyorum canınız ister :sinifsinif:diye yaz meyvesi nerde buluruz yaaa fikri olan varmı CADIARZU
nidah cnm geçmş olsun çok dinlen sıcak çorbada iç
geçmişi okuyorum şule hepinize günaydın güzel güneşli bir hava ne kadar soğuk olsada güneş ışığı bile iyi geliyor psikolojimize. Nasılsınız dünden beri ben daha iyiyim fitil olayı bitti dün rahatsızdım ama akşam biraz kendimle ilgilendim yağlandım sonrada kuzu gibi uyumuşum. Benim yavrumun boyu 5,65 cm Nt :1,6 mm ve ağırlığı 56 gr dedi dr. pzt cinsiyet öğrenmek için gidicem annem hernekadar belli olmaz desede.:CüvCüv:
inat ne kelime keçi o keçii kaydirigubbakcemile3olmuş gelmiş senin inatçıııııııııııııııııı
şulecim derin nefes al hatta biraz temiz hava al istersen ii gelir belkiioyyyy maşaallah
olsun en azından bi ihtimal söyler o bile yeterr
ayy benim midem çok bulanıyooooooooookafamçokkarıştı
oy maşallah bebişineaa ben bugün 15. haftama girmişimm...oleyyy 1 hafta daha büyüdük teyzeleri bizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?