2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar hemen size bebişimi anlatayım boylu boyunca yatıyodu eli başında sanki bana selam veriyodu annesi ölür ona beynini burnunu ayaklarını ellerini omiriliğini bile gördüm maşallah bebişime çok duygulandım oan gözlerim doldu sonra doktora sanki bebişimde kız güzelliği va dedim ama doktorum ben cinsiyetine dikkat etmedim burun kemiğini görmeye çalışıyomuş neyse laf alamadık ağzından ama gerçekten bebişimin yüzü çok güzel geldi bana ense kalınlığı 1mm çıktı iyi dedi ama kan testiyle daha net sonuçlar çıkar dedi ben de devlette haftaya yaptıracağım inşallah o sonucumda iyi çıkar birde taa 3 aralığa gün verdi nasıl dayancam ben

selam kızlar kac gunudur gıremedım annemde kalıyorum hala ben.bulantılar ıstahsızlık devam.ne zaman gececek bılmıyorum yaaaa.hıcbısey yıyemıyorum.bı an once gecsın dıye beklıyorum.cumartesıde kontrolum var cok merak edıyorum nasıl buyumustur bebek kım bılır.ınsallah guzel haberlerle gelırım yıne

büyümüştür tabi annesi merak etme sen

günaydın kızlarrrrrr ne zorum varsa sabah sabah uyandım kocişle beraber:CüvCüv:

tugbaa canım hayırlı olsunn gözün aydınn ayyy bende nerdeyse 1 ay olcak görmedim bebeğimii çok özendim ya:ecrin_bebek: hadi maş. diyelim diğer testlerinde sonuçları iyi çıkar inş

saol gökcencim bende üzülüyodum sevincim paylaşılmıyo diye inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelirkler bide benn iki üç haftada bir görürdüm şimdi nasıl dayancam bilmiyorum netten baktımda bir ay sonra epey bi gelişecek sağlıkla büyür inşallah

millet uyanamadı galba daha pek kimse yok görürler şimdikaydirigubbakcemile5

sen sık sık görüyomussun canım ben 3-4 haftada bir gidiyodum. cinsiyeti de 1 ay sonra öğrenirsin ozaman inş. sağlıkla gelsinn bebişlerimiz inşş ayy doğsun istiyorum biran önce yakaydirigubbakcemile3

canım sorma ya bende 2 gundur esımle beraber uyanıyorum bı dahada uyuyamıyorum7.30 da ayaktayım.bıde hamıleler cok uyur dıyolar ben uyuyamıyorum valla

boncukk relax günaydınn:ecrin_bebek: şule nerdee?

valla ben yemekten sonra düşüyorum uykuya sonra dizilere bakıyorum önceden sabahları dinç kalkardım şu ara uyku çöküyo havalarda etkiliyo tabii

canım sorma ya bende 2 gundur esımle beraber uyanıyorum bı dahada uyuyamıyorum7.30 da ayaktayım.bıde hamıleler cok uyur dıyolar ben uyuyamıyorum valla

vala benim akşam erkenden uykum geliyo 9-9.30 da akşam uyuyakalıyorum sende erkenmi yatıyosunkaydirigubbakcemile3 raporluyum ben evdeyim kızlar bugün birazdaha toparladım inş grip salgını var fena halde dikkat edin:umursamaz:

canım gözün aydır allahın izniyle tahlillerindee temiz çıkar

merhaba bulantıların daha geçmesine var 13, haftada felan geçer benimde hala var ama azaldı

canım benim gözün aydın inşallah kan testinde güzel çıkıcak.
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaopuyorumnanaktan

ayy çok geçmiş olsun...inşaallah dediğin gibi çok çok güzel haberlerle gelirsin

bu arada kızlar bende de hala bulantılar geçmedi tam ohh rahatladım dedim 2 gün kandırdı beni sonra tekrar başladı tam yazılarını okurken nerdeyse bilg. üstüne çıkartıcaktım tuvalete zor koştumkafamçokkarıştı

ay canım yaaa süper haberrrrr! bende güzel bi haber vericem sizlere; dün bende ikili test sonuçlarımı aldım, bebişimin değerleri çok güzel çıktı, olası down sendromu riski söz konusu değil şimdilik. darısı üçlü testin başına.. güzel bir gün diliyorum herkese, böyle hayırlı haberler gelsin hep inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…