2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar toplandık mı sonunda.Yakalayalım eski sohbeti ya.Kaç gündür özledim valla

bugün görünmezim galiba, gideyim de göründüğüm bi gün geleyim bari..
hoşçakalın
:çok üzgünüm:
tatlım ben panço örneği göndercektim beceremedim senide öyle sandım bide kışı nasıl geçircem diye düşündüm mantom hem uzun hem belden oturtmalı ah ah

tatlım ben panço örneği göndercektim beceremedim senide öyle sandım bide kışı nasıl geçircem diye düşündüm mantom hem uzun hem belden oturtmalı ah ah

Ben de hep onu düşünüyorum.Kalın bi panço giyip üstüne montumuzu giysek komik mi olur :CüvCüv:

Ben de hep onu düşünüyorum.Kalın bi panço giyip üstüne montumuzu giysek komik mi olur :CüvCüv:
ben içe giyip üstüme alamam benimki klas,k kaban belden oturtmalı üstüme göre bende kabanın üstüne düşünüyorum ama bilmiyorum ki nasıl olur

günaydın kızlara.s.
sesiiii
sesin çıkmıyo artıkdelikafadulden

canım sabah erken girdim buraya geçmişi okurken iş yığdılar. anca bitti o yüzden sesim soluğum çıkmadı

canım tam olarak kaç haftalıksın... merak ettim.

ben içe giyip üstüme alamam benimki klas,k kaban belden oturtmalı üstüme göre bende kabanın üstüne düşünüyorum ama bilmiyorum ki nasıl olur
olmasa da oldurcaz artık napalımm kaydirigubbakcemile3
ama ben görmüştüm öle hamile bi kaç kişide hoş duruyorduu

iyiyim diim ii olayım uykum var havadan sanırımm sen n asılsınn
Sağol Esracım.Ben de iyiyim opuyorumnanaktan
off yaaa geldimmmm ama temizliğe girişicemmm off pofffff. yemeğimde yok akşama çokkk işim var çokkkk

Gamze yapma bişey ya.Ben eşime süpürttürüyorum evi.Bi toz alıyorum o kadar.Belim ağrıyo diyorum.E kullanmak lazım biraz kaydirigubbakcemile3

Sağol Esracım.Ben de iyiyim opuyorumnanaktan

Gamze yapma bişey ya.Ben eşime süpürttürüyorum evi.Bi toz alıyorum o kadar.Belim ağrıyo diyorum.E kullanmak lazım biraz kaydirigubbakcemile3
saolsun benim eşimde süpürüüo h. sonlarıı çalışmadığımız için o süpürüyor ben dolanıyorum toparlıyorum yanee evi kaydirigubbakcemile3

olmasa da oldurcaz artık napalımm kaydirigubbakcemile3
ama ben görmüştüm öle hamile bi kaç kişide hoş duruyorduu
de mi tatlım yakışır bize de
görkem öok kötüsün eşin duymasın bak bende nazlanıyorum ama benimki daha süpürmüyo yemeğimi yapıyo yetiyo bana
sesicim 12 +4 bebişim tatlım niye ssordun canım

güzel bebişlerin güzel annecikleriii tünaydınlar olsunnnnnopuyorumnanaktan

asılsınız bakalım bugün..valla ankarada kış gümbür gümbür başladı..birşey almadan idare ederim diyordum ama kabanlarımdan bir tek uzun kaşem var dize kadar o kapanıyor da 2 ay sonra o da kapanmaz artık napıcam ben de bilemiyorum..dün birinde panço vardı eşim bu ne yaa, ne biçim şeyler giyiyor bu kadınlar dedi, panço hayalimi de suya düşürmüş oldu:hulya:

Bakalım 2009 annesinin dediği gibi bir model ararım sanırım ben de..
Ha bu arada kısa bir bot aldım pantolonun altından çizme gibi görünüyor ama...
Hem topuklu kaydirigubbakcemile3 hem de tam ayak numaram...eşim de kızıyor dünden beri ayakların şişicek nasıl gircen bir numara büyüğünü alsaydın ya diyor..Böyle birşey var mı gerçekten yaa, ayakkabılarımızda mı olmucak artık bizeakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…