2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar ,
kimsecikler gelmemiş daha... umutluyuz hariç tabi. canımcım sanada kocaman günaydın.

günaydın kızlar burda güneşli bir hava var dün sular yoktu sabah kalkıp mutfağı toparlayabildim şimdi kahvaltı yapıyorumm

hanımlar bu ıkılı test kan tahlılıyle yapılıyor değılmı pekı ense kalınlığına ultrasondamı renklıemı bakılyor ben yarın gıdıcemde dktra ama ıkıl test yaptırmıycamda eğer renklı ultrassonda bakılırsa gırsemmı dıye düsünüyorumbu konu hakkında bılgı sı olan varsa sevınırım bırde sultan gazıdekı dtrlar hakkında bılgısı olan varmı

benim ense kalınlığına herzamanki gibi incelerken ölçtü nasıl ölçtüğünü bile farkedemedim ama benimki enkli değildi ikili testte isekan tahlili veriyosun ultrasondan bakmıyo

selam kızlar
istanbulda da hava güneşli ama çok soğuk

g.m korkut
normal ultrasonda bakıyolar ama sen istersen renklidede bakarlar

kızlar yine yavaş ilerliyruz şimdi cıvcıv olmamız lazımdı uykulumusunuz hala

selam kızlar
istanbulda da hava güneşli ama çok soğuk

g.m korkut
normal ultrasonda bakıyolar ama sen istersen renklidede bakarlar
renki nasıl oluyo benim doktorun ultrson cihazı yeni sanırım çok net görüyorum ama normal ultrason siyah beyaz yani

kızlar camı açtım hava çok güzel güneşli bilgisayarın başındayım biraz güneşten de faydalanıyorum bu arada aklınızda bulunsun günde en az yarım saat güneşe çıkın d vitamininin emilimini sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…