tünaydın canımmm güle güle kullan herkezde şişecek diye birşey yok ama şişenlerde oluyormuş tabi gerçi en çok son ay şişiyormuş ayaklar tuzlu yememeye çalış pek yoksa şişersin giyemezsin ayakkabıları kaydirigubbakcemile3güzel bebişlerin güzel annecikleriii tünaydınlar olsunnnnnopuyorumnanaktan
asılsınız bakalım bugün..valla ankarada kış gümbür gümbür başladı..birşey almadan idare ederim diyordum ama kabanlarımdan bir tek uzun kaşem var dize kadar o kapanıyor da 2 ay sonra o da kapanmaz artık napıcam ben de bilemiyorum..dün birinde panço vardı eşim bu ne yaa, ne biçim şeyler giyiyor bu kadınlar dedi, panço hayalimi de suya düşürmüş oldu:hulya:
Bakalım 2009 annesinin dediği gibi bir model ararım sanırım ben de..
Ha bu arada kısa bir bot aldım pantolonun altından çizme gibi görünüyor ama...
Hem topuklu kaydirigubbakcemile3 hem de tam ayak numaram...eşim de kızıyor dünden beri ayakların şişicek nasıl gircen bir numara büyüğünü alsaydın ya diyor..Böyle birşey var mı gerçekten yaa, ayakkabılarımızda mı olmucak artık bizeakannehir
evet tatlım şişecek tabi neyapsınlar koca bir bedeni taşıyayolar bebim çizmem büyük çorap giyiyorum yine büyük rahatlargüzel bebişlerin güzel annecikleriii tünaydınlar olsunnnnnopuyorumnanaktan
asılsınız bakalım bugün..valla ankarada kış gümbür gümbür başladı..birşey almadan idare ederim diyordum ama kabanlarımdan bir tek uzun kaşem var dize kadar o kapanıyor da 2 ay sonra o da kapanmaz artık napıcam ben de bilemiyorum..dün birinde panço vardı eşim bu ne yaa, ne biçim şeyler giyiyor bu kadınlar dedi, panço hayalimi de suya düşürmüş oldu:hulya:
Bakalım 2009 annesinin dediği gibi bir model ararım sanırım ben de..
Ha bu arada kısa bir bot aldım pantolonun altından çizme gibi görünüyor ama...
Hem topuklu kaydirigubbakcemile3 hem de tam ayak numaram...eşim de kızıyor dünden beri ayakların şişicek nasıl gircen bir numara büyüğünü alsaydın ya diyor..Böyle birşey var mı gerçekten yaa, ayakkabılarımızda mı olmucak artık bizeakannehir
ben birdaha bebişimi gördüğümde 17 haftalık hihoyyytolcam rüya gibibende 13 +1 im kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hehe çok mutluyummm hergün büyüyoruzzz kızlarrrrr
slm canım hoşgeldin gözükmedin epeydirmerhaba kızlar
slm canım hoşgeldin gözükmedin epeydir
de mi tatlım yakışır bize de
görkem öok kötüsün eşin duymasın bak bende nazlanıyorum ama benimki daha süpürmüyo yemeğimi yapıyo yetiyo bana
sesicim 12 +4 bebişim tatlım niye ssordun canım
tatlım ikili test mi gözün aydın o zamanbu ayın 20 sinde gidiyorum dr inşallah belli olur cinsiyeti
bide test sonuçlarım iyi çıktı dr diğerlerini yapmamıza gerek yok dedi
aynen canım benimde çok uykum varselam kızlar hepiniz iyisiniz inşallah bugün yine çook uykum var üşüyorum işim var ama eve gitmek istiyorum birazcık uyusam uyusam uyusam....
kızlar ben yeni yazılan mesajları görmek için önceki sayfaya gidip geliyorum ama çok sıkıcı sizde de öyle mi
tatlım ilk gittiğimde bana da yağdan göremiyorum dedi ama görsen bende göbek yok basenliyimdir bende üzülmüştüm dün de ben dikkatle inceledim beynini gördüm dedim doktorda evet dedi öyle yani doktor ek tek söylemedi bebişimi ben izledim ama ultrason cihazıylada alakalı benimki çok net ama devlette gitmiştim hiçbişey görememiştimbende 12+2 yim ama doktorum bana sende bakılan gibi bakmadı. hatta yok göbişim çok yağlımışda bebeği çok iyi göremiyorum dedi. çok canım sıkıldı bu yüzden. evet kiloluyum ama boyum var ve aşırı bir göbeğimde yok. seni de o yüzden merak ettim. bu kadar detaylı kaçıncı haftada söyleniyor diye...
saol canım yenile nerde göremedim yaMerhaba kızlar bende çok yoğunum anca gelebildim geçmişi okudum biraz tuba hayırlı olsun canım güzel çıkmış bebişin testi
F5 yap cnaım sayfayı yenilemek içinsaol canım yenile nerde göremedim ya
saol esracımF5 yap cnaım sayfayı yenilemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?