canım benimde öyle oluyo ama akşam yemeklerinden oluyo domates yersen birde yoğurt mide ekşimesi yapıyo sabah bulantı yapıyo ben bunu farkettim
kızla ben doktor çıkışı çarşıda hamile kıyafetleri baktım kadife bir takım beğendim 78 lira pantolonlar 30-50 arası üst kıyafet beğendim birde 58 di sanırım pahalı biraz bakalım napıcaz
ama sulecim karın tarafları büyük gözüküyodu giysek nasıl durur acaba satan kadın şimdi pantolon lazım olur dedi 5 aydan itibaren üstler güzel duur dedi benim karnım büyümeye başladı dediği gibi şimdi pantolan rahatsız ediyo hırkalarım falan oluyo bayrama kadar büyr karnımız ne güzel olurduben bişeyler almıştım kendime ama bayram için aslında hamile elbisesi ne güzel olurdu:hulya:
bende avcılarda oturuyorum aslında yakın sayılırız
ama sabah 7:30-18:00 arası burdayım derken hastanedemi çalışıyosun yoksa yakınlarındamı:uhm:[/QUOe
evet canım hastanede çalışıyorum. Biraz dolaylı söyledim hata benim
malatyada baby haus var kazak beğendim indirimde hamilelik 14,90 pantolonda aynıydı ben kot aldım 1 tane 35 ytl çokta güzel hamilelik gibi durmuyo
uygunmuş bak burda kotlar daha fazla devlet airesinde old. için kumaşlara baktım ben sezencim battaniyelerde çok hoş dün bende baktım ama halası fıstık yeşili almış bende cinsiyetine göre bakarım diyorum iplikçde örgü yelek beğendim ama yakasını güzel yapmamışlar oysa sevmiştimmalatyada baby haus var kazak beğendim indirimde hamilelik 14,90 pantolonda aynıydı ben kot aldım 1 tane 35 ytl çokta güzel hamilelik gibi durmuyo
canım şal falan alsan üzerine benim kabanımda belden oturtmalı ben öyle düşünüyorumevet kıyafetler çok pahalı gerçekten üstelik birdaha da giyilmiyecek onlar neysede benim montlarım hep dardı şimdide iliklenmiyor onum napcam bilmiyorum mont ta almak istemiyorum seneye olmıycak çünkü
evet kıyafetler çok pahalı gerçekten üstelik birdaha da giyilmiyecek onlar neysede benim montlarım hep dardı şimdide iliklenmiyor onum napcam bilmiyorum mont ta almak istemiyorum seneye olmıycak çünkü
günaydın canım bizde sorun yok çözülür seinki de inşallahgünaydın kızlarrrrrr geçmişi okuyamıyorum çünkü siteye girmekte biraz zorlandım. halada yavaşlık var bende. hepinizi öpüyorummm
evet kıyafetler çok pahalı gerçekten üstelik birdaha da giyilmiyecek onlar neysede benim montlarım hep dardı şimdide iliklenmiyor onum napcam bilmiyorum mont ta almak istemiyorum seneye olmıycak çünkü
canım şal falan alsan üzerine benim kabanımda belden oturtmalı ben öyle düşünüyorum
canım pelerin ler oluyo ya o nasıl olurtubacım şal alıyorum zaten şimdilik ama bu havalarda bile üşiüyor insan iice kış geldimi napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?