bende çok üşüyorum ama bugün hava çok güzel kalın kalın giyiyorum hepgunaydın hanımlar bu gun hava çok guzel kıs bana gore değıl çok usuyorum
günaydınn görkemGünaydın kızlar
benim ense kalınlığına herzamanki gibi incelerken ölçtü nasıl ölçtüğünü bile farkedemedim ama benimki enkli değildi ikili testte isekan tahlili veriyosun ultrasondan bakmıyohanımlar bu ıkılı test kan tahlılıyle yapılıyor değılmı pekı ense kalınlığına ultrasondamı renklıemı bakılyor ben yarın gıdıcemde dktra ama ıkıl test yaptırmıycamda eğer renklı ultrassonda bakılırsa gırsemmı dıye düsünüyorumbu konu hakkında bılgı sı olan varsa sevınırım bırde sultan gazıdekı dtrlar hakkında bılgısı olan varmı
renki nasıl oluyo benim doktorun ultrson cihazı yeni sanırım çok net görüyorum ama normal ultrason siyah beyaz yaniselam kızlar
istanbulda da hava güneşli ama çok soğuk
g.m korkut
normal ultrasonda bakıyolar ama sen istersen renklidede bakarlar
burada öyle havyla alakalı heralde kendimi çok iyi hissediyorum bendekızlar camı açtım hava çok güzel güneşli bilgisayarın başındayım biraz güneşten de faydalanıyorum bu arada aklınızda bulunsun günde en az yarım saat güneşe çıkın d vitamininin emilimini sağlıyor
günaydınngünaydınlar
renki nasıl oluyo benim doktorun ultrson cihazı yeni sanırım çok net görüyorum ama normal ultrason siyah beyaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?