2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vayyyyyyyyyy beeeeeeeee
ee oğlu ne diyo bu duruma
o nasıl söylemedi annesinedelikafadulden

kız nurem kıçını kaşı
ben ne zaman kocamla ilgili bişey anlatsam yada eşim birilerini yanında benle çok ilgilense o akşam kavga ederiz biz

yok şule süngerli destekli sadece alttaki o tel kısmı yok merak etme iki tane aldım hatta bitanede daha büyük ileridede giyeyim diye sen ağzını boş tutma ye devamlı bişeyle yahu senin bulantıların artık kesilmesi lazımdı en büyüğümüz sensin neyse bitecek artık inş.

aa telsiz takma tomurcuk sarkar mazaallah göğüslerin telli büyük al bi tane rahatsız etmiyen
benimde olmuyo sütyenlerim bi tane var silikonsuz ama sert onu takıyorum bi tek o zaptediyo :1ninca:

bende telli kullanamıyorum artık ya ama nolcak şimdi:kedi:

vayyyyyyyyyy beeeeeeeee
ee oğlu ne diyo bu duruma
o nasıl söylemedi annesinedelikafadulden

o nazardan korrkuyom ondan demiyorum kimseye sanıyo ben sadece anneme dedim saolsun oda bütün tanıdıklara yetiştirmişte :)hani enazından 3 ay dolsun dedim ya zamanın dolmasını bekliyodu biliyo zaten kırgın olduğumu o yüzen söylememişti şimdi söyler ama ayıp olmasın diye

peki hiç görmedi mi k. validen seni göbeğin fln çıkmadı mı yadaa anlamadımı

vayy bee kocaya bak annesine kırgın olduğunu bildiği için söylemediğini düşünüyo ve karısı 3 aylık hamile ama hala anasına söylememişşş:1shok:
bence sende kıçını kaşııı:1shok:

peki hiç görmedi mi k. validen seni göbeğin fln çıkmadı mı yadaa anlamadımı

gördü ama anlamadı ben çok kilolu değildim zaten karnım çıktıda çok dar giymiyorum özellikle inceleyen anlar karnımı yoksa şişlik falan zannederler hem çok gidip gelmiyoz çalışıyorum ya ayda 1 ancak görüşüyoduk farklı semtlerde oturuyoruz yakında görürüm h.sonu büyük ihtimal belki anlar gerçi eşimde söyliyicek bakalım ne yapıcaz

ne diyecek acabaa

ay kızlar sabah yazmıştım ama kaynadı ben bi daha yazayım

kayınvalidem rüyasında bi bebek arabası görmüş içinden hep oyuncak çekmiş sonra bakmış bana benzeyen bir kız çocuğu ona anneanne demiş oda duygulanmış yok kızım bana babaanne diceksin demişş

dün ablmalardaydık eşim bunu anlattı heralde bizimki kız olcak dedi bide herkes kız diyo bana
ablamda bunu arkasına ayy inşallah kız olur ve şuleye benzer dedi
eşimde eğer kız olursa
"ayynı karıma benzesin herşeyiyle onun gibi olsun" dedii bende çok mutlu oldumm:kedi:

ay şule çok alemsin kız ,saolsun iyi adamdır benim kocam zemuszemus

ne kadar güzell .. gerçi hamile bayan dışında rüyada görenlerin dediklerinin tersi çıkarmış öle diyorlar ama allah sağlıklısını versinn kız olsun erkek olsun sana benzesin boşver zemuszemus

hani anlatmıyıcaktın maaşallah diyelimde akşam kavga etme yine hayırlısı olsun erkek olur belki bellimi olur gerçi seninki göstermemişti kendini ama sanki erkek istiyomuşsun gibi geliyo bana yada herkes kız diyo ondanmı öyle hissettim bilmiyorumCADIARZU

şulee ne güzel demiş kocann:) sağlıklı olsun inş evladınızz

maşallahhh maşallahhh kocişineee

maaşallah canım Allah nazardan saklasın

Teşekkür ederim kızlar. Aminn diyelim..

kız nurem kıçını kaşı
ben ne zaman kocamla ilgili bişey anlatsam yada eşim birilerini yanında benle çok ilgilense o akşam kavga ederiz biz
Dur kız şimdi:) Allah korusun ne kavgası:) Sizler maşallah deyince bişey olmaz hem:) Bizler hamileyiz dualarımızda kabul olur:))

İnşallah sana benzer canım ya:) Eşine de maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Tü tü tütütütü:)))hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…