hoşgeldin canım kalabalığız kimse niye konuşmuyoherkese merhaba!!!
bizim burada da hava kapalı ama şu an için yağmur yokslm kızlar bugün fırtına yağmur var dershaneye gidemedim sıkılım(((
bizim burada da hava kapalı ama şu an için yağmur yok
ayy burası berbat köpeğim bile yazık kulubesinden çıkamıyo öyle uyukluyoo aynı ben )))
tuba köpeğin mi var.Kıyamam.Benimki de 10 yaşında.Schatzi onun adı.Seninki bahçede olduğuna göre büyük ırk.Cinsi ne?
tuğbacım aramızdaki problem nedir?
tatlım bana mı dedin diğer tubaya mıtuğbacım aramızdaki problem nedir?
canım benimki 1 yaşında erkek rottweiller adı ateş seninkinin cinsi ne ?
yok canım farkettim seni ama sanki temizlik yapcam çıkacam dedin öyle hatırlıyorum benyok cnm sana dedim. hiç beni görmüosun bugün bende dedim bişeymi oldu aramızda
Benim prensesim 10 yaşında terrier.Herkes çocuk olunca unutursun diyo ama hiç sanmıyorum.Onu da çocuğum gibi seviyorum.İşe gelince bile burnumda tütüyo
yok cnm sana dedim. hiç beni görmüosun bugün bende dedim bişeymi oldu aramızda
Kızlar benim de midem bulanmaya başladı. Şulecim ben de senin gibi 2 gün iyiyim diye sevinmiştim geri mi başlıcak yoksa ya( Nolur başlamasın...
Kızlar benim de midem bulanmaya başladı. Şulecim ben de senin gibi 2 gün iyiyim diye sevinmiştim geri mi başlıcak yoksa ya( Nolur başlamasın...
ayy kıskanır şimdi o bebeği kıyamam ona seninki zarar vermez ama ben kesinlikle bebeğe yaklaştırmam benim köpeği zaten beni acayip kıskanıyo bebeği mahvederlmaz:
hoşgeldin canım kalabalığız kimse niye konuşmuyo
cnm evet sonra sana mesaj yazdım ya ama görmedin sanırım
bitirdim çok şükür bebiş iyi 14cm olmuş 95 gr ağırlığında duru bebişimiz. nazlı mı nazlı bir bebekdoktor ilaçlarımı değişti. omaga3 verdi solgarın, 16.haftada başlamam için demir ilacı verdi bide başka bir vitamin verdi çiğnenen böle işte iyiyizçok. şükür sizin bebişler nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?