tatlım boyundan aşağı sarkıtırım düğmeyi çözerim toplu iğmyle sabitlerim niye beni üzüyosun npım mont alamam valla dolmuşla gelirim zaten şu ara öyle yapıyorumoohh belden oturmalı montu şalla nasıl kapatmayı düşünüyosun tuba çok merak ettim:uhm:
ama sulecim karın tarafları büyük gözüküyodu giysek nasıl durur acaba satan kadın şimdi pantolon lazım olur dedi 5 aydan itibaren üstler güzel duur dedi benim karnım büyümeye başladı dediği gibi şimdi pantolan rahatsız ediyo hırkalarım falan oluyo bayrama kadar büyr karnımız ne güzel olurdu
yada diyorum mangoda görmüştüm geçen kış kalın manço tarzı şeyler onlardan da olabilir sanırım
tubacım bende geçen öyle birşey yaptım bu üçgen şallar varya onu sardım göğüs kısmıma arkadan da bağladım göbeğim kapansın die öle gittim işee kaydirigubbakcemile3tatlım boyundan aşağı sarkıtırım düğmeyi çözerim toplu iğmyle sabitlerim niye beni üzüyosun npım mont alamam valla dolmuşla gelirim zaten şu ara öyle yapıyorum
Kızlar merhaba a.s.
Bende 2009 Mayıs annesiyim. Geçen sene bu zamanda bende bu kaban işini ne yapıcam diye çok düşünüyordum. Zara'da çok güzel montlar vardı. Göğüsden aşağısı bol. Belden biraz aşağıda biten çok rahat bi mont aldım. Zaten uzun olursa bi süre sonra arabalara inip binerken zorlanırsınız. O yüzden kısa olsun. Bu kışda yine o montumu giyiyorum. Hamiş olmadığım için çok şık da duruyor. Bu sene oraya bi bakın. Aynı modellerden mutlaka vardır. Benden bi tavsiye olsun dedim. Hayırlı hamilelikler hepinize a.s.
teşekkür ederiz canım saolllKızlar merhaba a.s.
Bende 2009 Mayıs annesiyim. Geçen sene bu zamanda bende bu kaban işini ne yapıcam diye çok düşünüyordum. Zara'da çok güzel montlar vardı. Göğüsden aşağısı bol. Belden biraz aşağıda biten çok rahat bi mont aldım. Zaten uzun olursa bi süre sonra arabalara inip binerken zorlanırsınız. O yüzden kısa olsun. Bu kışda yine o montumu giyiyorum. Hamiş olmadığım için çok şık da duruyor. Bu sene oraya bi bakın. Aynı modellerden mutlaka vardır. Benden bi tavsiye olsun dedim. Hayırlı hamilelikler hepinize a.s.
tatlım boyundan aşağı sarkıtırım düğmeyi çözerim toplu iğmyle sabitlerim niye beni üzüyosun npım mont alamam valla dolmuşla gelirim zaten şu ara öyle yapıyorum
evet olabilir büyüsün göbüşler düşünüüz o zamanayy üzülmeee kıyamam ama üşürsün öyle be canım şalla koca kış geçermi hemde belden oturmalı bak yazmışya 2009 mayıs annesi onlar çok mantıklı öle bişey alabilrisin ama ben yakışırmı diye şüpheliyim ya:uhm:
bugün görünmezim galiba, gideyim de göründüğüm bi gün geleyim bari..
hoşçakalın:çok üzgünüm:
kızlar ebru giyim bakırköy de hani onun sitesini bir arkadaş link göndermişti orda çok güzel bir kaban vardı gögüsten oturuyordu kısa hatta öle bişey alınabilir.
Şule bakırköyde lord giyim var aşağı inerken sağda geçen hafta ordan elbise aldım bende 60 ytl ye güzel şık modeller var küçük bir yer ama birkaç şubesi var sadece hamile satıyorlar. istersen hafta sonu bir bak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?