2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim prensesim 10 yaşında terrier.Herkes çocuk olunca unutursun diyo ama hiç sanmıyorum.Onu da çocuğum gibi seviyorum.İşe gelince bile burnumda tütüyo

Ne güzel yaaa...benimde kedim vardı;hamile olduğumu öğrenince anneme bıraktım,düşük tehlikem vardı geçen haftaya kadar hep yattım,o yüzden ilginemem diye annem bakıyor şu anda;ama çok özlüyorum,2 senedir benimleydi,onlarda çocuk gibi oluyor...

bugün 3 ay bitti benim ama çıkardım sabah olsun varsın ya alıştım ben başka dert olmasın da
Amin canım, insan mide bulantısına alışıyor çok da zor gelmiyo zaten. Beni bugüne kadar öldüren halsizlik olmuştu. çok şükür kurtuldum gibi...

Canım ne alakası var. Tabiki sen farklısın ben farklı. Ben de sadece 2 gündür bulantılarımın olmadığını ama bugün yeniden başladığını söyledim. Senin gibi olmaya şartlandırğımı da nerden çıkardın?:umursamaz:

vayyyyyyy aslanım schatzi kahraman köpek, süper o zaman seninkiyle oynar dururlar benimki de alışınca korur herhalde aile bireyi olcak sonuçta o da ama güvenemiyorum hayvan sonuçta hatanın telafisi yok

maşalah bebişine benimki 6 cm ama kilosunu söylemedi sağlıklı ya bana yeter

sorma canım ya, tam doktorumu buldum derken hüsrana uğradım... şimdi tekrar aramaya koyuldum işte... bakalım kısmet

nurem benim azaldı ama bu sabah kötü oldum bende ama ben kusamıyorum çok kötü oluyorum

ayy ben bayılırım kedilere geçen sene vardı evde ama taşındık bırakmak zorunda kaldım ankarada kaldı kedicik burda bahçede var 3 yavru 1 anne bizim köpekle kovalamaca oynuyolar :)))

Maşallah canım ya... Demek 14 cm:) Oyy yerim ben onu.... kaydirigubbakcemile5

canım yanlış anladın sen beni
benim gibi olmaya şartlandırıyosun demedim yani öle demek istemedim en azından
kendini mide bulantılarım geçmiyecek diye şartlandırma demek istedim tabiki zaman zaman geçcek zaman zaman başlicak ama bunlarda bitmesinin belirtileri:umursamaz:

ayy ben bayılırım kedilere geçen sene vardı evde ama taşındık bırakmak zorunda kaldım ankarada kaldı kedicik burda bahçede var 3 yavru 1 anne bizim köpekle kovalamaca oynuyolar :)))

benimde bahçemde var şimdi 2 tane;onlarla oyalanmaya çalışıyorum,insan alışınca bırakması daha da zor oluyor ama zamanla alışacağım herhalde:)))

nurem benim azaldı ama bu sabah kötü oldum bende ama ben kusamıyorum çok kötü oluyorum

Canım aslında benim de azaldı gibi. Şimdi de eskisi gibi bulanmıyor şükürler olsun:) İki gündür doğru dürüst hiç bulantım olmadı, en önemlisi de halsizliğim bitti gibi. Bugün de mide bulantısı biraz olunca halsizlik de gelir mi diye korktum:)) Bunalımdan da çıkmış gibiyim yaa şükürler olsun. Artık insanlarla konuşmak istiyorum:)

Gamzeeeee maşallah bebişine Ya ne hızlı büyüyolar di mi.Ben de ona şaşırdım.8. haftada 1.75cmdi 12. haftada 7.5 cm olmuş.Cuma bidaha gitcem

kediler çok zaralıymış kızlar hamileler için yani tüyleri falan bi yerde okumuştum hamile iken kedilerden uzak durunuz diye:hulya:

Hmm:) Ben yanlış anladım o zaman:) İnşallah biter artık canım...kaydirigubbakcemile5

kızlar bende geldim yemeğimi yedimmm miğde yanması yaşayan varmı halaa benim bitmedi gittiii

merhaba;afiyet olsun,benimde ne mide mulantılarım geçti ne de mide yanmalarım,11.haftaya kadar mide bulantısı ilacı kullandım,biraz rahattım ama hala geçmedi,Cuma günü tekrar doktora gideceğim,soracağım bakalım ne diyecek,İnşallah yaşayan herkesin en kısa zamanda geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…