Ben geçen hafta dr gitmiştim.Annemi de çağırmıştım.Dr ikinizden biri gelsin diyince annem geldi, eşim göremedi bebişimizi.İlk defa hareketlerini gördük.Çok içerlemiş eşim.Üzülmüş hakikaten.Bu cumaya tekrar randevu aldım.O da görsün.Belki cinsiyet de söyler bu dr.Başka bi drdan randevu aldım.Utandım diğerine gitmeye
tünaydın mayıs annişleri nasılsınız bakiiiim özledim sizi ben dün 2li testin laboratuvar sonuçlarını öğrendim güzel çıkmış maşallah bir sorun yok yani,,,,bu arada 4 gün önce bayılmıştımya ben doktoruma da onu söyledim hemen gel bakalım dedi gittim ultrasondan baktı kıpır kıpır maşallah yok bir sorun
tünaydın mayıs annişleri nasılsınız bakiiiim özledim sizi ben dün 2li testin laboratuvar sonuçlarını öğrendim güzel çıkmış maşallah bir sorun yok yani,,,,bu arada 4 gün önce bayılmıştımya ben doktoruma da onu söyledim hemen gel bakalım dedi gittim ultrasondan baktı kıpır kıpır maşallah yok bir sorun
iyi maaşallah sevindim canım ya herkesin güzel çıkmış sonuçlar ,benim kan testi cumaya çıkıcak inş.kan testide iyi çıkar
canım gözün aydın, darısı da bana inşallah :Saruboceq:
kimse yok muuu :bbo:
başım beynim zonkluyor resmen ş dışında olmasam izizn alıp eve gidicem o kadar yaniii felakett yaaa mafoldumbenben varım
benimde tansyoum düşüyo galiba
ya görkemde çok baş ağrısı çekiyo ne oluyo size herkes farklımı etkileniyo ne benim başım ağrımadı ama hala midem bulanıyoookafamçokkarıştı
başım beynim zonkluyor resmen ş dışında olmasam izizn alıp eve gidicem o kadar yaniii felakett yaaa mafoldumben
ben eskişehirde oturuyorum iş yerim bozüyükte organizede bide merkezde değil yola çıkıp araç beklemem gerek gerer izin alırsam diğer türlü evimin önünden biniyorum akşamda kapımın önünde iniyorumnasıl ş.dışında anlamadım:uhm:
ben eskişehirde oturuyorum iş yerim bozüyükte organizede bide merkezde değil yola çıkıp araç beklemem gerek gerer izin alırsam diğer türlü evimin önünden biniyorum akşamda kapımın önünde iniyorum
zaten öğleden beri koydum kafamı masaya kimsenin bişey dediği yok ama ilaç alsam mı bilemedimheee anladım canım evet zor
peki iş yerindekilere sölesen biraz dinlensen bi kuytuda
zaten öğleden beri koydum kafamı masaya kimsenin bişey dediği yok ama ilaç alsam mı bilemedim
saol canımmm bari alayım minoset bi taneeğer duramicak gibiysem minoset al bi tane iyi geliyo
hem minosetin zararı yok:1no2:
saol canımmm bari alayım minoset bi tane
iyi akşamlar kızlar kocişe yemek yapayım biraz kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?