2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızla ben doktor çıkışı çarşıda hamile kıyafetleri baktım kadife bir takım beğendim 78 lira pantolonlar 30-50 arası üst kıyafet beğendim birde 58 di sanırım pahalı biraz bakalım napıcaz

canım benimde öyle oluyo ama akşam yemeklerinden oluyo domates yersen birde yoğurt mide ekşimesi yapıyo sabah bulantı yapıyo ben bunu farkettim

hadi yaaa yopurt çok yerim normalde ama iki gündür yemiyodum ondan değildir
herkesin bünyesi farklı işte demekki ben artık anlamıyorum ne bulanduruyo ne yarıyo:hulya:

ben bişeyler almıştım kendime ama bayram için aslında hamile elbisesi ne güzel olurdu:hulya:

malatyada baby haus var kazak beğendim indirimde hamilelik 14,90 pantolonda aynıydı ben kot aldım 1 tane 35 ytl çokta güzel hamilelik gibi durmuyo

ben bişeyler almıştım kendime ama bayram için aslında hamile elbisesi ne güzel olurdu:hulya:
ama sulecim karın tarafları büyük gözüküyodu giysek nasıl durur acaba satan kadın şimdi pantolon lazım olur dedi 5 aydan itibaren üstler güzel duur dedi benim karnım büyümeye başladı dediği gibi şimdi pantolan rahatsız ediyo hırkalarım falan oluyo bayrama kadar büyr karnımız ne güzel olurdu

evet kıyafetler çok pahalı gerçekten üstelik birdaha da giyilmiyecek onlar neysede benim montlarım hep dardı şimdide iliklenmiyor onum napcam bilmiyorum mont ta almak istemiyorum seneye olmıycak çünkü

malatyada baby haus var kazak beğendim indirimde hamilelik 14,90 pantolonda aynıydı ben kot aldım 1 tane 35 ytl çokta güzel hamilelik gibi durmuyo

aa çok uygunmuş orası iyi denk gelmişsin
bende bi tane kot istiyorum hamile kotu görümcemde vardı hemde pazardan almıştı hep onu giydi hemde rahat etti

uygunmuş bak burda kotlar daha fazla devlet airesinde old. için kumaşlara baktım ben sezencim battaniyelerde çok hoş dün bende baktım ama halası fıstık yeşili almış bende cinsiyetine göre bakarım diyorum iplikçde örgü yelek beğendim ama yakasını güzel yapmamışlar oysa sevmiştim

evet kıyafetler çok pahalı gerçekten üstelik birdaha da giyilmiyecek onlar neysede benim montlarım hep dardı şimdide iliklenmiyor onum napcam bilmiyorum mont ta almak istemiyorum seneye olmıycak çünkü
canım şal falan alsan üzerine benim kabanımda belden oturtmalı ben öyle düşünüyorum

ayy evet mont hep düşünüdüryo beni bende ablamdan adım ama ince o mevsimlik şimdilik oluyo hatta biraz bol bile ama incecik ne yapıcam bennn:sinifsinif:

tubacım şal alıyorum zaten şimdilik ama bu havalarda bile üşiüyor insan iice kış geldimi napıcaz

ben iki tane hamile pantolonu, birde salopet aldım bile kızlar yaaa duramadım napim. pantolonları giyiyorum, salopeti de haftasonları gezerken giyiyorum, çok şeker duruyolar. büyük aldım ben 6 aya kadar giyebilirim sanıyorum.

yada diyorum mangoda görmüştüm geçen kış kalın manço tarzı şeyler onlardan da olabilir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…