2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oohh belden oturmalı montu şalla nasıl kapatmayı düşünüyosun tuba çok merak ettim:uhm:
tatlım boyundan aşağı sarkıtırım düğmeyi çözerim toplu iğmyle sabitlerim niye beni üzüyosun npım mont alamam valla dolmuşla gelirim zaten şu ara öyle yapıyorum

Kızlar merhaba a.s.

Bende 2009 Mayıs annesiyim. Geçen sene bu zamanda bende bu kaban işini ne yapıcam diye çok düşünüyordum. Zara'da çok güzel montlar vardı. Göğüsden aşağısı bol. Belden biraz aşağıda biten çok rahat bi mont aldım. Zaten uzun olursa bi süre sonra arabalara inip binerken zorlanırsınız. O yüzden kısa olsun. Bu kışda yine o montumu giyiyorum. Hamiş olmadığım için çok şık da duruyor. Bu sene oraya bi bakın. Aynı modellerden mutlaka vardır. Benden bi tavsiye olsun dedim. Hayırlı hamilelikler hepinize a.s.

canım benimki büyüdü bile ben lastikli bi pantolonum var şimdilik hep onu giyiyorum üstünede robadan kazak almıştım bide hani moda ya bu sene bol kazaklar altı lastikli onlardan giyiyorum benim pantolona ihtiyacım var hep aynı pantolonu giyiyorum bide şık bi elbise bi yere giderken falan :1ninca:

//http://www.gelinlikciler.net/dantel_motifleri_modelleri/panco_modelleri/panco_modelleri123.jpg

tatlım boyundan aşağı sarkıtırım düğmeyi çözerim toplu iğmyle sabitlerim niye beni üzüyosun npım mont alamam valla dolmuşla gelirim zaten şu ara öyle yapıyorum
tubacım bende geçen öyle birşey yaptım bu üçgen şallar varya onu sardım göğüs kısmıma arkadan da bağladım göbeğim kapansın die öle gittim işee kaydirigubbakcemile3

çok teşekürleropuyorumnanaktan
bende o modellerden mangoda görmüştüm ama hamilelik sonrasını düşünüyodum
eğer şık duruyo diyosan onlardan alalım o zaman a.s.

teşekkür ederiz canım saolll

ayy üzülmeee kıyamam ama üşürsün öyle be canım şalla koca kış geçermi hemde belden oturmalı bak yazmışya 2009 mayıs annesi onlar çok mantıklı öle bişey alabilrisin ama ben yakışırmı diye şüpheliyim ya:uhm:

mangoda bende görmüştüm ama zarada hiç dikkat etmedim doğrusu bakmak lazım sonuçta sonrada giyebileceksek öle birşey almak daha mantıklı bencee

kızlar ebru giyim bakırköy de hani onun sitesini bir arkadaş link göndermişti orda çok güzel bir kaban vardı gögüsten oturuyordu kısa hatta öle bişey alınabilir.

Şule bakırköyde lord giyim var aşağı inerken sağda geçen hafta ordan elbise aldım bende 60 ytl ye güzel şık modeller var küçük bir yer ama birkaç şubesi var sadece hamile satıyorlar. istersen hafta sonu bir bak,

evet olabilir büyüsün göbüşler düşünüüz o zaman

sağol canım aklımda olsun bi bakarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…