valla ben durmadan bışeyler yazıyoum hiç işe başlamaya nıyetım yok bu gün fatihteyım sule
gülümser adım bende msj hakımmı doldurmak için durmadan yazıyorum
valla keşke elimde olsa da uyusam
ben çok halsizim ama hakkaten bugun keyfimde yok:umursamaz:
ben pazartesı dördüncü ayıma gırıcem sızce yarın cınsıyetı belli olurmu
belki söyler ama net demeyebilir hani ihtimal söyleybilirben pazartesı dördüncü ayıma gırıcem sızce yarın cınsıyetı belli olurmu
valla beni de güneş öyle tatlı ısıtıyorki mayıştım gidip uyuyasım var aslında....
belki söyler ama net demeyebilir hani ihtimal söyleybilir
kendine bi ticker yapta takip edelim bebeği
ayy sema valla keşke evde olsam nasıl uyicammm
hala gözlerim yarı kapalı:sm_confused:
günaydın kızlar güzel güneşli bir sabaha uyandık ne güzel o yağmurlu havalardan sonra bize iyi gelecek bu hava nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür bebeğimle ben büyüdük bir hafta daha pzt görücez dr. teyzeyi neler diyecek bakalım.opuyorumnanaktan
sule gel ben sana gelinlik dikerim çok üzülüyorum böyle şeylere insan ömründe bır defa giyiyor ama bakırköyden çok şikayet geliyor bize ben şimdiye kadar böyle şeyler pek yaşamadım ne isterlerse yaptık ağlıyo kızlar yoksa bi tanesine baştan dikmişdik işmeci yüzünden ama herkes memnun bizden birde kalın çorap giy yünlü kaşındırıyor ama sıcak tutuyor ben botlarımın içine keçe koydum o çok iyi geldi tavsiye ederim
kızlar bizim ticker larımıza ne oldu.
kıyamam canım benim boşver bırak işi gücü git evinde dinlen hamilelikte insan hep uyumak dinlenmek istiyor
günaydın kızlar güzel güneşli bir sabaha uyandık ne güzel o yağmurlu havalardan sonra bize iyi gelecek bu hava nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür bebeğimle ben büyüdük bir hafta daha pzt görücez dr. teyzeyi neler diyecek bakalım.opuyorumnanaktan
kızlar ticker ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?