2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
obur şirineee cokacimcoook yemek yeme meyve ye açlığını gider yoksaa çok kilo alırsın bn sürekli meyva yiyorum öğünlerin dışında

evet obur oldumcokacimcoook
ya ben ilk 3 ay çok iştahlıydım sürekli yiyodum 3.ayımda normale döndüm ve normal gidiyodum bu vitamin ilaçları beni yeniden obur yaptı
ayy bu arada canım meyce çekti
ya bn yeniden ilk aylarıma döndüm tekrar bulantı ve kusmalrım başladı ve aşermeye başladım yenidennndelikafadulden

benm aşermem geçti şu ara memleketten bişey bekliyorum o kadar o da yoğurt yiyebilmek için sade yiyemiyorumm napalım sulecim acıkıyoz ben de meyve yiyorum yemekten sıonra

iki hafta aradan sonra merhaba güzel anneler,
bu iki hafta içinde kardeşimi evlendirdik, bebişimle katıldığımız ilk düğün teyzesininki oldu. sonra biraz nezle olur gibi olup neyse ki çabuk atlattım.
pazartesi kontrolümüz vardı, doktor teyzesi bebişimin boynunu beğenmedi((nedenini de bir türlü açıklayamadı. çok endişeliyim ama ona inanasım yok. gelecek hafta 2li testimiz yapılacak. endişe ve merakla bekliyorum sonuçları.
okuyabildiğim kadarıyla sağlıklı bebiş haberleriyle dolu forum. ne güzel, maaşallah, allah nazarlardan saklasın ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de paylaşalım.
hamişler ve bebişleri sağlıkla kalın!

sule selmadan haberin var mı bir haftadır girmiyo merak etmeye başladımm

inşallah canım boyunu niye beğenmemiş açıklamayacak sana niye söylüyo boşver canım benm doktorda ikili tstten önce olumsuz şeyler söylüyodu duymamazlığa verdim ortada bişey yokki boşver sende miniğini düşün o mutluluk verir sana

aaa neden beğenmemiş sinir oluyorum böyle dr. larada bişi sölüyorlar sebep yok insanın kafasını karıştırıyorlar sadecee .. ama endişelenme boşunaa tatlımm

evet yaa, özellikle sorduk "neyini beğenmediniz; kalın mı, ince mi, yamuk mu...?"diye, ama "birşey söylemek için çok erken, hem zaten bebek de çok küçük, belki toparlar. tamamen normal de olabilir. ense kalınlığı ölçülürken dikkat edelim" gibi saçma şeyler söyledi. zaten 5. haftada kalp atışlarını göremeyince de "ben kesin görürdüm ama..." diye saçmalayıp bizi boş yere endişelendirmişti. hastaneden çok memnunum ama bu doktoru değiştiresim var!
desteğiniz için teşekkürler.

canım merak ediyoruz listede olupta göremediklerimizi üzülüyoruz bişey mi oldu acaba die onadn yani eğer giriceksen artık gamze ekler seni tekrardan .. nasıl gidiyor hamilelik bir sorun yoktur inş. ?

canım ilgin için sağol çok şükür bi sorun yok sabahları kafam kalkmıyo gündüzde o bu derken bi türlü fırsat olmuyo kk girmeye bundan sonra sık girmeye çalışacağım inşallah liste sık güncellenmiyo galiba en son listeyi aradım bi türlü bulamadım
bebeğim iyi çok şükür salı günü ikili test yapılcak bi sorun yok inşallahta hep böyle gider
senin bebişte iyidir inşallah canım

aa ne alakaa yaa bende sen değiştir hemen ben bile sinir oldum neden panik yaptırıo madem kesin bişii deill emin olmadan klava:

aa ifrstday hala koymamışsın resmini ama bekliyorum burda gözüm monitörde hadiiiiiiiiiisengözlerimebaksanab

evet canım bugun konuştum
işleri yoğunmuş o yüzden gelmiyomuş unuttum sölemeyi ama size slm sölemişti:çok üzgünüm:
iyi bişey olmasında a.s
canım liste ilk sayfada

liste en başta canım dimpleste olan dimplese msj at eğer silinmişsen haber ver o güncelliyor çünkü listeyi sürekli

aaa bencede sen başka doktora git canım
yaa nasıl düşüncesiz bunlar ya insan ne heycanlarla gidiyo onların yanına onlar ağzına geleni düşünmeden söylüyolar ohhh :mymeka:
ahngi hastaneye gidiyosun:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…