2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim prensesim 10 yaşında terrier.Herkes çocuk olunca unutursun diyo ama hiç sanmıyorum.Onu da çocuğum gibi seviyorum.İşe gelince bile burnumda tütüyo

ayy kıskanır şimdi o bebeği kıyamam ona seninki zarar vermez ama ben kesinlikle bebeğe yaklaştırmam benim köpeği zaten beni acayip kıskanıyo bebeği mahveder lmaz:

Kızlar benim de midem bulanmaya başladı. Şulecim ben de senin gibi 2 gün iyiyim diye sevinmiştim geri mi başlıcak yoksa ya( Nolur başlamasın...

Kızlar benim de midem bulanmaya başladı. Şulecim ben de senin gibi 2 gün iyiyim diye sevinmiştim geri mi başlıcak yoksa ya( Nolur başlamasın...

nurem sende varya bi laf var ya o.....tan nem kapıyosun diyekaydirigubbakcemile3
yok canım benim sen niye benim gibi olasın herkes farklı
hem sen kendini böle şartlandırma sakın
geçicek seninkiler benim bulantımda bitti sayılır çok şükür:Saruboceq:

ayy kıskanır şimdi o bebeği kıyamam ona seninki zarar vermez ama ben kesinlikle bebeğe yaklaştırmam benim köpeği zaten beni acayip kıskanıyo bebeği mahveder lmaz:

Yok canım ya.Yeğenim Schatziyle beraber büyüdü.Onu acayip koruyodu.Uyurken kalkana kadar nöbet tutuyodu onu görüceği biyerden.Evrim tüylerine yapışıp çekiyo hayvanın gıkı çıkmıyo öyle bekliyo alın bunu diye kaydirigubbakcemile3 Bi gün de evrim salonda ağlıyomuş.Duymadık.Koştu bizimki ablamı çağırıyo.Çok başka bişey hayvan sevgisi

ahh ahhh sana özeniyom valla cinsiyeti falan öğrendin benim randevum 14 ünde bakalım neler olcak çok meraktayım ama genelde herşey yolunda vücuduma alıştım başta çok şişkin geliyodu şimdi oturdu sanki, 2 kilo almışım toplamda 59 olmuşum bakalım kaçla bitircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…