2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı ne güzel denk gelmiş öyle:)evlilik yıldönümün ve bebeğinin doğumgünü,
eğer 10 Mayıs ta doğarsa sizin için dünyadaki en güzel hediye olur ....:sm_cool:
evet ne güzzel olurrr ama dr. mayısın başı ile 10 u arasında bekliyoruz dedi bakalım şans

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

yine misafirimiz var hbaeriniz olsun kızlar

selam kızlar... 13. haftasında olanlara birşey sormak istiyorum.bu haftadan itibaren demir ve vitamin kullanmaya başladınız mı? bana sağlık ocağındaki doktor artık kullanmaya başlasan iyi olur dedi,su an için doktoruma ulaşamadım da...

nurem ben göremedim resmini o sırada uzman tv de 3lü test hakkında bilgi ediniyodum kızların maşallah demesinden anladım seninde resim koyduğunu

nidaa ohh gel keyfim gell yatıyosun evde daha bi hafta daha evdesin bakalım 2 gün sonra sıkıldım dicekmisin:ecrin_bebek:

biz evleneli 1bucuk seneyi geçti. ilk sene d.kontrol hapı kullandım . herkes dedi bırak kullanma kısır yapar flln die korktum da bıraktım. sonra geldi bebiş süprz bi şekildeopuyorumnanaktan

bende 2 sene kullandım,tam bebek istiyordum 1 sene önce kayınpederimi kaybettik aniden,yine erteledik;
kısmet bu sene içinmiş,herşeyin bir zamanı var derler ya gerçektende öyle banada sürpriz oldu,yılbaşından sonra planlamıştım ama çok mutlu oldum öğrenince,Allah hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin;

ayy kızlar ben burdayım da çok fena farmville'e takmış durumdayım..resmen kopamıyorum oyundan

ilahi ilkgünkaydirigubbakcemile3

bana çok yavaş gelio ya 2 saatte bi ürün toplayabilio benzin menz
n kalmıyoo yüz saat uğraşki tarlayı gezsin bizim hatunkaydirigubbakcemile3

evet banada doktorum vitamini 10.haftada kan ilacını 12.haftada verdi artık seninde içmen gereklikaydirigubbakcemile

Bana sağlık ocağı da dr da tahlil yaptı.Kan değerin iyi gerek yok dediler demire.Hamileliğin başından beri Elevit kullanıyorum.Onda var galiba demir de.Bi sürü bişey var
yaaaa görkem ben göremedim yaaaa offf

Ama ben senin için bidaha eklemiştim.Sen bakmadın:umursamaz: Dur bakim ekliyim bidaha

Son düzenleme:

salı günü iş başı yapcam canım inş vala sıkılcam gibi gelmiyoo alıştım tembelliğekaydirigubbakcemile3

aynen yılbaşından sonra belk diyodumm bende ama Allah nasip etti amin inş kucağımıza da alırız hayırlısıyla. bu arada başınız sağolsun canım

görkem maş. canım ne güzel hatunsun öle :lepi:

Merhaba canım 13,haftamdayım bende dr yeni verdi vitamin elevit ismi 3günde 1 1 tane alırsın dedi bulantın halsizlik grip falan yoksa hergün almana gerek yok dedi tabi meyve sebzayi ihmal etmiyosan ,demir içinde şuan için değerlerim iyimiş 1 ay sonra vercekmiş onuda 16.17.hafta gibi yani yardımcı olmuşumdur umarım

tvde de bişi yok kızlar ya evlenme programı yok kızı kaçmış bilmemne programı esra ceyhan vb tarzda şeyler fenalık bastı hee

nevin dün ne oldu anlatsana kayanan gelicekti annelere
söyledinizmi bebeği:uhm:

ay geldi geldi eşim benden önce gitmiş söylemiş anneme hayırlı olsun demiş annemde bizde dün öğrendik günü geçmiş farketmemiş falan demiş sallamış 3 hafta önce öğrenmişler galiba test sonuçlarını beklemişler söylemek için demiş bana hiç sormadı bile hayırlı olsun bile demedi akşam ,öğlen ne olduysa artık aradı hayırlı olsun dedi böyle atlattık yani ama eşim bozulmuştu akşam baya kesin fırça yedide anlatmıyo bana

Nevin neden söylememiştiniz kayınvalidene, ben kaçırmışım orayı??CADIARZU

hadi yaa bende merak etmiştim ne olduğunu biraz pesatmı ne bu kaynanalarrr Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…