canım nerde bulamadımesracım bir önceki sayfada benim linki alıntı yapmışsın ya siler misin canımm
çirkin ördek yavrusu ne demek aşk olsun herkesin kendine göre güsellikleri var hem dış güzellik hiçbirşey bence önemli olan ruhunun güzelliği insanınn...Ayy kızlar hepiniz çok güzelsiniz. sizin yanınızda ben tombul tospalak ve çirkin ördek yavrusu kalıyorum. mafoldumben . şimdi ise 77,5 kiloyum doğuma kaç ile giderim allah bilir. aksine eşimde çıtır ahtun hayranı. akannehir . hoş bir zamanlar bende öyleydim ama eskide kaldı..
sayfa 850 de canımmcanım nerde bulamadım
iyi akşamlar canımmkızlar hepinize iyi akşamlar
kızlar hepinize iyi akşamlar
canım zayıflar daha çok kilo alıyo üzülme çok almazsınAyy kızlar hepiniz çok güzelsiniz. sizin yanınızda ben tombul tospalak ve çirkin ördek yavrusu kalıyorum. mafoldumben . şimdi ise 77,5 kiloyum doğuma kaç ile giderim allah bilir. aksine eşimde çıtır ahtun hayranı. akannehir . hoş bir zamanlar bende öyleydim ama eskide kaldı..
saol canımmtuğbaaaaalkisalkisalkisvereliniortak
tebrikler canımm
ayy anam burda herkes güzel herkes tatlı valla maşaallah
iyi akşamlarkızlar hepinize iyi akşamlar
obur şirineee cokacimcoook yemek yeme meyve ye açlığını gider yoksaa çok kilo alırsın bn sürekli meyva yiyorum öğünlerin dışındakızlar yaa
ben yine bişeyler yicem yoksa midem bulanıyo kaçıyorumcokacimcoook
canım merak ediyoruz listede olupta göremediklerimizi üzülüyoruz bişey mi oldu acaba die onadn yani eğer giriceksen artık gamze ekler seni tekrardan .. nasıl gidiyor hamilelik bir sorun yoktur inş. ?slm kızlarr hepiniz iyisinizdir inşallah
biraz uzun bir ara verince listeden çıkartılımışım malesef
bu aralar nete sık giremedim şutlanmışım
umutluyuz buradan yapılıyomuş canımmhttp://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/225841-resim-ekleme-kabiliyetsizligi.html
burda anlatıyo tuğba seni de görelim hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?