2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şule bulantılar birazda psikolojik oluyormuş birşeyi mi kafana takıyorsun,,,,,midem bulanmyor artık iyiyim demelisin canım kendini şartlandırma belki o zaman düzelir

tuğbacığım sezen haklı fazla bitki çayıda içme öyle her duyduğun bitkiyide içme ıhlamur iç ama diğerlerini doktoruna danış
bende izlemiştim bitkiler hiç te sandığınız kadar masum değil diyodu yani hamile iken bitki çayı pek tüketmemek gerekiyo

günaydın kızlar

günaydın canım
yoo hayır yaa birden başlıyo tam geçmişti 2-3 gündür olmıuyodu yani bulantım oluyodu ama hafif hemen geçmeye başlamıştı dün ve bugun yine çıkartmaya başladım
benim sabah aç karnına çok bulanıyo ama artık aç karnına kusmuyorum bu iki gündede sabah çıkartıcak gibi oldum ama çıkartmadım heralde o yüzden devam etti ve sonuç değişmedi

bugunde çıkarttıktan sonra bişeyler yedim hafif tekrar bulanmaya başladı anlamadım neyse şimdi iyiyim ama senin dediğinde doğru sinirlenincede bulanıyo midemkafamçokkarıştı

günaydın canım
sen nerde oturuyosun memorial hastanesi çok güzel bi hastane iyi bi seçim yapmışın bana yakın olsaydı bnde oraya giderdim

doktorda karıştırma sadece ıhlamur iç dedi ender saraç hamilelerde içebilir demişti bağışklığı güçlendiriyomuş hatta içmeyince eşim üzülüyodu duyuyo ya haberlerde hamileler gripteen sakınsın diye bende onu üzmeyim diye içiyodum amadoğru bu sabah ıhlamur içtim midem kötü oldu en iyisi meyve heralde zararıda yok

geçen hafta çarşamba günü kustum ben de o gün çok kötüydüm bayılmıştım hatta moralim bozuktu o gün moral gerçekten çok önemli canım kimsenin seni kırmasına üzmesine izin verme bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli çünkü

canım ha geçti ha geçicek derken
anlamadım sanki ilk hamilelik zamanlarıma döndüm yeniden kokular bulantılar sonum hayrolsun:bbo:

canım benimde öyle oluyo ama akşam yemeklerinden oluyo domates yersen birde yoğurt mide ekşimesi yapıyo sabah bulantı yapıyo ben bunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…