söylemememize bozulmuş sanki söylesek ne yapıcaktı ,aynı tas aynı hamam bozulmaya yer arıyolar zaten ya,kendi ne arar ne sorar ölsen kalsan umrunda değil ama herkes herşeyi ilk ona söylemek zorunda,bencil insanlara tahammülüm yok nasıl anne onu da çözemedimde daha üvey olsa bu kadar olmaz yani ,bide şu var madem bozuldun deki niye söylemiyonuz bi sorunmu var aramızda yok onu da demez ,arama 1 ay niye aramıyon demez
kız görkemmm ben ağladım babama sarılıp sonrada eşimle bakışıp gülüştükkkopuyorumnanaktan gelinlğimi bende çok severek diktrdimmm. hala daha bazanın altında açar açar bakarımm
şuleee o gördüğün yansıma kızzkaydirigubbakcemile3
herkese çok teşekkür ederimmm
nuremmm sende çok güzel olmuşsun cnmm
ayyy bana bu kadar lak lak yeter ben mutfağa geçiorum kızlarrrrr opuyorumnanaktan
ne güzel işte ya olması gereken bu bence bende o yüzden anlamıyorum ya yani kendi ailemde hiç öyle bişey görmedim muhakkak bi mesafe olur annen gibi olmaz ama evladın için katlanırsın bizde tam tersi ben eşim için katlanıyorum hayırlısı valla ,bide vitamin iştah açıyomuş ondan acıkıyosundur bana tok karnına 3 günde 1 iç dedi 3 kilo aldım demiştim ya
doğru diyorsun şulecim çoğu eş annelerini ön planda tutuyor. eşlerine kötü davranıyor maşallah diyelim eşinde haklılığının farkında demekkibide nevin maşallah sen eş konusunda şanslısın anladığım kadarıyla
öyle eşler varki annelerini gazın agelip karılarını dövüyolar annsini lafına bakıpta kadına kötü davranıyolar Allahtan eşin sana baskı yapmıyo gidelim arayalım şöyle davran böyle davran diye
bide öyle olsa hiç çelikmezdi o zaman
kızlar ben vitamini günde bir defa 6.hhaftadan beri içiyotrum bende sık acıkıyom suleim vitaminden mi gamzecim senede çok hoş çıkmışsın ben de çalışıyorum yüklemeye bakalım olacak mı
doğru diyorsun şulecim çoğu eş annelerini ön planda tutuyor. eşlerine kötü davranıyor maşallah diyelim eşinde haklılığının farkında demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?