tatlım ben panço örneği göndercektim beceremedim senide öyle sandım bide kışı nasıl geçircem diye düşündüm mantom hem uzun hem belden oturtmalı ah ahbugün görünmezim galiba, gideyim de göründüğüm bi gün geleyim bari..
hoşçakalın:çok üzgünüm:
tatlım ben panço örneği göndercektim beceremedim senide öyle sandım bide kışı nasıl geçircem diye düşündüm mantom hem uzun hem belden oturtmalı ah ah
hoşgeldin görkemmm
üzerine bilmiyorum ama mont giyip üstüne panço giymeyi düşünüyorum ben aslındaBen de hep onu düşünüyorum.Kalın bi panço giyip üstüne montumuzu giysek komik mi olur :CüvCüv:
ben içe giyip üstüme alamam benimki klas,k kaban belden oturtmalı üstüme göre bende kabanın üstüne düşünüyorum ama bilmiyorum ki nasıl olurBen de hep onu düşünüyorum.Kalın bi panço giyip üstüne montumuzu giysek komik mi olur :CüvCüv:
iyiyim diim ii olayım uykum var havadan sanırımmSağol canım.Nasılsın
günaydın kızlara.s.
sesiiii
sesin çıkmıyo artıkdelikafadulden
günaydın kızlar hemen size bebişimi anlatayım boylu boyunca yatıyodu eli başında sanki bana selam veriyodu annesi ölür ona beynini burnunu ayaklarını ellerini omiriliğini bile gördüm maşallah bebişime çok duygulandım oan gözlerim doldu sonra doktora sanki bebişimde kız güzelliği va dedim ama doktorum ben cinsiyetine dikkat etmedim burun kemiğini görmeye çalışıyomuş neyse laf alamadık ağzından ama gerçekten bebişimin yüzü çok güzel geldi bana ense kalınlığı 1mm çıktı iyi dedi ama kan testiyle daha net sonuçlar çıkar dedi ben de devlette haftaya yaptıracağım inşallah o sonucumda iyi çıkar birde taa 3 aralığa gün verdi nasıl dayancam ben
bende avcılarda oturuyorum aslında yakın sayılırız
ama sabah 7:30-18:00 arası burdayım derken hastanedemi çalışıyosun yoksa yakınlarındamı:uhm:[/QUOe
evet canım hastanede çalışıyorum. Biraz dolaylı söyledim hata benim
canımcım hangi hastanede çalışıyorsun...
olmasa da oldurcaz artık napalımm kaydirigubbakcemile3ben içe giyip üstüme alamam benimki klas,k kaban belden oturtmalı üstüme göre bende kabanın üstüne düşünüyorum ama bilmiyorum ki nasıl olur
kolay gelsin canım benimde yemeğim yok akşama eve gidip yemek yapmak öldürüoo benii napsam die düşünmekte :umursamaz:off yaaa geldimmmm ama temizliğe girişicemmm off pofffff. yemeğimde yok akşama çokkk işim var çokkkk
Sağol Esracım.Ben de iyiyim opuyorumnanaktaniyiyim diim ii olayım uykum var havadan sanırımmsen n asılsınn
off yaaa geldimmmm ama temizliğe girişicemmm off pofffff. yemeğimde yok akşama çokkk işim var çokkkk
saolsun benim eşimde süpürüüo h. sonlarıı çalışmadığımız için o süpürüyor ben dolanıyorum toparlıyorum yanee evi kaydirigubbakcemile3Sağol Esracım.Ben de iyiyim opuyorumnanaktan
Gamze yapma bişey ya.Ben eşime süpürttürüyorum evi.Bi toz alıyorum o kadar.Belim ağrıyo diyorum.E kullanmak lazım biraz kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun şuleekızlar ben bi yemek yiyip geleyim çoook acıktımmmcokacimcoook
de mi tatlım yakışır bize deolmasa da oldurcaz artık napalımm kaydirigubbakcemile3
ama ben görmüştüm öle hamile bi kaç kişide hoş duruyorduu
afiyet olsun canımkızlar ben bi yemek yiyip geleyim çoook acıktımmmcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?