2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güvenirlik derken tahlilden bahsettim en yeni makinalar hep devlette eşimin amcakızı orda alezde labaratuvarda herzaman makinaların son modeller geliyo diyo[/QUOTE]

Sezencim işte ben o işi yapanlara bile güvenmiyorum devlette. Tam teşekküllü özel hastane her zaman devletten iyi. Makinalar iyidir belki ama yapan adam gibi olmadıktan sonra bişey farketmiyo. Ya kadın doğum doktoru diye tek başına asistanı koymuşlar geleni azarlıyo gideni azarlıyo. Tabiki iyiler vardır ama bence genel olarak devlet daha güvenli diye bişey yok. Hastaneden hastaneye fark vardır.

bence şans doktor işi hala aklımda soru işaretleri var nasıl devam edicem diye doğum nerde olucak diye zaman gösterir inşallah

grip olmuştum ben ama domuz gribi değil ilaçta almadığım için zor aatlattım...

canımm çok geçmiş olsun aynı durumdayız yatak döşek yatıyorum bende ama bugün evden çıkmadım daha iyiyim çok şükür bende atlatırım inş

şule sana da bi rapor ayarlayalım canımkaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar evde de vakit geçmiyomuş ya

yine de güzel bişiy yiyip içip yatıyorumkaydirigubbakcemile3

canım ben hiç bilmiyorum benim özelde oldu ben özel sigortalıyım çıkan faturnın fiyatını söyleyebilirim muayene dahil 180 bin tuttu.biz ödemediğimiz için sorun olmadı...

Canım hangi doktora gittin özelden bilgi verebilir misin...

kızlar ben doktora gidiyorum dua edin inşallah bir aksilik çıkmaz iyi haberlerini veririm bebişimin kendinize iyi bakın yarın görüşürüz

Ben geçen hafta dr gitmiştim.Annemi de çağırmıştım.Dr ikinizden biri gelsin diyince annem geldi, eşim göremedi bebişimizi.ılk defa hareketlerini gördük.Çok içerlemiş eşim.Üzülmüş hakikaten.Bu cumaya tekrar randevu aldım.O da görsün.Belki cinsiyet de söyler bu dr.Başka bi drdan randevu aldım.Utandım diğerine gitmeye

tünaydın mayıs annişleri nasılsınız bakiiiim özledim sizi ben dün 2li testin laboratuvar sonuçlarını öğrendim güzel çıkmış maşallah bir sorun yok yani,,,,bu arada 4 gün önce bayılmıştımya ben doktoruma da onu söyledim hemen gel bakalım dedi gittim ultrasondan baktı kıpır kıpır maşallah yok bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…