evet ne güzzel olurrr ama dr. mayısın başı ile 10 u arasında bekliyoruz dedi bakalım şanshayırlısı ne güzel denk gelmiş öyle:)evlilik yıldönümün ve bebeğinin doğumgünü,
eğer 10 Mayıs ta doğarsa sizin için dünyadaki en güzel hediye olur ....:sm_cool:
hoşgeldin nidah
biz evleneli 1bucuk seneyi geçti. ilk sene d.kontrol hapı kullandım . herkes dedi bırak kullanma kısır yapar flln die korktum da bıraktım. sonra geldi bebiş süprz bi şekildeopuyorumnanaktan
ayy kızlar ben burdayım da çok fena farmville'e takmış durumdayım..resmen kopamıyorum oyundan
selam kızlar... 13. haftasında olanlara birşey sormak istiyorum.bu haftadan itibaren demir ve vitamin kullanmaya başladınız mı? bana sağlık ocağındaki doktor artık kullanmaya başlasan iyi olur dedi,su an için doktoruma ulaşamadım da...
Bana sağlık ocağı da dr da tahlil yaptı.Kan değerin iyi gerek yok dediler demire.Hamileliğin başından beri Elevit kullanıyorum.Onda var galiba demir de.Bi sürü bişey varselam kızlar... 13. haftasında olanlara birşey sormak istiyorum.bu haftadan itibaren demir ve vitamin kullanmaya başladınız mı? bana sağlık ocağındaki doktor artık kullanmaya başlasan iyi olur dedi,su an için doktoruma ulaşamadım da...
yaaaa görkem ben göremedim yaaaa offf
nurem ben göremedim resmini o sırada uzman tv de 3lü test hakkında bilgi ediniyodum kızların maşallah demesinden anladım seninde resim koyduğunu
nidaa ohh gel keyfim gell yatıyosun evde daha bi hafta daha evdesin bakalım 2 gün sonra sıkıldım dicekmisin:ecrin_bebek:
bende 2 sene kullandım,tam bebek istiyordum 1 sene önce kayınpederimi kaybettik aniden,yine erteledik;
kısmet bu sene içinmiş,herşeyin bir zamanı var derler ya gerçektende öyle banada sürpriz oldu,yılbaşından sonra planlamıştım ama çok mutlu oldum öğrenince,Allah hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin;
nurem ben göremedim resmini o sırada uzman tv de 3lü test hakkında bilgi ediniyodum kızların maşallah demesinden anladım seninde resim koyduğunu
Senin için yeniden koyarım canım benim:)
selam kızlar... 13. haftasında olanlara birşey sormak istiyorum.bu haftadan itibaren demir ve vitamin kullanmaya başladınız mı? bana sağlık ocağındaki doktor artık kullanmaya başlasan iyi olur dedi,su an için doktoruma ulaşamadım da...
nevin dün ne oldu anlatsana kayanan gelicekti annelere
söyledinizmi bebeği:uhm:
Nevin neden söylememiştiniz kayınvalidene, ben kaçırmışım orayı??CADIARZUay geldi geldi eşim benden önce gitmiş söylemiş anneme hayırlı olsun demiş annemde bizde dün öğrendik günü geçmiş farketmemiş falan demiş sallamış 3 hafta önce öğrenmişler galiba test sonuçlarını beklemişler söylemek için demiş bana hiç sormadı bile hayırlı olsun bile demedi akşam ,öğlen ne olduysa artık aradı hayırlı olsun dedi böyle atlattık yani ama eşim bozulmuştu akşam baya kesin fırça yedide anlatmıyo bana
görkem maş. canım ne güzel hatunsun öle :lepi:
hadi yaa bende merak etmiştim ne olduğunu biraz pesatmı ne bu kaynanalarrr Çok üzgünüm çoookay geldi geldi eşim benden önce gitmiş söylemiş anneme hayırlı olsun demiş annemde bizde dün öğrendik günü geçmiş farketmemiş falan demiş sallamış 3 hafta önce öğrenmişler galiba test sonuçlarını beklemişler söylemek için demiş bana hiç sormadı bile hayırlı olsun bile demedi akşam ,öğlen ne olduysa artık aradı hayırlı olsun dedi böyle atlattık yani ama eşim bozulmuştu akşam baya kesin fırça yedide anlatmıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?