Kızlar günaydın... Nasılsınız bakalım bugün?
günaydın kızlar
günaydınngünaydın kızlar
günaydın tatlımmmopuyorumnanaktan
bende o yazıyı okuyodum çok duygulandım iyiki göndermişsin sağol canımopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız ben düne göre daha iyiyim mutluyum link okudum ağlayarak tabi çok mutluluk verici ya allah olmayan herkese nasip etsin. Bebeğinin yolunu bekleyen o kadar çok çift varki,
tuğba tebrik ederim ne güzel herşey yolunda sağlıklı hamileleriz inş sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz.
Şule günaydın dün sormuşsun dr umu Memorial Hast. Dr. Banu Özdemir
birde arkadaş demiş şekerli şeyler tüketme diye ben hamile kaldığımdan beri ağzıma tatlı sürmüyorum zaten paso tursu ve mandalina limon tuzlu şeyler. Bana verilen akıntı kesmek için fitil yaptı beni öyle ama kremim vardı dr a onu sordum sürebilirsin dedi akşam sürdüm bügün daha iyiyim pzt kontorle kadar gitmeyeceğim.kendimi iyi hissediyorum.sizlerde ne var ne yok bakalım yine azalmışız kk sorunsuz gibi aslında,
doktorda karıştırma sadece ıhlamur iç dedi ender saraç hamilelerde içebilir demişti bağışklığı güçlendiriyomuş hatta içmeyince eşim üzülüyodu duyuyo ya haberlerde hamileler gripteen sakınsın diye bende onu üzmeyim diye içiyodum amadoğru bu sabah ıhlamur içtim midem kötü oldu en iyisi meyve heralde zararıda yoktuğbacığım sezen haklı fazla bitki çayıda içme öyle her duyduğun bitkiyide içme ıhlamur iç ama diğerlerini doktoruna danış
bende izlemiştim bitkiler hiç te sandığınız kadar masum değil diyodu yani hamile iken bitki çayı pek tüketmemek gerekiyo
günaydın canım
yoo hayır yaa birden başlıyo tam geçmişti 2-3 gündür olmıuyodu yani bulantım oluyodu ama hafif hemen geçmeye başlamıştı dün ve bugun yine çıkartmaya başladım
benim sabah aç karnına çok bulanıyo ama artık aç karnına kusmuyorum bu iki gündede sabah çıkartıcak gibi oldum ama çıkartmadım heralde o yüzden devam etti ve sonuç değişmedi
bugunde çıkarttıktan sonra bişeyler yedim hafif tekrar bulanmaya başladı anlamadım neyse şimdi iyiyim ama senin dediğinde doğru sinirlenincede bulanıyo midemkafamçokkarıştı
sezencim yeter artık göndermene gerek yok herkes okumuştur eminim
şule bence sen dr. un verdiği hapı al tatlım kendine eziyet etme boşuna rahat edersin
günaydın canım
sen nerde oturuyosun memorial hastanesi çok güzel bi hastane iyi bi seçim yapmışın bana yakın olsaydı bnde oraya giderdim
canım ha geçti ha geçicek derken
anlamadım sanki ilk hamilelik zamanlarıma döndüm yeniden kokular bulantılar sonum hayrolsun:bbo:
canım ha geçti ha geçicek derken
anlamadım sanki ilk hamilelik zamanlarıma döndüm yeniden kokular bulantılar sonum hayrolsun:bbo:
geçen hafta çarşamba günü kustum ben de o gün çok kötüydüm bayılmıştım hatta moralim bozuktu o gün moral gerçekten çok önemli canım kimsenin seni kırmasına üzmesine izin verme bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli çünkü[/QUOTE
öyle evet sen ne kadar üzülmüşsünki bağılıcak duruma gelmişsin:çok üzgünüm:
bende sinirlenince bi anlık gözüm kararıyo başım dönüyo ama hiç o raddeye gelmedim
şule ben bahçelievler güneşli tarafında oturuyorum ama ben 7,30 akşam 18,00 burdayım yerimseniben sen nerde oturuyorsun karşıdamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?