ikili testi ve detaylı ultrasonu baska bir doktor yapıyor. ama bizimki de eslik ediyormus.
hoşgeldin cnmmmmm nasılsınnnkaydirigubbakcemile2
sirirnnenur cnm ekledim seni ama tahmini doğum tarihin neden 30 mayıs??[/QUOTE
canım çok sağol teşekkür ederim
dr dediği tarih 30 mayıs ama bence daha erken olcak gibi artık son aylara kadar daha çok belli olur canım
öyle diyorlar ama leylacım görünüyorki bu doğru değil yani kişiden kişiye değişiyormuş hamilelik:hulya: burda 2. trimestrda olup genede bulantıları devam eden arkadaşlarımız var. benim baştan beri hiç olmadı bulantım. o yüzden çok güzel geçiriyorum. darısı başınaopuyorumnanaktan. folik asiti neden kesti?
bide dimles senin resimde öle görüngüğü kadar göbeğinmi var benimki neden halabelli değil bide sirre nurcum dr folic asiti mide bulantın yüzünden kesmiştir benimde çok bulanıyor ama ben hala devam ediyorum allah hepimize sabır versin[/QUOTE
slm beyhude yanılmıyosam yazdığın kişi ben oluyorum galiba ben folik aside devam ediyorum bulantılarım sabahları hafif oluyo ama çıkaracak kadar değil canım
inşallah senin bulantılarında geçer rahat bir hamilelik geçirirsin canım
bide dimles senin resimde öle görüngüğü kadar göbeğinmi var benimki neden halabelli değil bide sirre nurcum dr folic asiti mide bulantın yüzünden kesmiştir benimde çok bulanıyor ama ben hala devam ediyorum allah hepimize sabır versin[/QUOTE
slm beyhude yanılmıyosam yazdığın kişi ben oluyorum galiba ben folik aside devam ediyorum bulantılarım sabahları hafif oluyo ama çıkaracak kadar değil canım
inşallah senin bulantılarında geçer rahat bir hamilelik geçirirsin canım
saol canım inşallah bende şafak sayar gibi 12. haftanın çıkmasını sayıyorum sürekli araba tutuyormuş gibi hissetmek çok kötü az kaldı hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
cnm önce ultrasonda bebişe bakıyor. suyunun yeterli olup olmadığına beynine kollarına ellerine bacaklarına damarlarına vs vs herşeye bakıyor görebildiği. sonra eğer pozisyonu uygunsa ense kalınlığını ölçüyor. 3 ten sonrası riskli bu test için. sonra kan testi yapılıyor sonuçları 3yada 4 güne kadar alıyorsun
az kalmış cnm zaten sabret biraz daha inşallah kesilir bulantın keyfini çıkarırsınkaydirigubbakcemile2
beyhude evet cnm göbek benim göbek:) hepimiz buraya göbüşlerimizi koyduk sen görmedin heraldeherkesin aynı çıkacak diye bişey yok zaten takılma ona
tatlım koyduk ve kaldırdık kaydirigubbakcemile3 bende albüme koymuştum ama sildim sonra
ben çıkıyorum kızlar hepinize hayırlı geceler a.e.o
malesefff:)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?