büyümüştür tabi annesi merak etme senselam kızlar kac gunudur gıremedım annemde kalıyorum hala ben.bulantılar ıstahsızlık devam.ne zaman gececek bılmıyorum yaaaa.hıcbısey yıyemıyorum.bı an once gecsın dıye beklıyorum.cumartesıde kontrolum var cok merak edıyorum nasıl buyumustur bebek kım bılır.ınsallah guzel haberlerle gelırım yıne
dün gördüm canımm bir önceki sayfada yazmıştımmsen gormussun heralde senınkı kadardır aramızda 3 gun var:)
günaydın kızlar hemen size bebişimi anlatayım boylu boyunca yatıyodu eli başında sanki bana selam veriyodu annesi ölür ona beynini burnunu ayaklarını ellerini omiriliğini bile gördüm maşallah bebişime çok duygulandım oan gözlerim doldu sonra doktora sanki bebişimde kız güzelliği va dedim ama doktorum ben cinsiyetine dikkat etmedim burun kemiğini görmeye çalışıyomuş neyse laf alamadık ağzından ama gerçekten bebişimin yüzü çok güzel geldi bana ense kalınlığı 1mm çıktı iyi dedi ama kan testiyle daha net sonuçlar çıkar dedi ben de devlette haftaya yaptıracağım inşallah o sonucumda iyi çıkar birde taa 3 aralığa gün verdi nasıl dayancam ben
saol gökcencim bende üzülüyodum sevincim paylaşılmıyo diye inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelirkler bide benn iki üç haftada bir görürdüm şimdi nasıl dayancam bilmiyorum netten baktımda bir ay sonra epey bi gelişecek sağlıkla büyür inşallah
günaydın kızlarrrrrr ne zorum varsa sabah sabah uyandım kocişle beraber:CüvCüv:
tugbaa canım hayırlı olsunn gözün aydınn ayyy bende nerdeyse 1 ay olcak görmedim bebeğimii çok özendim ya:ecrin_bebek: hadi maş. diyelim diğer testlerinde sonuçları iyi çıkar inş
saol gökcencim bende üzülüyodum sevincim paylaşılmıyo diye inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelirkler bide benn iki üç haftada bir görürdüm şimdi nasıl dayancam bilmiyorum netten baktımda bir ay sonra epey bi gelişecek sağlıkla büyür inşallah
günaydın kızlarrrrrr ne zorum varsa sabah sabah uyandım kocişle beraber:CüvCüv:
tugbaa canım hayırlı olsunn gözün aydınn ayyy bende nerdeyse 1 ay olcak görmedim bebeğimii çok özendim ya:ecrin_bebek: hadi maş. diyelim diğer testlerinde sonuçları iyi çıkar inş
canım sorma ya bende 2 gundur esımle beraber uyanıyorum bı dahada uyuyamıyorum7.30 da ayaktayım.bıde hamıleler cok uyur dıyolar ben uyuyamıyorum valla
canım gözün aydır allahın izniyle tahlillerindee temiz çıkargünaydın kızlar hemen size bebişimi anlatayım boylu boyunca yatıyodu eli başında sanki bana selam veriyodu annesi ölür ona beynini burnunu ayaklarını ellerini omiriliğini bile gördüm maşallah bebişime çok duygulandım oan gözlerim doldu sonra doktora sanki bebişimde kız güzelliği va dedim ama doktorum ben cinsiyetine dikkat etmedim burun kemiğini görmeye çalışıyomuş neyse laf alamadık ağzından ama gerçekten bebişimin yüzü çok güzel geldi bana ense kalınlığı 1mm çıktı iyi dedi ama kan testiyle daha net sonuçlar çıkar dedi ben de devlette haftaya yaptıracağım inşallah o sonucumda iyi çıkar birde taa 3 aralığa gün verdi nasıl dayancam ben
selam kızlar kac gunudur gıremedım annemde kalıyorum hala ben.bulantılar ıstahsızlık devam.ne zaman gececek bılmıyorum yaaaa.hıcbısey yıyemıyorum.bı an once gecsın dıye beklıyorum.cumartesıde kontrolum var cok merak edıyorum nasıl buyumustur bebek kım bılır.ınsallah guzel haberlerle gelırım yıne
günaydın kızlar hemen size bebişimi anlatayım boylu boyunca yatıyodu eli başında sanki bana selam veriyodu annesi ölür ona beynini burnunu ayaklarını ellerini omiriliğini bile gördüm maşallah bebişime çok duygulandım oan gözlerim doldu sonra doktora sanki bebişimde kız güzelliği va dedim ama doktorum ben cinsiyetine dikkat etmedim burun kemiğini görmeye çalışıyomuş neyse laf alamadık ağzından ama gerçekten bebişimin yüzü çok güzel geldi bana ense kalınlığı 1mm çıktı iyi dedi ama kan testiyle daha net sonuçlar çıkar dedi ben de devlette haftaya yaptıracağım inşallah o sonucumda iyi çıkar birde taa 3 aralığa gün verdi nasıl dayancam ben
selam kızlar kac gunudur gıremedım annemde kalıyorum hala ben.bulantılar ıstahsızlık devam.ne zaman gececek bılmıyorum yaaaa.hıcbısey yıyemıyorum.bı an once gecsın dıye beklıyorum.cumartesıde kontrolum var cok merak edıyorum nasıl buyumustur bebek kım bılır.ınsallah guzel haberlerle gelırım yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?