2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kıslar
hepiniz iyisinizdir inşallah
sitedeki sorun geçmiş nihayet :)

ay ne biliyim ya annem de yeni öğrenmiş gibi yapsın artık napıyım ya karnıma ağrılar girdi valla aman be nerden çıktı şimdi

ayy çok güldüm
ananın iyi rol yapması lazım belki kaynanan anlar
bakalım ne tepki vericek
bence sevinir kız torunu oluyo sonuçta gelinler sevilmese bile oğlunun bi parçası torun sevilir:hulya:

kızlar ben geldim tekrar işler yoğundu biraz ara ara girdim anca bitti geçmiş bugün kk nın maşallahı var hiç aksaklık olmadı. kızlar galiba ben mantar oldum kaşınmaya başladım yanmada var offf offf herkesin bir derdi var nolcak böyle halimiz daha dördüncü aya girmeden dağıldık. Sonumuz Allah kerim...

NSA kullanıcısından alıntı
ay ne biliyim ya annem de yeni öğrenmiş gibi yapsın artık napıyım ya karnıma ağrılar girdi valla aman be nerden çıktı şimdi
aaa bakalım ne yapacak kayın validen allah kolaylık versinn

gözün aydın canım darısı bizlere inşallah...

ayy çok geçmiş olsun canım ya
onu sor bi doktoruna uygun bi ilaç verir
ben de de bi sorun yok ama bazı arkadaşlar yine giremiyolarmış:hulya:

yarın sabahtan gitcem bakalım ne diyecek kadını zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum ama daha fazla sabredemedim sonuçta onun verdiği ilaçlardan sonra başladı kaşıntı.

mantar rahatsızlığını şekerli şeyler artırır ,dikkat et şekerli şeyleri azalt canım,internttte okumuştum önceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…