2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikili testi ve detaylı ultrasonu baska bir doktor yapıyor. ama bizimki de eslik ediyormus.

hımm
bence en önemlisi güven
herşeyden önce doktoruna güvenmelisin sonuçta en önemli varlığını ona güveniyosun ve o doktor doğumun giriyo
neyse ben çıkıyorum
herkse iyi akşamlar kızlarrrr:CüvCüv:

hoşgeldin cnmmmmm nasılsınnnkaydirigubbakcemile2

saol ben de bulantilarla dertteyim.dun 3 kere cikardim hatta ki,ben gunde 1 kereden fazla cikarmazdim.dr. aradim igneler yazmisdi 4 gun once bitmisdi onlara yine devam dedi.folic asiti kesti.12. haftaya kadar.boyle iste.bi iyiyiz bi kotu.
sen nasilsin?nasil gidiyor hamilelik?rahat misin artik?3. aya kadar olur zorluklar diyorlar.dogrumu?

merhaba kızlar bende geldim dimplescim ekledim seni msn ye ama görünmüyosun hala bende sen kabul etmelisin sanırım neyse yeniden burda buluştuğumuza sevindim

kızlar ikili test yaptıranınız vardır eminim nasıl yapıldığını sorabilirmiyim
benimde salı günü yapılcak

bide dimles senin resimde öle görüngüğü kadar göbeğinmi var benimki neden halabelli değil bide sirre nurcum dr folic asiti mide bulantın yüzünden kesmiştir benimde çok bulanıyor ama ben hala devam ediyorum allah hepimize sabır versin

amin insallah bende de gecer 1-2 haftaya.
midem benim rahatsiz benim biraz,folik de zaten asitli o yuzden.
gunduzleri bulantidan cikariyordum
geceleri de hazimsizlikdan:))
umudumu 12. haftaya bagladim bakalim hayirlisi olsun.

sağol canım inşallah sonuçlar iyi çıkar hayırlısıyla salıyı bekliyorum bende

beyhude evet cnm göbek benim göbek:) hepimiz buraya göbüşlerimizi koyduk sen görmedin heralde herkesin aynı çıkacak diye bişey yok zaten takılma ona

ewet canım doğru orası öle.
ben sana bi şey sormuştum ben seni ekledim msn ye ama sen kabul etmezsen bende görünmüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…