selam kıslar
hepiniz iyisinizdir inşallah
sitedeki sorun geçmiş nihayet :)
ee şimdi söylicekmisiniz annene söylediğiniz için zoruna gidecek kadının
hayırlı olsun hayırlı olsun hihoyyythihoyyyt
ay ne biliyim ya annem de yeni öğrenmiş gibi yapsın artık napıyım ya karnıma ağrılar girdi valla aman be nerden çıktı şimdi
aaa bakalım ne yapacak kayın validen allah kolaylık versinnNSA kullanıcısından alıntı
ay ne biliyim ya annem de yeni öğrenmiş gibi yapsın artık napıyım ya karnıma ağrılar girdi valla aman be nerden çıktı şimdi
tünaydın mayıs annişleri nasılsınız bakiiiim özledim sizi ben dün 2li testin laboratuvar sonuçlarını öğrendim güzel çıkmış maşallah bir sorun yok yani,,,,bu arada 4 gün önce bayılmıştımya ben doktoruma da onu söyledim hemen gel bakalım dedi gittim ultrasondan baktı kıpır kıpır maşallah yok bir sorun
kızlar ben geldim tekrar işler yoğundu biraz ara ara girdim anca bitti geçmiş bugün kk nın maşallahı var hiç aksaklık olmadı. kızlar galiba ben mantar oldum kaşınmaya başladım yanmada var offf offf herkesin bir derdi var nolcak böyle halimiz daha dördüncü aya girmeden dağıldık. Sonumuz Allah kerim...
hamilelikte genelde mantar rahatsızlığı old. duymuştumm bence ihmal etme iice ilerlemeden görün dr.ayarın sabahtan gitcem bakalım ne diyecek kadını zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum ama daha fazla sabredemedim sonuçta onun verdiği ilaçlardan sonra başladı kaşıntı.
kızlar gidiyorum ben sabah görüşürüz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın bu arada acayip uykum geldi benim ya kıvrılsam biraz nasıl olur acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?