Benim prensesim 10 yaşında terrier.Herkes çocuk olunca unutursun diyo ama hiç sanmıyorum.Onu da çocuğum gibi seviyorum.İşe gelince bile burnumda tütüyo
Amin canım, insan mide bulantısına alışıyor çok da zor gelmiyo zaten. Beni bugüne kadar öldüren halsizlik olmuştu. çok şükür kurtuldum gibi...bugün 3 ay bitti benim ama çıkardım sabah olsun varsın ya alıştım ben başka dert olmasın da
nurem sende varya bi laf var ya o.....tan nem kapıyosun diyekaydirigubbakcemile3
yok canım benim sen niye benim gibi olasın herkes farklı
hem sen kendini böle şartlandırma sakın
geçicek seninkiler benim bulantımda bitti sayılır çok şükür:Saruboceq:
Yok canım ya.Yeğenim Schatziyle beraber büyüdü.Onu acayip koruyodu.Uyurken kalkana kadar nöbet tutuyodu onu görüceği biyerden.Evrim tüylerine yapışıp çekiyo hayvanın gıkı çıkmıyo öyle bekliyo alın bunu diye kaydirigubbakcemile3 Bi gün de evrim salonda ağlıyomuş.Duymadık.Koştu bizimki ablamı çağırıyo.Çok başka bişey hayvan sevgisi
maşalah bebişinecnm evet sonra sana mesaj yazdım ya ama görmedin sanırım
bitirdim çok şükür bebiş iyi 14cm olmuş 95 gr ağırlığında duru bebişimiz. nazlı mı nazlı bir bebekdoktor ilaçlarımı değişti. omega3 verdi solgarın, 16.haftada başlamam için demir ilacı verdi bide başka bir vitamin verdi çiğnenen böle işte iyiyizçok. şükür sizin bebişler nasıll
ben yedim geldimmm
sesii o ne biçim dokotrmuş kız öle bence değiştir o doktoruuu ne demek yağdan gözükmüyo yaa
ben 4 kilo aldım üstelik bunu 3ünü ilk 2 ayda aldım ve doktor hiç öyle bişey söylemedi hemde her seferinde gayet de net görüyo
Ne güzel yaaa...benimde kedim vardı;hamile olduğumu öğrenince anneme bıraktım,düşük tehlikem vardı geçen haftaya kadar hep yattım,o yüzden ilginemem diye annem bakıyor şu anda;ama çok özlüyorum,2 senedir benimleydi,onlarda çocuk gibi oluyor...
cnm evet sonra sana mesaj yazdım ya ama görmedin sanırım
bitirdim çok şükür bebiş iyi 14cm olmuş 95 gr ağırlığında duru bebişimiz. nazlı mı nazlı bir bebekdoktor ilaçlarımı değişti. omega3 verdi solgarın, 16.haftada başlamam için demir ilacı verdi bide başka bir vitamin verdi çiğnenen böle işte iyiyizçok. şükür sizin bebişler nasıll
Amin canım, insan mide bulantısına alışıyor çok da zor gelmiyo zaten. Beni bugüne kadar öldüren halsizlik olmuştu. çok şükür kurtuldum gibi...
Canım ne alakası var. Tabiki sen farklısın ben farklı. Ben de sadece 2 gündür bulantılarımın olmadığını ama bugün yeniden başladığını söyledim. Senin gibi olmaya şartlandırğımı da nerden çıkardın?:umursamaz:
ayy ben bayılırım kedilere geçen sene vardı evde ama taşındık bırakmak zorunda kaldım ankarada kaldı kedicik burda bahçede var 3 yavru 1 anne bizim köpekle kovalamaca oynuyolar :)))
nurem benim azaldı ama bu sabah kötü oldum bende ama ben kusamıyorum çok kötü oluyorum
cnm evet sonra sana mesaj yazdım ya ama görmedin sanırım
Ne güzel yaaa...benimde kedim vardı;hamile olduğumu öğrenince anneme bıraktım,düşük tehlikem vardı geçen haftaya kadar hep yattım,o yüzden ilginemem diye annem bakıyor şu anda;ama çok özlüyorum,2 senedir benimleydi,onlarda çocuk gibi oluyor...
canım yanlış anladın sen beni
benim gibi olmaya şartlandırıyosun demedim yani öle demek istemedim en azından
kendini mide bulantılarım geçmiyecek diye şartlandırma demek istedim tabiki zaman zaman geçcek zaman zaman başlicak ama bunlarda bitmesinin belirtileri:umursamaz:
ne yedin canım yediklerinle alakalıdır belkikızlar bende geldim yemeğimi yedimmm miğde yanması yaşayan varmı halaa benim bitmedi gittiii
kızlar bende geldim yemeğimi yedimmm miğde yanması yaşayan varmı halaa benim bitmedi gittiii
benimde bahçemde var şimdi 2 tane;onlarla oyalanmaya çalışıyorum,insan alışınca bırakması daha da zor oluyor ama zamanla alışacağım herhalde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?