2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
endlight,
acıbadem maslak'a gidiyorum.

ee acıbadem güzel bi hastane ama doktorlarıda çok ilgili diye biliyorum ilginç yani sana denk gelmiş bu doktorda
aynı hastanede başka bi doktor yokmu

benimde başıma benzer bi olay geldi
hastaneden çok memnundum ama doktoru sevmemiştim şimdi başka bi doktoruna gidiyorum

hala bardaktan boşanır gibi yağmur yağıyooo
havada karadır eve gitmek bile çok zor geliyooo

[ee acıbadem güzel bi hastane ama doktorlarıda çok ilgili diye biliyorum ilginç yani sana denk gelmiş bu doktorda
aynı hastanede başka bi doktor yokmu
benimde başıma benzer bi olay geldi
hastaneden çok memnundum ama doktoru sevmemiştim şimdi başka bi doktoruna gidiyorum[/QUOTE]

evet işte ben de hastaneden çok memnunum, ama bu doktor biraz tuhaf. şimdi aynı hastanede başka bir doktora gitmek nasıl olur ondan emin değilim. çünkü aynı koridordalar hepsi. onunla karşılaşmak tuhaf gelir bana. şu ikili testi de bir yaptırayım hele, en azından doktoru, olmazsa hastaneyi de değiştireceğim.

bu arada istanbul'da çok ünlü bir doktor varmış. eşimin arkadaşlarının hepsi eşlerini götürmüş. hamilelik sırasında sadece bir kez gidiliyormuş.adam tüm hamilelik haritasını, süreci, sağlıklı ve sorunlu şeyleri sıralayıp insanı bambaşka bir güven ve huzurla gönderiyormuş. "dahi" diyorlar. eşim de bizim için ocak ayına randevu almış. zaten 5 aylıkken kabul ediyormuş. ilginç. bakalım o neler diyecek?siz böyle birini duydunuz mu? adı atıl yüksel mi ne...

evet işte ben de hastaneden çok memnunum, ama bu doktor biraz tuhaf. şimdi aynı hastanede başka bir doktora gitmek nasıl olur ondan emin değilim. çünkü aynı koridordalar hepsi. onunla karşılaşmak tuhaf gelir bana. şu ikili testi de bir yaptırayım hele, en azından doktoru, olmazsa hastaneyi de değiştireceğim.

bu arada istanbul'da çok ünlü bir doktor varmış. eşimin arkadaşlarının hepsi eşlerini götürmüş. hamilelik sırasında sadece bir kez gidiliyormuş.adam tüm hamilelik haritasını, süreci, sağlıklı ve sorunlu şeyleri sıralayıp insanı bambaşka bir güven ve huzurla gönderiyormuş. "dahi" diyorlar. eşim de bizim için ocak ayına randevu almış. zaten 5 aylıkken kabul ediyormuş. ilginç. bakalım o neler diyecek?siz böyle birini duydunuz mu? adı atıl yüksel mi ne...[/QUOTE]

hayır ben hiç duymadım öyle birini ama benden kaynaklanıyodıur yanii
bak jfk da güzel bi hastane orayada gidebilirsin
ama bence senin her muayenede moralini bozan gereksiz bi doktora gitmektense aynı koridorda başka bi doktora gitmen daha iyi

ben valla şikayet bile edicektim ilk gittiğim doktoru
hem bu doktora nasıl güveniceksin ikili testi:1no2:

kızlar ya insaf bu kadar çok yazılırmı işlerin yoğunluğu yetmiyor bide burası doluyor yetti gariii.ben çoook yoruldum bugün havada çok kötü nasıl gitcez eve bilinmez neyse yarın bende koyarım resim öğrenebilirsem hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…