2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa ama nevin açıkcası kim olsa bozulurdu ya düşünsene sende şimdi hamilesin senin çocuğunun çocuğu olucak ve bunu senden saklıyolar
kadın saf değilse anlamıştır yani illaki kendinden saklandığını ve oğluna haklı olarak kızmıştır yani kim olsa kızardılmaz:

Kızlar düğün resimlerin daha önceden tarayıcıdan geçenler. Yani çok da net değiller. Fazla da yok elimde. Albümü almadık daha:)))

valla ne ekersen onu biçersin diye bi laf var ya tam o durumdayız yani keşke anlasa başka bişey istemem ,Allah beni biliyo ben kimseye hak etmediği şekilde davranmam sadece anne diye zaten susuyorum yoksa hakettiği çok şey var ,inşallah ben öyle bi anne olmam kimsede öyle anne olmasın

ben yine acıktım kızlar ya evde olmanın kötü tarafı bu galba sürekli yiyorum:ecrin_bebek:

kolay gelsin hepinize.

gamze nurem sizde çok hoş olmuşsunuz ya gelinlik ayrı bi hava katıyo ya maaşallah diyeyim hepinize

hımm öyle diyosan
ben tabi bilmeden yorum yaptım herkes ne yaşadığını kendisi biliyo
ben saadece bi anne gözünden bakıpta söyledim ama eğer haketmediğini düşünüyosan bunu düşünmen için elbette bir sebebin vardır

gamze kız o ne duak öyleee
maşaallah çok güzel çıkmışsın sende
Allah hepimizin bahtınız güzel etsin

gamzecim ben bunları görmüştüm albumunde sanırım ama çok hoşşsun wallahi kızların dediği gibi sanırım mayıs annelerinin özelliği güsel olmaları

kızlar maşallah hepiniz çok güzel çıkmışsınız. sanırım mayıs annelerinin çoğunluğu yeni evli

Gamzeee gelin dediğin evden çıkarken ağlar.Ne gülüyon :jeyyar: Ben senin gelinliğe bayıldım.Maşallah çok güzel olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…